Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Buyer in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Buyer in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buyer in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Buyer in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Meneger Vânzări


Angajez asistent consilier manager vânzări se solicită experiență în gestionarea paginilor si grupurilor de social media, interacțiune telefonică și persoană cu clienții. Un nivel bun de operare pe Excell este un avantaj. Programul de lucru este de Luni până vineri . Nivelul salarial în funcție de nivelul competențelor. Domeniul de activitate : vânzări bijuterii, ceasuri. NU ESTE AMANET ! Vă rog să trimiteți cv-urile la adresa de e-mail : însoțită de un număr de telefon și poză.
.​

Agent Vanzari Digi


Descrierea jobului Responsabilitați si beneficii: - prezentarea si promovarea serviciilor companiei către persoanele fizice - prospectarea pietii si identificarea de noi clienti - negocierea si incheierea de contracte la domiciliu - preponderent activitate de teren. Oferta (bonusuri, beneficii): - contract de munca - salariu fix + bonusuri comisioane in functie de performanta - posibilitate de evolutie profesionala - abonament mobil + tableta serviciu Candidatul Ideal - experienta anterioara in vanzari nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj - cunostinte in domeniul telecomunicatiilor (constituie avantaj) - abilitati de negociere si persuasiune - diplomatie, proactivitate si orientare catre client - foarte bune abilitati de comunicare - studii medii CV-ul il puteti aplica la adresa de e-mail raimond.morariu(arond)digi.ro Succes!
Digi

Angajam Agenți De Vanzari D2d


Cautam CONSULTANTI VANZARI in vederea promovarii serviciilor de energie electrica , gaze naturale si credite. (activitatea se desfasoara pe teren D2D) Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa tânără si daca faci fata unor cerințe minime, te așteptam cu drag sa faci parte din echipa noastră! Cerințele postului : - seriozitate si punctualitate; - dorința de a învăța si de a avansa in cariera; - permisul de conducere (cat. B) reprezinta un avantaj. Ce oferim? Salariu fix și comision. Training de vanzari Posibilitate de dezvoltare profesionala si personala Așteptăm CV-ul dumneavoastră
EYS

Angajam In Liesti (galati )consilier Vanzari Optometrist


Optica medicala SOLIS VISUM isi mareste echipa! Aplică pentru a deveni noua noastra colega coleg Ne dorim de la tine - Să fii absolvent ă de studii medii superioare; (studiile de specialitate in domeniu optometriei reprezinta un avantaj); nu conteaza anul in care ai absolvit. Experienta ca si optometrist reprezinta un avantaj dar nu este obligatorie. (DACA NU ESTI OPTOMETRIST TE PREGATIM NOI SI ITI OFERIM TRAINING DE SPECIALIZARE DECONTARE TRANSPORT PE PERIOADA SPECIALIZARII) - Să ai abilitati de comunicare si organizare; - Să ai cunostinte minime de operare PC; - Să fii o persoană politicoasă, serioasă, punctuală, discretă, atitudine pozitivă si calma; - Să iti doresti satisfacerea nevoilor pacienţilor; - Să ai disponibilitate pentru program în ture; (programul cabinetului este pana la maxim ora 20.00) Responsabilitățile postului - Intampinarea clientilor la prima interactiune. -efectuarea consultatiei optometrice - Consilierea pacientul in alegerea produsului optic adecvat - Vanzarea
SC SOLIS VISUM SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.