Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

55 Locuri de Munca Constructii in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

55 Locuri de Munca Constructii in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori Calificati In Constructii


Firmă de construcții din Brașov angajează muncitori calificati in constructii: zugravi, finisori in constructii Cerinte: - calificare in meseria de zugravi,finisori in constructii; - disponibilitate pentru deplasări; - responsabilitate, seriozitate; - persoană pozitivă, dinamică, responsabilă. Beneficii: -pachet salarial atractiv; -mediu de lucru plăcut.
RCTI

Electromecanic Constructie Echipamente Productie


Suntem în căutarea unui profesionist pentru a se alătura echipei noastre în calitate de electromecanic specializat în construcția de echipamente de producție. Candidatul ideal ar trebui să îndeplinească următoarele criterii: Calificari: Studii de profil tehnic; Experiență profesională anterioară in domeniul tehnic; Cunoştinţe de electrică, mecanică, pneumatică şi hidraulică; Cunostinte de desen tehnic; Abilitati interpretare scheme electrice pneumatice; Cunostinte operare PC; Cunostinte de baza de programare PLS si roboti constituie avantaj; Cunostinte minime de limba engleza necesare pentru intelegerea specificatiilor tehnice ale echipamentelor; Abilități și calități personale: Bune calitati de organizare, planificare, comunicare, relationare, capacitate de lucru in echipa; Simţ practic, îndemânare, precizie, atentie la detalii; Preocupat de performanta si de calitate in execuție; Corectitudine si seriozitate; Atitudine pozitivă și inițiativă; Deschis pentru a invata si a lucra cu teh
Autoliv

Angajez Muncitori Constructii Fagaras


Angajez muncitori in construcții din zona Făgărașului Pen tru fațade amenanjari interioare tencuieli cât și muncitori necalificați care au lucrat in domeniu
Total constuc

Inginer Constructii Drumuri,​ Mecanici Utilaj


Angajez inginer constructii drumuri (CFDP ) cu experienta si mecanici utilaj
SC EURO STRADA SRL

Căutăm Electricieni în Construcții (m W D) în Germania


Căutăm electricieni în construcții (m w d) în Germania Muncitori calificați și necalificați Sepona GmbH este un prestator de serviciu de forță de muncă cu sediul principal în Leipzig, Germania. De 12 ani transmitem clienților noștrii cu succes muncitori calificați pe tot teritoriul Germaniei. Zona de lucru depinde de dorințele dumneavoastră. Cerințe: limba germană la nivel A2+ B1 abilitatea de a citi schema electrică de conexiuni în limba germană formare profesională finalizată ca electrician sau minim. 5 ani experiență pe șantierele germane (clădiri vechi și noi) montarea cablului sub tencuială instalarea iluminării instalarea prizelor și întrerupătoarelor cablarea tablourilor electrice fiabilitate punctualitate mașină permis de conducere cat. B Vă oferim: salariu de la 15,50 brutto pe oră + 8,50 netto pe oră (diurnă) contract de muncă pe perioadă nedeterminată concediu de odihnă până la 30 de zile, în funcție de vechime primă de vacanță și primă de Crăciun după 6 luni înregistrare (i
Sepona GmbH

Angajam In Constructii: Dulgheri,​ Zidari,​ Fierari,​ Muncitori Necalificati


Domeniu: Constructii Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an - pentru muncitorii cu calificare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Angajam Muncitori In Constructii Din Covasna: Fierari,​ Dulgheri


Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Angajam Tamplari Navali,​ Constructii,​ Restaurari Yachturi In Olanda


Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții restaurări yachturi și vase de croazieră în Olanda. Beneficii: - salariu de început 13,50 - 14,50 Euro net oră; - job full time, posibilitate de ore suplimentare; - cazarea gratuită (o persoană în cameră) și mașină de serviciu asigurată; - job stabil, contract pe perioadă nedeterminată; - contract românesc (carte de muncă în România), detașare în Olanda cu formularul A1; - asigurare medicală în România și în Olanda. Cerințele postului: - minim 2-3 ani experiență anterioară ca tâmplar naval; - limba engleză la nivel conversațional mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj). Responsabilitățile postului: - montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi; - lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine; - montaj de mobilier pe structură metalică.
InterJobs

Rte,​ Diriginte Santier,​consultanta,​ Management De Proiect Constructii


Inginer constructor ofer servicii de: - Respinsabil tehnic cu executia dom.1.1 - Diriginte de santier dom. 2.2 - Consultanta - Management de proiect pentru constructii civile, industriale si agricole Detalii la telefon:
MDG INFRA CONSTRUCT SRL

Angajam Muncitori In Constructii: Dulgheri,​ Fierari,​ Muncitori Necalificati.​


Domeniu: Constructii Cerinte: Experienta in domeniu, minim 2 ani - pentru muncitorii cu calificare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii. P
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Anunt Angajare Sofer /​ Poate Fi Si Pensionar!


CIC SRL - BRASOV Angajam: Conducator auto transport rutier de marfuri Cerinte: Permis de conducere cat. B, C, E si Atestat valabil Experienta in domeniu, minim 2 ani Cunostinte: mecanizare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
Constructii Industriale Civile SRL

Firma De Construc?ii Angajam Muncitori


Firma de construcții angajez dulgheri echipa pentru santier an Slatina sau Caracal cu contract de munca și plata la m2 sau la zi 5000 7000 nr de contat madalin
Sc erban i Narcis Construct

Angajam Zugrav Pentru Lucrari De Santier.​ Program De 8 Ore Pe Zi Cu 2 Zile Libere Pe Saptama.​ Salari


Angajam zugrav pentru lucrari de santier. Program de 8 ore pe zi cu 2 zile libere pe saptama. Salariul atractiv.
SC Terusa Build SRL

Angajam Dulgher Si Zidar Rosar Tencuitor .​ Salariul Atractiv ,​ Program De 8 Ore Pe Zi Cu 2 Zile Libe


Angajam dulgher si zidar rosar tencuitor pentru lucrari de santier. Program de 8 ore pe zi cu 2 zile libere pe saptama. Salariul atractiv .
SC Rhiss Recrutement SRL

Sef Santier Iginer Retele Electrice


SC Euro Image SRL cu sediul in Harman, atestata ANRE in instalatii electrice de joasa si medie tensiune angajeaza Inginer instalatii electrice cu sau fara experienta Cerinte: Absolvent cu studii superioare tehnice finalizate , preferabil Facultate de instalatii , energetica sau inginerie electrica Experienta in instalatii electrice Disponibilitate pentru deplasari in tara, pentru perioade determinate de timp Gandire analitica, atenta la detalii Seriozitate, punctualitate Abilitati de organizare si gestionare a timpului de lucru Bune abilitati de comunicare Capacitate de a lucra in echipa Deține permis de conducere categ. B Atestat ANRE prezinta avantaj Descrierea jobului Activitate desfasurata in cadrul santierelor contractate de catre companie Verificare si insusirea proiectului de executie din punct de veder al functionalitatii, conditiilor particulare de instalare si al respectarii normativelor in vigoare Urmarirea și resp ctarea graficelor de executie si a proiectului tehnic Gestio
Euro Image
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 55 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.