Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

72 Locuri de Munca Mecanica in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

72 Locuri de Munca Mecanica in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanica in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inspector Calitate - Inginer Mecanic ,​ Inginer Foraj


Candidatul ideal: Studii universitare: inginer mecanic; inginer foraj; Experienta in domeniul QA QC sau in executie instalatii tehnologice: minim 3 ani; Permis conducere: categoria B; Alte autorizari constituie un avantaj.
Kresmsmueller Romania

Mecanic Auto Ploiesti - Reprezentanta Service - Audi,​ Vw,​ Skoda


Mecanic auto Ploiesti - reprezentanta service pentru Audi, VW, Skoda Esti pasionat de domeniul auto? Cautam o persoana ce are cunostinte aprofundate de mecanica auto, cu abilitati de a lucra individual, dar si in echipa si ce detine permis auto categoria B. Descriere activitate: - Stabileste diagnosticul si necesarul de piese de schimb; - Completeaza documentele conform interventiilor efectuate la autovehicul; - Realizeaza reparatiile necesare mijloacelor auto; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate si efectuarea acestora in timp; - Preda autoturismul catre receptive service, insotit de comanda de lucru completata; Beneficii: - Pachet salarial in functie de aptitudini; - Tichete de masa (in valoare de 40 lei zi lucratoare); - Tichete cadou de sarbatori (Paste, Craciun); - Zi libera de ziua de nastere; - Reparatii masini personale in unitatile service RADACINI tarif angajati
Darius Motors Ploiesti

Angajam Vulcanizator


Angajam vulcanizator in Ploiesti. Mai multe detalii la telefon.
Lucia

Angajam Vopsitor Pentru Mdf Vopsit


Rapid Mob angajează vopsitor pentru mdf vopsit Cerințe: Atenție la detalii Punctualitate și seriozitate Flexibilitate și deschidere la lucruri noi Salariu: 3000 lei plus comision Va asteptam pentru mai multe detalii și CV.
Rapid Mob

Angajare Personal Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal, cu sau fara experienta, pentru postul de spalator auto. Se ofera: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Condiții de muncă foarte bune; Echipament de lucru Bonusuri in functie de performanta. Spalatoria dispune de incalzire, apa calda.. Locatie : Str. Romulus nr. 10 , langa Club Laguna (Zona Obor) Detalii la telefon *****;
POP CARS

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experiență.​


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii ( Luxury car wash).
Agsia

Angajez Vânzător Magazin Piese Auto


Angajez vânzător magazin piese auto. Cerințe: -cunoștințe operare PC minime -abilități de comunicare cu clientii -angajatul trebuie sa fie dispus sa învețe sa identifice piese auto Se oferă salariu minim plus comision din vânzare Program 8-17 de luni pana vineri
Casus Auto

Conducător Auto Camion


Angajam conducător auto ctg C, E cu experienta min. 1 an. Se transporta marfa generala , trafic național. Telf.
Della Sara Trans

Angajez Personal Spălătorie Auto


Angajez personal la spălătorie auto, experienta constituie avantaj, se oferă salariu atractiv și bonusuri zilnice
Tonik

Conducător Auto


Angajam conducător auto catg C,E pentru transport marfa generala, trafic național.
Della Sara Trans

Media netă estimată pe baza celor 672 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajez La Spălătorie Auto


Angajăm fată cu experiență la spălătorie auto în Ploiești se oferă salariu incepand cu 2300 lei net,echipament de lucru si un mediu placut plus prime zilnice și lunare în funcție de abilitățile fiecăruia
Tonik

Zugrav Vopsitor


Cerinte: -Experienta minim 3 ani (vopsiri zugraveli cu pompa airless); -cunostinte de specialitate; -se considera avantaj la angajare - permis cat. B; Descrierea jobului: -Manevrarea materialelor, ansamblelor si subansamblelor; -Pregatirea materialelor si sculelor pentru lucrarile de zugraveli si vopsire; -Lucrari de vopsire; -Curatare si intretinere scule, unelte, dispozitive si echipamente. BENEFICII: -Salariu cuprins intre 3500 - 7000 lei luna; -Bonusuri si prime de sarbatori; -Transport asigurat in limita a 30 km de Nedelea.
OPUS MOD TRADE
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 72 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.