Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

68 Locuri de Munca Germana in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

68 Locuri de Munca Germana in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Germana in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Germana in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Educator


#jobdisponibil Ne bucurăm să avem în echipă oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor. Educatori, consilieri școlari, psihologi, profesori - împreună avem scopuri și valori comune. Vino și tu în echipa noastră! Dacă îți place să lucrezi cu copiii, ești empatic, creativ și responsabil, atunci acesta este locul de muncă perfect pentru tine Cerințe: cunoștințe de limba germană Îți oferim: - salariu atractiv - program part-time/full-time - posibilitatea de a participa la diverse cursuri/seminarii de dezvoltare personală și profesională Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj privat sau să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de e-mail Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!
Yoggi

Media netă estimată pe baza celor 485 de salarii introduse în Salario: 2700 RON/Luna

Angajam Profesori


Fundația pentru susținerea și educarea tinerilor-FSET, înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Timișoara la poziția nr.4 31.08.2016, cod fiscal: 36532068, angajează: -profesor în învățământul gimnazial, C.O.R.233002 (2 posturi) -profesor in învățământul primar, COR 234101 (5 posturi) CERINȚE : Studii: -superioare, cu diplomă relevantă și calificare pedagogică -bună cunoaștere a limbii engleze - experiență anterioară similară într-o școală internațională cu predare în limba engleză CV-urile în limba engleză se depun prin e-mail :
FSET

Dezvoltare Flota Tazz By Emag


Partener Oficial Tazz by Emag, ne mărim echipa cu persoane dornice de a-și dezvolta propria echipă și care necesită să aibă firmă (PFA / SRL)
Ridesharing Tim

Asistent Educator Gradinita Privată


Albinuțe de Poveste își mărește echipa! Asistent Educatoare Stupul nostru este în căutarea unei persoane caldă, creativă, iubitoare, cu mult entuziasm și multă empatie, dedicată lucrului cu copiii! Experiența în lucrul cu copiii constituie un avantaj Daca te regăsești in descrierea noastră ne poti contacta la numărul de telefon Zona de interes: Liviu Rebreanu
Tărâmul Albinutelor

Angajam Bucatar Gradinita Privata Timisoara


Persoană punctuală, disciplinată, cu simțul responsabilității, organizată și rapidă Trebuie să respecte regulile de igienă din bucătărie și să fie curate Dispunem de o bucătărie foarte bine utilată, cu aparatură profesională Durată de lucru - 8 ore zi 5 zile - Să pregătească micul dejun, prânzul și 2 gustări, zilnic - Să ajungă la timp la serviciu - Să prepare mâncarea în timp util - Să păstreze bucătăria curată - Să aibă grijă de utilajele, aparatele, ustensilele din dotarea bucătăriei - Să aibă calitățile necesare pentru a putea lucra în echipă
Personall Agency SRL

Cautam Doamna De Curatenie La Gradinita Butterfly Academy


Iubești copiii și ai atenție distributivă? Ești empatică, energică, entuziastă? Vino să te cunoaștem! Căutam o colega cu experienta pentru dublu rol: supraveghetor copii doamnă de servici program zilnic 4 ore, la o Gradinita privată in Calea Lipovei. Fluturașii noștri delicioși vor face ca fiecare zi să pară o aventură frumoasă Alte detalii vă putem oferi telefonic, la
Butterfly Academy

Caut O Persoana Pentru Curatat Gradina La Resita


Doresc sa curat gradina la Resita,sa tai pomi si vita de vie.O persoana cu instrumente necesare si chef de munca doresc sa angajez.

Angajăm Educatoare Sau Profesoară învățământ Preșcolar


Grădinița cu Program Prelungit Children Care Center Timișoara, grădiniță particulară acreditată de Ministerul Educației, dorește să își mărească echipa, în vederea dezvoltării activității de educație timpurie. Pentru aceasta, avem disponibile 3 posturi titularizabile de PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR sau EDUCATOARE: Sarcini: - realizează activități educaționale cu copii vârstă 2-6 ani, conform legislației în curs - întocmește documentații specifice postului, conform grupei alocate - program 8 ore, 7.45-16.15 (pauză de masă 30 minute), de luni până vineri Profilul candidatului: - absolventă PIPP (inclusiv 2024) sau Liceul Pedagogic + studentă PIPP, indiferent de anul de studiu - CONDIȚIE OBLIGATORIE - persoană pasionată și dedicată job-ului de profesor învățământ preșcolar - persoană caldă, plăcută, cu apropiere, dăruire și iubire față de copiii preșcolari - persoană creativă, jucăușă, cu mult spirit de imaginație - persoană capabilă în gestionarea relațiilor interumane, cu bune capacită
Gradinita Children Care Center
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 68 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.