Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Livrator Delivery in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Livrator Delivery in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator Delivery in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator Delivery in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operatori Productie 2 Schimburi - Barbati - Transport Asigurat


HPA recrutează operatori producție (Prelucrator produse ceramice prin extrudare) pentru clientul nostru, fabrică poloneză din Timișoara, producătoare de chiuvete din compozit. Program de lucru: 2 schimburi Cerințe: - Seriozitate; - Disponibilitate pentru muncă brută, solicitantă din punct de vedere fizic; - Minim 8 clase; Pachet salarial: - Salariul 2700 lei net (în mână); - Tichete de masa 30 zi; - Contract pe perioadă nedeterminată direct cu fabrica; - Asigurare medicală privata; - Asigurare in caz de accidente; - Transport asigurat din Timișoara. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la
HPA

Angajez șoferi Cat B Pentru Curierat și Manipulați în Depozit


Manipulați 8 ore contract de muncă detalii la tel
Rafyn Iustyn

Angajam Soferi Camion (cap Tractor Articulat Si Semiremorca) Transport Marfa,​ Categorie C + E


Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin:
MASTERTRANSPORT SRL

Sc Ravitex - Angajam Soferi Echipaj- Tur Retur Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion (echipaje) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale tur-retur. Durata curselor este de aproximativ 1 saptamana. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Domiciliu stabil in localitatea Timisoara sau zonele limitrofe; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul minim pe economie; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Angajam Agent Livrator Cat B Pentru Distributie Legume-fructe In Domeniul Horeca In Timisoara.​


Detaliile postului: -pregatirea marfii -incarcarea marfii -livrare -mentinerea curateniei la locul de munca si in masini Depozitul se afla in zona Mehala. Preogram luni - sambata, partial flexibil, orele 04:30-13:30. Nu oferim transport!
SC CHERY TIM DISTRIBUTION SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.