Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

52 Locuri de Munca Limba Italiana in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

52 Locuri de Munca Limba Italiana in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Limba Italiana in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Limba Italiana in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Meditatii Logica Pentru Bacalaureat Si Admitere Facultate!


Profesoara cu o experienta de 10 ani in predarea acestei discipline, meditator cu rezultate deosebite , ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si admitere facultate! Logica, ca orice disciplina isi cere un ghid specializat. Daca ai ales sa faci aceasta calatorie in acest domeniu al gandirii, sa stii ce ti se cere si ce trebuie sa faci ca sa rezolvi ceea ce se cere, nu trebuie decat sa pasesti cu increderea catre acel ''ghid'' si reusita ta va fi asigurata! Te astept cu drag la pregatire!
Adriana B.​

Grădinița Montessori School Of Iași - Angajează Asistent Educator în Alternativa Montessori


Grădinița Montessori School of Iași - angajează asistent educator în alternativa Montessori Cerințe: -studii superioare cu specializarea pedagogia invatamantului primar si prescolar pedagogie psihologie specializari conexe; - cunoașterea și împărtășirea valorilor Montessori reprezintă un avantaj; - abilități de lucru cu copiii, deschidere către noi metode de abordare a copilului, flexibilitate; - abilități de comunicare cu copiii și părinții acestora; - echilibru emoțional, să înțeleagă comportamentul copiilor, să își adapteze stilul în funcție de nevoile copiilor Responsabilități: realizarea de activități cu copiii, realizarea de materiale, întreținerea mediului din clasă, susținerea educatorului pe perioada prezentărilor date copiilor. Persoanele interesate sunt rugate să atașeze un CV acestui anunț.
Montessori School of Iasi

Angajam Animatoare Socio-educativă


Instituție privată Căsuța , angajam animatoare socio-educativă. Vino sa faci parte din echipa noastră și să contribui la dezvoltarea copiilor . Programul este de 8 ore de luni până vineri , sâmbătă și duminică liber . Animatorul trebuie sa se implice în activitățile specifice de animație , învățare bazată pe jocuri distractive, diverse activități cât și o limbă străină, activități recreative în aer liber cât și în interiorul instituției.Se oferă ajutor în planificarea activităților socio-educative. Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați .
Căsua

Școală De șoferi Angajează Instructor Auto!


Ești o persoană pozitivă, disciplinată și empatică față de cei din jur? Te așteptăm în echipa pentru postul de instructor auto! Cerințe: - Studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat; - Atestat ; - Abilități de comunicare, de organizare și planificare, atenție la detalii, empatie, orientare spre nevoile cursantului, atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor, seriozitate și responsabilitate, abilități de muncă în echipă, proactivitate, implicare; Beneficii: o echipa dinamică, profesionistă, condiții de muncă plăcute, pachet salarial motivant în funcție de performanță. Vă rugăm să ne trimiteți CV-ul pe e-mail:
SC SRL

Angajam Animator Socio-educative


Se caută animator socio-educativ pentru activități educative cu copiii. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon
Căsua

Construcții În Germania!


Angajam muncitori cu experienta în domeniul construcțiilor la interioare și exterioare Se oferă Contract de munca pe firma Germana plus asigurare AOK Se oferă salar Net 1900-2500 Euro în funcție de calitate și randament Se oferă cazare gratuita Pentru mai multe detalii:
Total-bau

Scoala De Soferi Angajeaza Instructor Auto Categoria B


Descriere Școală de șoferi angajează instructor auto categoria B Full time Cerințe: Atitudine și ținută profesionistă Capacitate de organizare și planificare Punctualitate, seriozitate, corectitudine, empatie Abilități de comunicare și de muncă în echipă Beneficii: Echipă profesionistă orientată către succes, pachet salarial motivant în funcție de performanță. Relații la telefon
JIANU EXPERT DRIVE

Asistenti Medicali Italia ,​ Germania,​ Elvetia,​ Austria


ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI Vrei sa profesezi in Elvetia, Germania, Italia sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunosti limba tarii si nici nu stii ce demersuri trebuiesc facute pentru a-ti obtine recunoasterea profesionala? ATENTIE!! Recunoasterea Profesionala este un document eliberat de autoritatile din tara in care vrei sa profesezi, NU DIN ROMANIA! Noi vă putem ajuta să studiați limba germană/italiană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical. Vă stăm la dispoziție, dacă aveți întrebări, la telefon:
AMG

Se Caută Muncitori In Constructii Germania Dulgeri,​fierari De La 2200e


Se caută muncitori in constructii Germania Dulgeri,Fierari de la 2200E Este nevoie de dulgeri ,fierari ,zidari la munca in Germania pentru mai multe detalii sunati pe Whatsup :
ACOBAU

Manipulant Marfa Aeroportul Frankfurt Germania


angajam muncitori necalificați pentru aeroportul Frankfurt
CHI

Munca In Bar-gelaterie In Germania


Agentia As-Gastro-Consult cauta personal cu experienta in gelaterie la bar (preparare cafea, cupe de inghetata...) , experienta la laborator ,precum si experienta ca si ospatar varsta intre 25-40 ani, cunoscatoare de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational, se ofera cazare si masa iar salariul de pornire este cuprins intre 1200-1500 euro net /luna.Plecarea este imediata!Telefon:
Gastro Consult

Imi Ofer Serviciile Ca Bona Pt Copii Care Merg La Scoala Sau Ca Menajera In Casa!


buna! sunt o persoana care I place sa munceasca ordonata buna expierenta la bucatarie si calcat am expuerenta de orindui o xasa am iniciativa, expierenta fobindita in multi ani de munca printre care 20 ani lucrati inafara!
persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 52 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.