Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

67 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

67 Locuri de Munca Lucrator Comercial in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Lucrator Comercial in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vanzator Produse Alimentare


Candidatul Ideal - Experienta in vanzarea de produse alimentare - Abilitati de comunicare, seriozitate, constiinciozitate, capacitate de lucru in echipa, disciplina, flexibilitate de lucru in program prelungit. - Cunostinte specifice in comertul cu produse perisabile reprezinta un avantaj. Descrierea jobului Ce oferim: Pachet salarial motivant in acord cu performanta de care veti da dovada ( Venit net mediu pe luna de pana la 4000 lei) - 21 de zile de concediu - Tichete de masa incepand cu prima zi a angajarii (valoare tichet 40 lei zi) - Decontare transport - Program flexibil - Bonusuri de performanta - Sansa de dezvoltare profesionala in domeniu Responsabilitati: -Vanzarea produselor alimentare catre clienti, conform procedurilor societatii. - Atitudine prietenoasa si politicoasa fata de furnizori, clienti si colegi.
DIADRA SRL

Angajez Urgent Vanzatoare Magazin Fructe Legume


Magazin fructe-legume din Ploiesti angajeaza vanzatoare cu varsta peste 40 ani
Gianina

Angajez Vânzătoare


SC, angajează vânzătoare cu experiență în domeniul alimentar - brânzeturi și afumături. Se cere: experiență în domeniu, seriozitate, implicare , cunoștințe minime de contabilitate primară. Se oferă program de 8 h pe zi , salariu între 2800- 3000 lei net Perioada de pregătire cuprinsă între 2 săptămâni și 1 luna - perioada plătită Vârstă cuprinsă între 35-45 ani. Posturi disponibile: 2 Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să apelați nr de tel: zero șapte doi nouă trei zero nouă cinci zero unu .
SC

Angajam Vanzatoare Modelator Responsabil La Simigeriei Matei 2400-3250 Lei Net


Angajam vanzatoare si responsabil la Simigeriei Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore), 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si post intre 2400 si 3250. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI

Vanzator Mega Shop & Go


Cu sau fara experienta, vino alaturi de Echipa Shop&Go MEGA IMAGE Ploiesti, Strada Stefan Greceanu. Angajam CASIER LUCRATOR COMERCIAL. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul de telefon din anunt.
Mega Shop Go

Angajez Vanzatoare Pentru O Rulotă De înghețată


Angajez 2 vânzătoare pentru o rulotă de înghețată din Ploiești. Mai multe infornatii veți primi la telefon. Aștept CV-ul cu poza dumneavoastră pe whats app
Bia top ice

Mega Shop & Go Angajeaza Lucrator Casier


Vino in echipa MEGA SHOP & GO Ploiesti, ZONA CENTRALA - str. Stefan Greceanu Angajam, cu sau fara experienta, lucrator comercial, casier, sef de tura si sef de magazin Salariu motivant + Bonuri de masa + Prime in functie de performanta + Bonusuri Rugam seriozitate si stabilitate !
Mega Shop Go
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 67 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.