Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

70 Locuri de Munca Grataragiu in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

70 Locuri de Munca Grataragiu in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Grataragiu in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Grataragiu in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajajez Bucatar Restaurant Cerna,​ Loc.​ Saturn,​ Constanta


Angajez bucatar cu experienta in domeniul gastronomic, cunostinte solide in prepararea diverselor tipuri de mancaruri, abilitati organizatorice si atentie la detalii, capacitate de lucru in echipa. Angajatul va fi responsabil de prepararea și prezentarea mâncărurilor conform standardelor de calitate, menținerea curățeniei și a igienei în bucătărie, gestionarea stocurilor și aprovizionarea cu ingrediente proaspete. Pachetul salarial este competitiv si mediul de lucru este foarte placut. Se acorda si cazare, in cazul nevoii unei relocari. Pentru mai multe detalii si pentru a aplica, va rog sa trimiteti un email catre adresa de mail mentionata sau sa sunati la numarul de telefon afisat. Multumesc!
GDM

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera

Angajam Chef Bucatar


Suntem în căutarea unui CHEF Bucătar , cu experiență , dornic de a forma o echipa frumoasa într-un nou proiect al unei locații cu regim permanent , situata in prima linie pe plaja , ce urmează a-și deschide porțile , in cea mai frumoasă și exclusivista zona din Mamaia Nord.
Restaurant

Angajez Bucatar


Locatie 40 persoane, pentru perioada nedeterminata, angajam personal bucatarie bistro !
Sc panoramic blu srl

Angajam Bucatari Si Ospatari


Resort din Mamaia Nord angajează pe perioada verii bucătari și ospătari cu experiență , asigurăm cazare și masă
Onix Servimpex Srl

Transator Macelar


transator,măcelar cu experiență,doresc sa colaborez part time(eu vreau sa lucrez,nu sa angajez pe cineva)cu magazine de specialitate, restaurante sau fast-food-uri.
persoana fizica

Angajam Spălător Vase și Ajutor în Bucătărie


Angajam spălător vase și ajutor în bucătărie pentru un restaurant în vama veche. Cazare asigurata! Pentru mai multe detalii sunați la numărul
Tander maxx srl

Ajutor De Bucătar Restaurant Nadia Eforie Nord


Nadia Hotels angajază ajutor de bucătar pentru restaurantul Nadia din Eforie Nord Cerințe: - se subordonează bucătarului șef - persoană dedicată și responsabilă - spirit de echipă și implicare - pregătire materii prime pentru preparare - păstrarea curățeniei la locul de muncă - respectă politicile restaurantului cu privire la siguranța alimentară, norme de igienă, calitate și servire Responsabilități: - se asigură că produsele, preparatele și semipreparatele sunt depozitate și păstrate corespunzător - participă la inventar și la stabilirea necesarului de aprovizionare - preia comenzile cliențiolor de la ospătari și asigură servirea acestora - participă la curățenia și igienizarea restaurantului, ustensilelor din bucătărie și a echipamentelor din dotare - verifică periodic termenul de valabilitate al produselor - indeplinește alte sarcini dispuse de superior Salariu motivant + bonus sfârșit de sezon. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti CV-uri aici sau ne puteti contacta l
Nadia Hotels

Angajam-bucatar-ospatar-cameriste


Hotel Eforie Nord, angajam: Ajutor Bucătar Ospatar Ajutor Ospatar Bucatar Camerista Paznic Femeie Vase
Hotel Amalia

Angajam Bucatar Pensiune Mamaia Nord


Condiții foarte bune, salariu atractiv,, oferim avantaje și gratuități .
BB
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 70 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.