Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

96 Locuri de Munca Manipulant Marfa in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

96 Locuri de Munca Manipulant Marfa in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manipulant Marfa in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manipulant Marfa in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Baurom Angajeaza Stivuitorist,​operator Pod Rulant,​manipulant Marfa


Asigura operatiunile de descarcare, depozitare si incarcare pentru produsele metalurgice achizitionate sau vandute, sub coordonarea Sefului de depozit. - Participa activ la pregatirea marfii pentru livrare - Participa si la alte activitati de manipulare depozitare, la solicitarea Sefului de depozit -Asigura receptia bunurilor si incarcarea camioanelor -Respecta normele ISCIR in ceea ce priveste manevrarea bunurilor in depozit, - Descarcarea bunurilor din camioane in zona de receptie sau in zonele mentionate de catre seful depozitului, -Incarcarea bunurilor in mijloacele de transport in ordine pentru a fi livrate clientilor - Respecta procedurile la nivelul depozitului si al Filialei - respecta cerintele interne privind trasabilitatea produselor Cerinte - Experienta in manevrarea produselor metalurgice constituie un avantaj determinant - Meticulos, serios, cu grija fata de echipamente si utilaje - Cazier judiciar curat
Baurom Construct

Gestionar Depozit


Candidatul ideal: Absolvent studii medii Experiență pe o poziție similară de minim 1 ani, Cunoșterea produselor electrice reprezintă un avantaj Autorizație ISCIR pt operare motostivuitor reprezintă un avantaj Descrierea jobului: Recepție marfă Pregătire marfă pentru livrare Verificare stocuri Impachetare marfă Incărcare descărcare marfă Depozitarea articolelor Scannarea și gestionarea codurilor de bare ale articolelor Intocmirea avizelor de însoțire marfă, AWB-urilor etc Beneficii: Nivel salarial negociat la interviu Tichete de masă Prime de sărbători Te așteptăm în echipa noastră!
PHI Electro Distribution

Media netă estimată pe baza celor 606 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Magazin Alimentar


Magazin alimentar situat in cartierul Grigorescu angajează casier și lucrător comercial Program de lucru 8 ore in 2 schimburi și 2 weekenduri de lucru pe luna ! Informații în privat sau la numărul de telefon : !
Gustino.​Serv

Angajăm Vânzătoare Magazin Naturist Cluj Napoca


Locul de munca este situat pe galeria Sigma Center Cluj Napoca Cerințe: - Responsabilitate si seriozitate - Experienta anterioara in comertul cu produse naturiste sau farmaceutice; -Disponibilitate pentru program de lucru în 2 schimburi; Responsabilitati: - Consilierea clientilor in alegerea produselor potrivite conform nevoilor acestora - Promovarea si comercializarea produselor din magazin - Receptionarea marfurilor, etichetarea si aranjarea produselor la raft; - Inventarierea partial sau totala a stocului din magazin; - Verificarea valabilită ii produselor; - Asigurarea ordinii si curateniei in magazin
SC HYPERICUM IMPEX SRL

Picker Dedicat Bringo Auchan


Bringo caută picker (operator colectare produse) dedicat pentru magazinul Auchan. Locație centrală. Dacă te consideri o persoana punctuală , serioasă, organizata și atenta de detalii , te așteptam la un interviu. Salariu 3000 de lei net.
Reb Reb srl

Operator Platforma Logistica


Postul presupune: Primirea, prelucrarea si predarea trimiterilor de mesagerie si corespondenta. Efectuarea schimburilor de expeditie. Verificarea si intocmirea documentelor insotitoare.
Posta Romana

Angajam Manipulant Marfuri


Angajam Manipulant Marfuri Ce oferim? Salariu cuprins intre 2100-2400 Lei Net; Tichete de masa 40 Lei zi; Bonus lunar de performanta de pana la 400 Lei Net; Bonus lunar de prezenta - 100 Lei Brut; Al 13-lea salariu; Abonament servicii medicale la clinica Medlife; Transport decontat. Cerinte: Disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi; Atentie la detalii; Seriozitate. Daca esti interesat, ne poti contacta la numarul .
HRS Romania

Cautam Consilier Vanzari Magazin Scule Si Unelte


Locatia: Cluj Napoca - Dambul Rotund Salariu: 3500-4000 NET Program: Luni-Vineri 8:30-17:00 Contract pe perioada nedeterminata. Detalii la:
Alexandra

Magazin Duty Free Experience - Angajeaza Consultant Vanzari


Cautam coleg/a pentru a ocupa postul Consultant Vanzari in cadrul unui magazin ce comercializeaza produse de parfumerie. Daca esti inzestrat cu urmatoare calitati : - Pasiune pentru parfumerie - Punctualitate - Esti o persoana organizata si responsabila - Esti o persoana comunicativa Te asteptam cu mare drag la o intalnire Iti punem la dispozitie : - Salariu atractiv - Contract de munca - Mediu de lucru placut - Pregatire tangentiala continuua - Program de lucru permisiv Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la nr. sau puteti trimite cv-urile dvs la adresa
Platinia

Vanzatoare Magazin Legume Fructe In Cart Grigorescu


ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN LEGUME FRUCTE IN CART GRIGORESCU PROGRAM 8 ORE/ZI IN 2 SCHIMBURI
CITY MOON

Gestionar Pentru Magazin Vopsele Auto și Accesorii - Cluj Napoca


Gestionar pentru magazin vopsele auto și accesorii - Cluj Napoca Adresa: Str. Oașului nr. 104 Cerinte: - Studii medii sau superioare. - persoană cu experiență în domeniu. - Cunoștințe de operare PC, - inventariere și eliberarea mărfurilor, - urmărirea stocurilor și - întocmirea documentelor necesare. Salarizare avantajoasă, tichete de masă. Program 9- 17 Hai să ne cunoaștem! Hai în echipa noastră!
Romservice SRL

Magazin Alimentar Profi In Manastur,​ Angajează Casier


Magazin alimentar Profi luat în Franciza Manastur, angajează casier .Salar 2500 net , bonuri de masa în valoare de 30,00 pe zi și 100 lei decont de transport. Cer și ofer seriozitate.
Profi/​Franciza

Lucrator In Depozit Anvelope/​ Operator Receptie Si Pregatire Marfa Cluj-floresti


Responsabilitati: - asigura activitatea depozitului zonal din Cluj-Floresti (NU este obligatorie experienta, deoarece oferim posibilitatea noilor angajati sa invete totul de la zero); - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - participa la inventarul scriptic sau faptic; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita. Programul de lucru este L-V: 08.30-17.00 cu pauza de masa de jumatate de ora inclusa. Transportul angajatilor din Cluj la locul de munca este asigurat cu masinile societatii. Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata. Detalii la tel
Dinamic 92 Distribution SRL

Magazin Alimentar Angajam Vanzatoare


Magazin alimentar ,bd.Muncii, angajam vanzatoare pe perioada nedeterminata cu 8 ore ,carte de munca.
Deral SRL

Magazin Produse Asiatice Alimentare Angajeaza


Magazin alimentar cu produse asiatice (ramen,sosuri,dulciuri,snacksuri asiatice) angajeaza personal in Cluj Napoca,PIATA MIHAI VITEAZUL NR.31.RELATII LA TELEFON SAU IN MAGAZIN.
Korean Mart

Angajez Doamna Domnișoară Magazin Bijuterii


Angajez o domnișoară pentru a se ocupa de un magazin de bijuterii. Experiență nu e obligatorie, dar este un avantaj. Dorința de muncă e importantă. Salariu 3800 lei net, în funcție de vânzări se adaugă și bonusuri. Pentru mai multe detalii cat și interviu puteți atasa CV-ul sau sunați la numărul de telefon.
Gosyp
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 96 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.