Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vanzatoare


Gestionarea, prezentarea, expunerea, aranjarea, promovarea și vânzarea produselor de imbracaminte. Dorim doar persoane cu o minima experienta in acest domeniu. Consilierea clientilor si vanzarea produselor alaturi de angajatii din subordine Maximizarea oportunitatilor de vanzari, prin identificarea cerintelor de pe piata Maximizarea rentabilitatii magazinului, prin promovarea magazinului si a produselor si participarea la pregatirea promotiilor Monitorizarea permanenta a rezultatelor angajatilor si a rezultatelor magazinului Supervizarea indeplinirii sarcinilor de serviciu de către angajații din subordine si functionarea in condiții optime a magazinului; Verificarea constanta a stocurilor existente in magazine; Efectuarea comenzilor de marfa; Atingerea obiectivelor stabilite de companie Participarea la inventar si intocmirea de rapoartelor periodice ( saptămânal )privind activitatea din magazin; Reprezentarea companiei in relatia cu tertii: clienți, autoritati,
Outlet

Media netă estimată pe baza celor 245 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Angajam Casiera Sala De Jocuri


Sala de jocuri ADMIRAL ORADEA angajază personal pentru funcția de casier. Programul de lucru este în ture de zi și noapte, experienta în domeniu nu este necesara dar constituie un avantaj. Cerințe: - cautam persoane sociabile, dinamice și dornice sa asimileze noi cunoștințe. - cunoaștere limba engleza la nivel de începător - cunoaștere operare PC la nivel de începător Oferim: - salariu de la 3600 lei (net) - contract de munca full-time pe perioada nedeterminata - bonuri de masa - plata tuturor sporurilor legale - bonusuri de activitate - vouchere de vacanta - prime de sărbători și zile de naștere - decontare transport - polița asigurare medicala privata - posibilitate de avansare - perioada de training și acomodare - program flexibil Telefon
ADMIRAL,​ NOVOMATIC

Firma încălțăminte Angajez Cusator


Firma de încălțăminte angajează cusator. Mai multe detalii la telefon
Firma incaltaminte

Firma De Incaltaminte Angajam Muncitor Tras Varf Si Scamosat


SC RUKAPOL INTERNATIONAL firma producatoare de incaltaminte de protectie , cu sediul in Oradea, angajeaza muncitori la tras varf si scamosat Societatea noastra ofera salar negociabil, tichete de masa de 40 ron pe zi. Pentru mai multe informatii sunati la de luni pana vineri intre orele 08.00-14.30.
sc Rukapol International Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.