Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

71 Locuri de Munca Electromecanic in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

71 Locuri de Munca Electromecanic in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lacatus Mecanic,​ Cluj-napoca,​ Program Luni-vineri


Compania noastra CSi Romania produce echipamente de paletizare si ne cautam colegi care sa poate citi desene tehnice si sa aiba experienta in montaj. Beneficii: tichete de 30 de lei, bonus de performanta, decont transport, pensie privata, asigurare medicala privata, cafea, mediu curat si luminos de lucru. Se lucreaza de luni pana vineri.
CSi Romania

Spălător Auto și Covoare


Spalatorie auto din Cluj Napoca, angajeaza spalator autovehicule si covoare, ingrijit, harnic si cu cazierul curat. Oferim salariu FIX 2500-3000 LEI si CIUBUC garantat de 1500 LEI. Ataseaza CV-ul aici.
REPARATII AUTO SRL

Conducator Auto Categoria D


Căutăm coleg cu permis de conducere categoria D din Cluj -Napoca pe microbus. Detalii la telefon
Vio i Dani Trans

Service Autorizat,​ Angajam Tinichigiu Auto!


Ne mărim echipa! Oferim: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Program full time de luni până vineri Salariu atractiv în funcție de experiență și cunoștințe în domeniu : 1000-1500 euro. Mediu de lucru plăcut și sigur Utilaje și aparatură modernă Cerințe minime profil candidat: Calificare tinichigiu auto Experiență de minim un an Abilități necesare: Competențe de a lucra în echipă Atenție la detalii Asumare pentru acțiunile efectuate Spirit de responsabilitate Pentru mai multe informații puteți să ne contactați la numărul de telefon . Vă așteptăm în echipa noastră.
Autorom Serv SRL

Conducator Auto Transport Rutier De Marfuri


Firma in domeniul constructiilor rutiere angajeaza conducatori auto transport rutier de marfuri pentru lucrarile contractate de catre societate. Cerinte: categoriile C + E, atestat marfa, card tahograf, prezinta avantaj autorizatia de automacaragiu. Se ofera salariu net 5000 - 5500 lei si tichete de masa sau diurna in functie de locatia santierului.
DIFERIT SRL

Gestionar Pentru Magazin Vopsele Auto și Accesorii - Cluj Napoca


Gestionar pentru magazin vopsele auto și accesorii - Cluj Napoca Adresa: Str. Oașului nr. 104 Cerinte: - Studii medii sau superioare. - persoană cu experiență în domeniu. - Cunoștințe de operare PC, - inventariere și eliberarea mărfurilor, - urmărirea stocurilor și - întocmirea documentelor necesare. Salarizare avantajoasă, tichete de masă. Program 9- 17 Hai să ne cunoaștem! Hai în echipa noastră!
Romservice SRL

Angajam Conducător Auto Categoria D


Angajam conducător auto categoria D din Turda sau Câmpina Turzii ai sin Floresti sau Manastur pe microbus pentru convențielaApahida. Info la tel .
SC VIO SI DANI TRANS SRL

Angajez Sofer Auto 7,​5 Tone


Angajez sofer pentru auto de 7,5 tone, intern.
SC LAVI LORE TRANSPORT SRL

Angajez Sofer Pentru Auto 40 Tone


Angajez sofer profesionist pentru auto de 40 tone, international. Pentru mai multe detalii la numarul de telefon: ( sau ( .
SC LAVILORE TRANSPORT SRL

Angazam Soferi Categoria B Ditributie Piese Auto


Angajăm șoferi categoria B pentru distribuție piese auto în Cluj-Napoca Program full-time între orele 8:00-17:00 Livrările se efectuează cu autoturisme până în 3,5 T Oferim salariu motivant, bonusuri ocazionale și contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu posibilitatea de promovare Nu necesită experiență și studii Se cere și se oferă seriozitate, cazier curat și DOMICILIU STABIL IN CLUJ NAPOCA ! Punct de lucru strada Orăștiei nr.10 Mai multe detalii se oferă telefonic și pe What'sApp : Raspund la telefon in intervalul orar 09:00-16:00
sc davdmc auto

Tehnician Tehnolog Mecanic


Candidatul Ideal: Studii medii de specialitate studii superioare (inginerie, economice, de gestiune); Experienta pe o pozitie similara; Capacitate de analiza si sinteza; Spirit de observatie si organizatoric; Capacitate de lucru in echipa; Spontaneitate, operativitate si flexibilitate. Responsabilitati: Pregatirea documentatiei tehnice si a materialor (piese, componente, etc.) in vederea prelucrarii; Alocarea documentatie tehnice aferente materialelor de prelucrat; Gestionearea materialelor care i se încredinţează; Distribuirea in atelier si informarea operatorilor privind existenta documentatiei si a materialelor de prelucrat, in zonele aferente procesului tehnologic; Colectarea si completarea informatiilor privind stadiul de executie al pieselor in tabelul de urmarire piese; Completarea documentatie tehnice aferenta pieselor masurate de catra ctc. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa, in valoare de 30 lei zi; Decontare transport; Abonament medical; Prima de performanta pana l
S.​C.​ ENERGOM S.​R.​L.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 71 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.