Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Casiera in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Casiera in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Casiera in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Casiera in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam "lucrator Comercial" Si "lucrator Bucatarie"


Compania SC GLENSCOT FOOD SRL, cu sediu in Turda, angajeaza pe urmatoarele posturi: "lucrator comercial" - 2 posturi disponibile "lucrator bucatarie (spalator vase mari)" - 2 posturi disponibile CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail afisata pe site.
SC Glenscot Food SRL

Angajam Vanzatoare!


Alatura-te echipei noastre de succes! Daca esti o persoana responsabila,dinamica sicu initiativa,noi cautam vanzatori sector alimentar,pentru magazinele din Sibiu! Se ofera: -Salariu net incepand de la 3300 ron -Bonusari de performanta -Bonuri de masa -Card de sanatate intr-o retea privata -Decontarea transportului
Sergiana

Se Angajează Vânzătoare


Societate comercială angajează în condiții avantajoase, vânzătoare pentru magazin alimentar, in cartierul Gura Campului. Se lucrează în două schimburi. O săptămână de dimineață,una de după masă. O sâmbătă se lucrează,una nu. Relații la numărul de telefon
Sc.​Catalin Cos Media.​ Srl

Angajam Lucrator Comercial


Cupio isi mareste echipa in SIBIU ! Avem un job full-time la dispoziție pentru pasionatele de frumusețe, în magazinul Beauty Shop, din Shopping City SIBIU!! Consultant produse de infrumusețare in magazinul Beauty Shop SIBIU Cerințe: - memorie vizuală și abilități de comunicare - orientare către clienți și nevoile lor - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate și perseverență - spirit de echipă și adaptabilitate - aspect îngrijit Experiența in vânzări reprezintă un avantaj. Oferim: - contract de muncă full-time - sistem atractiv de bonificații - un loc de muncă sigur într-o companie în continuă dezvoltare Dacă ești interesată sau știi pe cineva care își dorește să facă parte din echipa Beauty Shop SIBIU nu ezita sa ne contactezi!
BEAUTY SHOP SIBIU ANGAJEAZA

Angajez Lucrator Comercial


Cautam coleg cu experienta pentru magazin alimentar!
ecomarketoriginal
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.