Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Grataragiu in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Grataragiu in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Grataragiu in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Grataragiu in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sc Gastro Asia Srl Angajează Ajutor De Bucatar


Restaurant Wok and Noodles angajează ajutor de bucătar. Căutăm persoana cu experienta. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunați la numărul de telefon
Gastro Asia SRL

Vega Hotels Angajeaza Bucatari


Candidatul ideal: -responsabilitate; -punctualitate; -corectitudine; -dorinta de munca Descrierea jobului: -Prepararea produselor din meniu, conform cu rețetarul și cu normele în vigoare; -Disciplină și organizare temeinică în bucătărie, curățenie și respect pentru ceilalți colegi din bucătărie; -Implicarea în crearea și pregătirea meniului; -Implicarea în crearea și pregătirea meniurilor pentru evenimente; -Abilitati de comunicare, politete si amabilitate. Beneficii: - contract pe perioada nedeterminata - salariu motivant - bonuri de masa - bonusuri - transport asigurat la terminarea programului - cursuri de perfectionare - mediu de lucru placut - posibilitati de promovare. CV-urile se depun la Receptia Vega Hotel, Bd. Marea Unire, nr 107, receptie sau pe e-mail:
LYRA TOUR SRL

Angajăm Bucătar


Restaurantul Dabistro este în căutarea unui bucătar dedicat și talentat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă iubești arta culinară și îți place să aduci zâmbete pe fețele oamenilor prin preparatele tale, atunci ești persoana pe care o căutăm! Oferim: -un mediu de lucru plăcut, -salariu atractiv care poate crește în funcție de experiența ta, -posibilitatea de a lucra într-o locație accesibilă, -program flexibil. Cerințe: -experiența minimă - 2 ani, -seriozitate, -aptitudini de a lucra în echipă. Vă așteptăm să ne cunoaștem!
Dabistro

Angajare Ospatari,​ Barmani,​ Bucatari


Restaurant zona centrală, își formează echipa : Angajăm bucătari,ospătari, barmani. Salariu atractiv, prima de sarbatori , prima zi de nastere și bonus de performanță garantat !!!
OTTO S Coffee and Pub

Pub Uzina Angajeaza Barman-ospatar Si Bucatar


Pub UZINA este in cautare de colegi colege pentru posturile de barman-ospatar si bucatar sau ajutor bucatar! Pentru interviu va asteptam in Complex Tiglina1(Str.Brailei 169j)
Dacomina District 24

Bucatar Cu Experienta


Restaurant angajeaza bucatar cu experienta. Șalariu motivant.
SC SERBANSTORE SRL

Bucatar Doar Pentru Catering


angajez bucatar cu minim 2 ani experienta pentru bucătărie catering deci program de seara nu exista

Angajez Ajutor De Bucatar


Restaurant Didona angajeaza ajutor de bucatar. Se ofera salariu motivant si se asigura transportul. Relatii la
didona b srl

Restaurant Angajeaza Bucatari Si Ospatari


Restaurant in zona centrala angajeaza bucatar si ospatar cu minim 3 ani de experienta. Mai multe detalii la nr de telefon atasat anuntului (Razvan) sau la nr de telefon (Gabriel)
cinema park srl

Bucatar


Cautam colega sau coleg pasionat de bucatarie, gusturi si arome traditionale. Iti vei evidentia talentul, alaturi de oameni care sa te inspire. Candidatul ideal: Modul de lucru curat si ordonat; Respect fata de munca prestata; Nu este obligatorie calificarea de bucatar. Daca esti o persoana determinata, cu pasiune pentru gastronomie, dorinta de a invata si spirit de echipa, te rugam sa aplici direct sau sa ne trimiti un mesaj la numarul de telefon iar persoanele selectate vor fi contactate. Pachet salarial compus din salariu fix 2400 lei net+840 lei tichete de masa+ alte beneficii (tichete de vacanta, premieri pentru zile festive, masa calda, transport asigurat) Responsabilitati: Prepararea pranzului fel de mancare gatit in sistem de catering (asezat in caserole); Intocmirea listelor cu ingrediente si materie prima pentru aprovizionare; Supravegherea perisabilitatii și a termenului de valabilitate ale produselor alimentare; Asigurarea respectarii regulilor societatii in ceea ce privest
INVICTUS FORCESAFE SA

Media netă estimată pe baza celor 372 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Angajez Lucrator In Brutarie


Angajam lucrator în brutarie cu experienta program 8 ore oe zi 5 zile lucrătoare
MARADOR BRUTALLY SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 31 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.