Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Vrancea

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

20 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Vrancea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabilitate Primara in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam persoana , cunoștințe Contabilitate primaraCV . Mail
Tehnik
Genida AB angajeaza personal pentru secretariat si evidenta contabila primara! Se cere experienta in domeniu financiar-contabil si secretariat, inclusiv in operare sistem Smart Bill. Va rugam depuneti CV ul dumneavoastra la adresa de e-mail: contact @ genida-ab.ro Termenul limita de depunere al CV-urilor este data de 15.02.2022. Persoanele care vor trece de prima etapa de evaluare a performantelor conform CV, vor fi sunate pentru programare interviu! Interviul va avea loc in perioada 16 - 20.02.2022.
SC GENIDA AB SRL
Candidatul IdealCerinte:- absolvent de facultate cu profil de contabilitate sau absovent de liceu economic cu experienta;- cunostinte in domeniul contabilitatii;- cunostinte word, excel, internet;- seriozitate, disciplina, lucru in echipa.Avantaje:- cunostinte Saga;- pentru studii superioare, absolvirea unui liceu economic;- membru ceccarDescrierea jobului- preluare si procesare documente de la clienti;- arhivarea documentelor;- prelucrare informatii pana la obtinerea corecta a balantei si intocmirea bilantului;- verificarea jurnalelor de vanzare / cumparare;- alte operatiuni si situatii solicitate in activitatea financiar-contabila;- relatia cu clientii.Beneficii:- mediu de lucru stimulativ, care permite acumularea rapida de cunostinte;- in functie de rezultate se ofera prime, mariri salariale.Descrierea companieiFULCONT REAL SRL este o societate de contabilitate si resurse umane, servicii de consultanta in domeniul financiar-contabil, infiintata de specialisti in finante-contabilitat
FULCONT REAL SRL
Micor Spedition srl cu sediul in Focșani angajeaza personal in cadrul departamentului de secretariat/contabilitate.Cerinte:- Studii finalizate;- Experienta in activitatea de gestiune;- Cunostinte de contabilitate primara;- Cunostinte de operare pe calculator;- Abilitati de comunicareCe oferim:- salariu 2500 lei net- program luni vineri de 8 ore / zi (de la 8.30 la 17)- perspectiva unei cariere fructuoase intr-o companie de transport marfuriCerintele postului:- înregistreaza receptia/trimiterea corespondentei- emite facturi fiscale precum si alte documente contabile necesare desfasurarii activitatii companiei;- ține situația platilor/incasarilor la zi și actualizează constant datele;- procesează comenzile de transport si facturile aferente- gestionează facturile primite de la furnizori;- se ocupă de arhivarea documentelor operate.- este foarte atent/ă la detalii și foarte bun/ă prieten/ă cu cifrele.
Micor Spedition SRL
Vei beneficia de: Program de lucru flexibil, in ture Loc de munca stabil, aproape de casa Salariu si bonusuri pentru prestatiile tale excelente Traininig de specialitate si formare profesionala continua, pentru ca ne dorim cei mai buni coechipieriExperienta sau diplomele/calificarile anterioare nu conteaza pentru noi, trebuie doar sa: Fii sociabil si sa iti placa sa lucrezi cu oamenii Ai o atitudine pozitiva Fii un bun coleg Ai abilitati de lucru cu cifre si operare PC de bazaDescrierea jobului: Emiterea tichetelor de pariere in sistemul informatic al companiei; Intocmirea zilnica a documentelor de contabilitate primara; Informarea clientilor cu privire la serviciile oferite, regulamentul de joc, campanii promotionale; Crearea unui mediu agreabil pentru clienti.Vino sa evoluezi alaturi de noi! Aplica aici cu CV-ul tau sau contacteaza-ne la numarul de telefon afisat.
Fortuna
1 / 1Operatoare/Operator pariuri sportive in MarasestiSpecificatiiNumele companieiFortunaTip jobfull timeDescriereVei beneficia de:Program de lucru flexibil, in tureLoc de munca stabil, aproape de casaSalariu si bonusuri pentru prestatiile tale excelenteTraininig de specialitate si formare profesionala continua, pentru ca ne dorim cei mai buni coechipieriExperienta sau diplomele/calificarile anterioare nu conteaza pentru noi, trebuie doar sa:Fii sociabil si sa iti placa sa lucrezi cu oameniiAi o atitudine pozitivaFii un bun colegAi abilitati de lucru cu cifre si operare PC de bazaDescrierea jobului:Emiterea tichetelor de pariere in sistemul informatic al companiei;Intocmirea zilnica a documentelor de contabilitate primara;Informarea clientilor cu privire la serviciile oferite, regulamentul de joc, campanii promotionale;Crearea unui mediu agreabil pentru clienti.Vino sa evoluezi alaturi de noi!
Casa Pariurilor
Firma contabilitate angajează part time contabil cu experiența.
Expert fincont
Societate de contabilitate angajează contabil cu experiența. Part time sau full time.
Expert fincont srl
SC angajeaza personal birou pentru evidenta contabila ( intrari, facturare, incasare, registrul de casa ,plus manager client ). CV-ul se trimite la adresa de e-mail:
SC GENIDA AB SRL
Angajăm Operator casă schimb valutar / amanet cu experiență sau fara. Salariul este atractiv.Locație: Comuna Vidra, VranceaResponsabilitățile postului: Efectuarea schimbului valutar; Evaluarea garanțiilor (bijuterii din metale prețioase) și întocmirea contractelor de împrumut; Consilierea clienților / prezentarea bijuteriilor oferite spre vânzare; Efectuarea tuturor operațiunilor cu numerar, întocmirea, organizarea și arhivarea documentației specifice.!!! La angajare se va solicita cazier judiciar.
schimb valutar/​amanet
Căutăm o persoană ambițioasă , cu bune abilități în relaționarea cu clienții , pentru un stand din Carrefour Focșani. Experiența reprezintă un avantaj dar nu este obligatorie. Pentru m-ai multe detalii mă puteți contacta.
Mobile Luxury
Auto Sima Beyer Focsani, partener Rompetrol, angajeaza in conditiile legii, operator benzinărie pentru deservire pompe carburant. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Oferim și cerem seriozitate pentru o colaborare de lungă durată. Te asteptam in echipa noastra!CV-urile pot fi depuse in statia de carburanti Auto Sima Beyer din Calea Munteniei nr. 11 sau pot fi trimise pe adresa de email Telefon sau .
Auto Sima Beyer
Angajam sofer categoria B pentru comunitate, auto Ford Transit 3,5TOferim:Duba dotata cu webasto, pat, gps, statie, abonament telefon pentru UELoc de munca stabilCerinteSeriozitate, responsabilitate si dorinta de muncaSe lucreaza 5 saptamani cu 1 saptamana liber acasa.
CLEFDOR CONSULT
SOMIR COMIMPEX Este o companie specializată în comercializarea materialelor de construcții si a profilelor laminate, una dintre cele mai mari organiza ii de acest gen din județul Vrancea.Pentru ca anul 2021 a fost unul productiv, ne dorim sa marim echipa de operatori din cadrul depozitului. ț ? - Sa presteze serviciile de manipulare a marfii conform indicatiilor gestionarilor (ex. să așeze marfa pe rafturi in depozit, sa pregateasca marfa pentru a fi livrata catre clienți, să incarce marfa clientilor ce vin in depozit,); - Sa imbrace echipamentul de lucru si de protectie oferit de companie; - Sa mențina curațenia in depozit si spațiile exterioare;Cum trebuie sa fie un operator in cadrul echipei? - O persoană perseverentă, muncitoare cu rezistență la efort fizic susținut;- Sa aiba un comportament adecvat unui mediu de lucru profesionist in echipa;- Sa isi doreasca sa creasca in cadrul echipei se ofera posibilitate de a promova pe un post superior; - Sa fie punctual, serios, organizat si
SOMIR COMIMPEX SRL
SC. cu profil agricol, angajam operator instalatii de irigat, detinator permis cat.B. Conditii optime de lucru , salarizare motivanta, asteptam emai sau relatii la telf.sau aici lasati mesaj
Vg oil 2002 srl
*Angajam personal feminin cu voce placuta pentru call-center!Te asteptam in familia noastra daca doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica, doresti sa te dezvolti profesional, sa-ti imbunatatesti abilitatile si daca indeplinesti cerintele de mai jos:- Capacitatea de a invata rapid, dorinta de a te dezvolta profesional;- Bune abilitati de comunicare si organizare a timpului de lucru- Capacitatea de a se adapta u or, spirit de echipa, punctualitate;- Orientat spre atingerea rezultatelor- Studii medii sau superioare;- Experienta in call center constituie un avantaj;*Activitatea in cadrul echipei noastre va incepe cu un instructaj initial, urmat de un training la locul de munca, ce te va ajuta sa te integrezi mai rapid si sa poti cunoaste si executa toate operatiunile presupuse de job.*Beneficii:Daca vei face parte din echipa noastra, iti oferim:salariu motivant;bonusuri de vanzare/performanta;training;un mediu de lucru placut si dinamic.*O echipă grozavă te așteaptă!Daca te-am facut c
PADUSTEAM BUSINESS
Esti in cautarea unui loc de munca?La Beciul Domnesc ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si ambitioasa, in una din cele mai mari companii producatoare de vinuri si vinarsuri din Romania.Suntem in cautare de Operatori imbuteliere pentru echipa din Focsani!Cerinte:Scoala Profesionala / Liceu;Experienta intr-o pozitie cu responsabilitati similare (constituie avantaj);Disponibilitate de a lucra in schimburi.Descrierea jobuluiCe ne dorim de la tine pentru postul de OPERATOR IMBUTELIERE:Urmareste functionarea liniei de imbuteliere si intervine in limitele permise de locul de munca pentru desfasurarea continua a procesului de productie;Respecta intocmai tehnologia si procedurile de lucru pentru a se asigura ca produsul se inscrie in standardele de calitate;Urmareste aprovizonarea locului de munca cu cele necesare.Daca iti doresti sa faci parte din echipa Beciul Domnesc, asteptam sa ni te alaturi!Te asteptam la sediul nostru din str. Avantului, nr 12, Focsani, Vrancea
Beciul Domnesc
Societate comerciala din Odobesti, Vrancea, producator de vinuri, angajeaza operatori linie imbuteliere.Relatii la tel.
Carpatvin Grup
ANGAJAM OPERATOR AUTOMATE VENDING CAFEA SI SNACK Pentru cei interesati, mai multe detalii la :
livo caffe
Aplicantul va fi instruit la locul de muncă. Cunoștințele în domeniul electric constituie un avantaj. Pachet salarial: 3500 net, tichete de masă 20.01 lei/zi, bonuri cadou- Paște, Crăciun, pentru navetiști-200lei/lună. Program de lucru 8.00- 16.30.CV la adresa de email
ROENERGY MTU SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.