Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Driver in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Driver in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Tir Prelata Intern


Buna ziua! Adalex Trans &Personalizare cauta sofer categoria B C E cu experienta pentru transport intern pe camion cu prelata. Societatea are sediul in Ploiesti, garajul se afla in zona Xenia. Oferim: salariu atractiv bonusuri in functie de performante contract de munca pe perioada nedeterminata nu se lucreaza in week-end. se lucreaza la program Cerințe: experienta minim 2 ani seriozitate punctualitate. relatii la Paun Razvan Ionut
Adalex trans personalizare srl

Sofer Profesionist Transport International De Marfuri La Temperatura Controlata


Sofer profesionist transport intern si international de marfuri la temperatura controlata. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati telefonic, tel. sau la sediul firmei , in orasul Baicoi, str. Infratirii nr.108.
SC Exclusive Car Trading SRL

Angajez Șofer


time Descriere Descriere Sc Alexis Impex Srl Angajeaza sofer categoriile C+E pentru transport intern. Cerinte:atestat valabil,card tahograf,permis conducere fara evenimente rutiere,aviz medical si psihologic(Se lucreaza pe contracte-curse tur/retur Ploiești-Bucuresti) Va rog sa apelati la nr de telefon!Nu lasati mesaje
SC Alexis Impex Srl

Sofer Autobetoniera


Angajam soferi profesionesti pentru autobetoniera (Cifa) pentru Ploiesti . De preferat cu experienta dar si oameni dornici sa invete . Mai multe detalii la telefon
Excelsior Fluss

Media netă estimată pe baza celor 52 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajez Sofer


Angajez sofer categoria C+E
SC MIKRAS ALE IMPEX SRL

Angajez șofer Uber și Bolt


Prahova și București copie conforma ,contract de comodat plătite de noi.
SC TAC TES DESIGN SRL

Angajam Sofer Categoria B!


Societate in domeniul instalatiilor termice, gaze si sanitare, angajeaza sofer, categoria B. Salariu motivant, mediu de lucru placut. Necesar Permis auto cat. B. Experienta constituie un avantaj.
Abdon Gaz

Sofer Produse Alimentare


Candidatul Ideal - Abilitati de comunicare, seriozitate, constiinciozitate, capacitate de lucru in echipa, disciplina, flexibilitate de lucru in program prelungit. - Cunostinte specifice in transportul cu produse alimentare perisabile reprezinta un avantaj. Descrierea jobului Ce oferim: Pachet salarial motivant in acord cu performanta de care veti da dovada ( Venit net mediu pe luna de pana la 4000 lei) - 21 de zile de concediu - Tichete de masa incepand cu prima zi a angajarii (valoare tichet 40 lei zi) - Decontare transport - Bonusuri de performanta - Sansa de dezvoltare profesionala in domeniu Responsabilitati: - Incarcarea descarcarea marfurilor in autospeciala. - Transportarea si aranjarea marfurilor in depozite magazine. - Conducerea autospecialei pe drumurile publice conform regulilor de circulatie in vigoare. - Atitudine prietenoasa si politicoasa fata de furnizori, clienti si colegi.
DIADRA SRL

Firma De Transport Cauta 2 șoferi Cu Experienta


Caut 2 șoferi cu experienta în curierat ,livrări colete zona ploiesti sau în apropiere , pentru detalii
Kapry

Sofer Petru Livrare Pachete Germania (ginsheim Si Hattersheim)


Angajam soferi oameni dornici de munca pentru livrări pachete în Germania (Ginsheim si hattersheim) aproape de Frankfurt Program de lucru :7 ore 5 zile lucrătoare pe săptămână Salriu: 2500 pe luna net + comision la peste 200de pachete Oferim cazare 500 ( Apartament pentru doua persoane)
PAKETFAHRER GESUCHT

Angajam Sofer Cat Bce + Lucru In Santier


Angajam sofer ptr autoutilitare,dar si pentru transport utilaje pe platforma + lucru in santier. de preferat din zona Magurele sau Ploiesti. Santiere existente in Ploiesti,Mizil,Valeni.
D.​P.​R
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 31 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.