Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

56 Locuri de Munca Constructor in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

56 Locuri de Munca Constructor in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Coordonator Ssm Santiere - Caut Colaborare


- absolvent curs Coordonator SSM santiere (90 ore) - absolvent master in securitate si sanatate in munca (2 ani) - curs specialist SSM (80 ore) - curs cadru tehnic PSI (136 ore) - absolvent studii superioare - domeniu tehnic - posesor carnet conducere categ. B - disponibil si ptr. deplasari in interes de serviciu - curs manager resurse umane - abilitati in utilizarea calculatorului - experienta in protectia muncii pe santiere - 6 ani (7 santiere pana in prezent) Sunt interesat de un loc de munca in Brasov. Poate fi un job atat cu norma intreaga cat si part-time. Astept oferte la nr. de telefon din anunt.
SSM

Depozit Materiale Constructii Angajeaza Manipulant Marfa


Cautam persoana pentru desfasurarea activitati in depozit. Activitatea presupune pregatirea si incarcarea marfurilor. Cunostinte de lucru cu stivuitorul constituie un avantaj.
RARES CONSTRUCT

Angajam Muncitori In Constructii Din Covasna: Fierari,​ Dulgheri


Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Angajam Muncitori Calificati In Constructii


Angajăm muncitori în construcții calificati: - zidar - dulgher - fierar - lacatus montaj structură metalică - finisor - electrician - instalator Beneficii: - Tichete de masa: 30 RON zi sau dirună 50 RON zi - Prime de sărbători; - Abonament medical la o clinică privată de sănătate - Decontare asigurare transport - 24 zile concediu de odihna an - Contract pe perioada nedeterminata Sediu: Brasov
InWorkS

Electrician In Constructii


Descrierea jobului: Firmă de constructii din Brasov angajeaza electricieni in constructii. Cerințe: - Scoală profesională sau cursuri de calificare în domeniu (obligatoriu); - Experiență pe un post similar minim 2 ani; - Experiență în lucrări industrial (reprezintă un avantaj); - Serios, punctual; - Spirit de echipă; - Disponibilitate pentru deplasări în țară și pentru program prelungit. Responsabilități: - Întrerupe tensiunea și separă instalația sau partea de instalație, după caz, la care urmează să lucreze; - Realizează instalațiile electrice pentru echipamente și utilaje automatizate; - Asigură execuția lucrărilor în intervalul de timp stabilit, cu respectarea normelor de calitate impuse și a altor standarde în vigoare; - Verifică lipsa tensiunii și legarea imediată a instalației sau a părții de instalație la pământ și în scurtcircuit; - Verifică instalațiile electrice ale echipamentelor și utilajelor cu automatizare realizate, în vederea testării și stabilirii funcționării acestor
RCTI

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Muncitori In Constructii


Societate angajeaza : zugrav , finisor ,zidari, rigipsar,montator mobila.
Metal

Angajam Tamplari Navali,​ Constructii,​ Restaurari Yachturi In Olanda


Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții restaurări yachturi și vase de croazieră în Olanda. Beneficii: - salariu de început 13,50 - 14,50 Euro net oră; - job full time, posibilitate de ore suplimentare; - cazarea gratuită (o persoană în cameră) și mașină de serviciu asigurată; - job stabil, contract pe perioadă nedeterminată; - contract românesc (carte de muncă în România), detașare în Olanda cu formularul A1; - asigurare medicală în România și în Olanda. Cerințele postului: - minim 2-3 ani experiență anterioară ca tâmplar naval; - limba engleză la nivel conversațional mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj). Responsabilitățile postului: - montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi; - lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine; - montaj de mobilier pe structură metalică.
InterJobs

Angajam Zugrav Pentru Lucrari De Santier.​ Program De 8 Ore Pe Zi Cu 2 Zile Libere Pe Saptama.​ Salari


Angajam zugrav pentru lucrari de santier. Program de 8 ore pe zi cu 2 zile libere pe saptama. Salariul atractiv.
SC Terusa Build SRL

Construcții Spania Finisaje


Căutam muncitori cu experiența in finisaje interioare-exterioare, case prefabricate (rigips, glet, placat poliester, plasa, adeziv, montaj ferestre, parchet, faianța, gresie, tencuieli exterioare) pentru tot teritoriul Spaniei pe termen lung. Cerința OBLIGATORIE numărul de NIE( acte Spania).Salariu 1700 2300 net. Cazare, utilități, scule, transport de la locul de munca la cazare asigurate. Rugam seriozitate. Detalii la telefon . Zero zero trei patru șase patru doi trei cinci trei șapte cinci trei Alex
Casas Prefabricadas

Angajam Muncitori în Construcții


Societate comerciala cu o vechime in piata de 17 ani angajam personal cu experienta si dedicate pentru lucrari de constructii civile, industriale, hidrotehnice: -zidar -fierar-betonist -dulgher -finisori -personal cu pricepere Oferim pachete salariale generoase la care se adauga bonuri de masa, prime pentru Paste, Craciun, prime pt vechime. Contract de munca pe perioada nedeterminata, se asigra transport cu auto propii, echipament de lucru adecvat. Cazare pentru persoanele din afara Brasovului, conditii de lucru atractive. CV-urile le puteti trimite la adresa de e-mail:
Center Akces

Inginer Constructii Drumuri,​ Mecanici Utilaj


Angajez inginer constructii drumuri (CFDP ) cu experienta si mecanici utilaj
SC EURO STRADA SRL

Angajam Dulgher Si Zidar Rosar Tencuitor .​ Salariul Atractiv ,​ Program De 8 Ore Pe Zi Cu 2 Zile Libe


Angajam dulgher si zidar rosar tencuitor pentru lucrari de santier. Program de 8 ore pe zi cu 2 zile libere pe saptama. Salariul atractiv .
SC Rhiss Recrutement SRL

Angajez In Construcții


angajez în domeniul construcțiilor mai multe detalii la telefon
Eric Mountains

Angajez Muncitori Constructii Fagaras Urgent


Angajez muncitori constructii cu cotract de munca pentru Făgăraș se oferă tarznsport
Total construct

Societate De Constructii Drumuri Angajeaza Mecanici Utilaje,​ Masinisti La Masini Pentru Terasamente


S.C. RS ACTIV SRL din Ghimbav angajeaza mecanici utilaje si masinisti la masini pentru terasamente pentru operarea utilajelor: excavatoare, buldozere, freze asfalt , finisoare asfalt si incarcatoare frontale. Experienta de minim 2 ani in operarea utilajelor; Obligatoriu cerificat de calificare in domeniu Permis de conducere cat. B Activitatea zilnică: Execută lucrări pentru terasamente, frezare, finisare a straturilor rutiere bituminoase, cu utilajul din dotare. Lucrează pe șantierele în care este repartizat, sub supravegherea si ghidarea șefului de șantier; Pentru cei interesati asteptam Cv-urile pe adresa
S.​C RS ACTIV SRL

Angajam Muncitori In Construcții


Angajam muncitori meseriași in domeniul construcțiilor: dulgheri, zidari,fierari,finisori.
deimix
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 56 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.