Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

48 Locuri de Munca Entry Level in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

48 Locuri de Munca Entry Level in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer Tehnician Sisteme Securitate Cu Experienta


Candidatul Ideal -Studii medii sau superioare -Permis de conducere cat. B; -Reprezinta avantaj curs inginer technician sisteme de securitate -Experienta de minimum 2 ani in instalarea sistemelor de detectie si semnalizare incendiu, efractie, CCTV, control acces, voce date sau in instalatii de curenti tari; -Cunostinte tehnice solide si actualizate cu privire la echipamentele si sistemele de securitate; -Abilitatea de a lua decizii tehnice in teren ; -Prezenta de spirit, abilitati de comunicare si relationare cu clientii; -Disponibilitate si aptitudini lucru la inaltime. -Adaptabil pentru munca in echipa, conditii de santier -Disponibilitate la deplasari si program felxibil -Cazier judiciar fara antecedente Ce vei face la noi: -cablare sisteme de securitate tehnica, instalatii electrice si automatizari -instalare si punere in functiune a sistemelor de securitate ( sisteme detectie si alarmare antiefractie, sisteme de control acces, sisteme CCTV, sisteme de detectie si alarmare la incend
Mds Fire Tech SRL

Operatori Productie (montatori Subansamble) Fara Experienta


Pentru clientul nostru, o importanta companie ce activează in sectorul industrial din Județul Prahova, recrutam Operatori producție (Montatori subansamble). Postul are ca principal obiectiv realizarea activitatilor operațiunilor necesare pentru asamblarea diverselor componente necesare realizarii produsului. Evident, ținând cont de specificul componentelor aflate in lucru si nivelul de calitate solicitat. Cerinte: Bune abilitati de organizare si comunicare; Atentie la detalii; Disponibilitate de deplasare la locul de munca din Campina (transport decontat) Responsabilitati: Monteaza diferite componente pe caroseria auto: laterale, plafon, portbagaj, perete despartitor, podea, profile de aluminiu, abs-uri, spoilere, trapa, etc; Efectueaza decuparea placilor dupa forma lateralelor, le tapiteaza si le lipeste; Fixeaza in suruburi si etanseaza diferite elemente specifice; Decupeaza si lipeste vata minerala pe interiorului caroseriei (nervuri); Executa activitati de montare si sau demontare
SLV INDUSTRIAL CONSULTANCY SERVICES

Angajam Tamplar Mobilier La Comanda,​ Cu Experienta.​


Atelier specializat in productie si montaj la comanda, angajeaza tamplar cu experienta pentru atelier productie mobilier din PAL MDF. Mediu de lucru placut. Contract de munca pentru perioada nedeterminata Salariu motivant, flexibilitate, seriozitate.
Crasava Studio Design

Angajez Vanzatoare Cu Si Fara Experienta


Magazin alimentar Ploiesti zona Nord

Firma De Transport Cauta 2 șoferi Cu Experienta


Caut 2 șoferi cu experienta în curierat ,livrări colete zona ploiesti sau în apropiere , pentru detalii
Kapry

S.​c.​24 Ianuarie Ploiesti Angajeaza Inginer Mecanic Cu Experienta


Firma noastra are ca specific constructia de utilaje prin sudura. Postul este in cadrul departamentului Mecanic - Proiectare Tehnologie. Candidatul trebuie sa aiba studii superioare mecanice si experienta de cel putin 3 ani. Angajare cu CIM nedeterminat, salariu fix, tichete de masa, prime de sarbatori si ocazionale, decontare naveta (daca este cazul).
SC 24 IANUARIE S.​A.​ PLOIESTI

Angajez Muncitori In Construcții Necalificati


Angajez muncitori în construcții necalificați. Lucrările sunt în Prahova ,la autostrada.
OENDN TOTAL CONSTRUCT

Lacatusi Hale Industriale Si Muncitori Necalificati


Salariu motivant in functie de prestari Disponibilitate deplasari Permis cat. B
SC NICO THERM CONSTRUCT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 48 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.