Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Bucatar in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Bucatar in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cofetaria Angajează Vânzătoare!


Cofetărie angajează vânzătoare!
SC Aluneta Bakery srl

Auchan Palas - Cofetar


Meseria ta, este pasiunea ta? Dacă pentru tine meseria nu este doar o sarcină tehnică care se rezumă la efectuarea întocmai a unor reţete, ci şi la plăcerea de a manevra ingredientele si de a crea o bucurie a gustului, locul tău este printre noi! Candidatul Ideal Persoană creativă, responsabilă, cu spirit de echipa, disponibilitate pentru lucrul în ture Pasiune pentru meseria sa Experiența minim 2 ani în activitate Studii: 10 clase și scoala profesionala de profil sau o diplomă de calificare Responsabilitati: participă la fabricarea produselor proaspete și a specialităților, respectă rețetele de fabricație, se asigură că există o gamă variată, atrăgătoare și calitativă a produselor ce urmează sa fie comercializate. Noi oferim: Pachetul de remunerație (salariul competitiv, bonuri de masă, prima de Paste și de Crăciun, prima de vacanța, prime de performanță) Prime pentru evenimentele deosebite din viața ta Zilele de concediu de odihnă suplimentare în creștere în funcție de vechime Ziua l
AUCHAN

Angajăm Pizzer Cu Experiența


Angajez pizzer. Daca esti o persoana responsabila, punctuala si pasionata de ceea faci, te asteptam in echipa noastra.
Fast food

Angajam Bucatareasa Si Pizzer


Restaurant cu autoservire situat in Iasi-Lunca Cetatuii angajeaza bucatareasa cu experienta in special in preparatele cu specific romanesc si pizzer. Pentru mai multe detalii va rugam apelati la nr de tel:
Vanu paninoteca

Angajez Personal Pizzerie Iasi ( LuncacetĂȚuii,​visoianu,​pizzeria Italiana)tel.​


angajez personal pizzerie(cu si fara calificare), salarii atractive.program 2zile 2zile. relatii la tel. sau la fata locului.(nu comunicam prin sms sau email)
PIZZA ITALIA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.