Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

40 Locuri de Munca Muncitor Constructii in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

40 Locuri de Munca Muncitor Constructii in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Constructii in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Constructii in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Muncitori Constructii


Angajez muncitori construcții,calificați si necalificați,salariu motivat,cât.B
Davidoff Building Grup

Angajam Muncitori Constructii


Sc. Angajează muncitori calificați și necalificați în construcți. Salar motivant pt.muncitori harnici.
Exclusiv prest srl

Angajam Sondor Foraje Puturi De Apa


Angajam personal Specializat pe urmatoarele posturi : SONDOR: -executa , impreuna cu echipa, lucrari de foraj, manevra, tubaj, probe de productie in conformitate cu programele de executat - experienta minima 1 an la un post de lucru esemanator ( foraje puturi de apa, pompe de caldura, micropiloni, prospectiuni, etc - bun organizator - disponibil pentru deplasari pe intreg teritoriul Romaniei - persoana onesta, serioasa, organizata, prompta - constituie avantaj domiciliul in Judetul Bacau - Permis minim cat B ( cat. C E constituie avantaj ) - Avem in dotare utilaje aproape noi ( nu necesita reparatii ) de ultima generatie, fiind printre cele mai performante din Tara ( mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru sau pe toate retelele de socializare ) - OFERIM SI DORIM SERIOZITATE !! - Activitatea se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei - SE ASIGURA TRANSPORT, CAZARE si DIURNA pentru deplasare - SALARII MOTIVANTE in functie de performanta - Plata la timp a salariului si a diurnei Sunte
SC ECO DRILL SRL

Angajam - Inginer Constructor


FIRMA DE CONSTRUCTII DIN BACAU ANGAJEAZA INGINER SI MAISTRU CONSTRUCTOR IN DOMENIUL CIVIL SI DRUMURI -PERIOADA NEDETERMINATA. RELATII LA TELEFON :
SERVICII PC SRL

Caut Muncitor In Constructi


Caut muncitor in constructi detali la telefon
Tykmarket srl

Angajez Finisori In Constructii


Angajez cu contract de munca perioada nedeterminata cu continuitate pe tot timpul anului ,muncitori cu experienta in constructii , finisari interioare : zidar faiantar,zugrav,rigipsar,parchetar. in Bacau. Salariu motivant 3100-5000 lei net in functie de prestatie. Asigur ori decontez transport. Mai multe detalii la:
STON TEHNIC CONSTRUCT SRL

Angajăm Dulgheri Si Fierari Pentru Santierele Din Bacău!


Alăturați-vă unei echipe de succes! RC BETON BAU caută DULGHERI și FIERARI pentru șantierele din BACĂU. Sunteți harnic și serios? Aveți experiență în domeniul construcțiilor? Haideți să ne cunoaștem! Vă recompensăm dedicarea cu un pachet atractiv de beneficii. Contactați-ne! VA OFERIM - Salariu motivant, negociabil în funcție de experiență, seriozitate și rezultate; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - Cazare cu toate utilitățile incluse; - Transport gratuit de la locația cazării la șantier și retur; - Echipament de protecție (bocanci, cască, pelerină de ploaie etc.); - Echipament de lucru; - Continuitate în muncă, pe toată perioada anului. CERINTE - Să aveți experiență în domeniul construcțiilor; - Să dați dovadă de seriozitate în îndeplinirea sarcinilor de lucru. RC BETON BAU este o companie românească cu experiență în Germania și în România. Aducem pe piața muncii din zona Iași seriozitatea și corectitudinea care ne ghidează zi de zi activitatea pe șantierele noastre din
RC BETON BAU

Angajăm Fierari Necalificați Construcții Italia


Angajăm fierari necalificați pentru montarea fierului în galerii(tunele) pentru calea ferată în Italia.Salar 1600 pe lună.La montarea unei tone de fier pe zi 50 bonus pe zi când se dă salariul.Pentru mai multe detalii sunați la
BAC Trans

Daio Industry Construct Angajează Reprezentant Vânzări Pe Zona Bacău și împrejurimi


Daio Industry Construct angajează pentru postul de Reprezentant vânzări pe zona Bacău și împrejurimi! Dacă ești o persoana comunicativa și vrei o schimbare te așteptăm cu un CV la sediul nostru din Calea Romanului nr 78 sau la tel . Salar atractiv și program flexibil.
SC DAIO INDUSTRY CONSTRUCT

Angajez 2 Muncitori In Constructii


Angajez 2 muncitori in constructii, experienta minima in domeniu reprezinta un avantaj, Se ofera salariu corespunzator pregatirii profesionale. Nu agreem sub nici o forma consumatorii de alcool. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel . Rugam seriozitate !
Societate comerciala

Angajam Muncitor In Constructii Punct Lucru Racaciuni Sascut Bacauu Tel


Salariu in functie de calificare ,relații la tel
Pap construct

Muncitori In Construcții


Căutăm muncitori in construcții Salariul atractiv in funcție de competență
Neculai ananii

Angajez In Constructii


Se angajează personal, meseriasi cu experienta în amenajați interioare și exterioare.
SC PRO HOUSE DECOR SRL

Muncitori In Constructii Instalatori


Angajam Muncitori constructii Instalatori Locatie : Bacau Programul de munca presupune deplasare Oferim salariu fix, bonuri de masa, diurna si cazare Experienta pe un post similar este necesara ! Poti aplica la adresa de e-mail :
ECIM

Cautam Colegi In Constructii


Ne mărim echipa și in domeniul construcțiilor funerare ( mozaicar ) Pentru mai multe detalii sunați.
SC ARNA-LEX SRL

Inginer Constructii Drumuri


Societate de constructii drumuri cu santiere pe raza Judetului Bacau. Angajeaza in domeniu : -Ingineri -Subingineri -Maistri -Tehnicieni Permis de conducere Categoria B . Pentru mai multe detalii cu privire la locul de munca sau stabilirea unui interviu sunati la numerele de telefon :
Infrastructura

Construcții Spania 1700 2300


Cautam muncitori cu experiența in finisaje interioare exterioare(rigips,glet, faianța, gresie, tencuieli exterioare) pentru tot teritoriul Spaniei pe termen lung. Cerința OBLIGATORIE numărul de NIE( acte Spania).Salariu 1700 2300 net. Cazare, utilitati,scule si transport la locul de munca asigurate. Rugam seriozitate. Detalii la telefon zero zero trei patru șase patru doi trei cinci trei șapte cinci trei. Alex
ECOGROUP

Angajez Inginer Instalații Pentru Construcții Sau Inginer Hidrotehnist


Experiență specifică relevanta in execuția de lucrări având ca obiect construcțiile - Coordonează activitatea de instalații si echipare din șantier; - Acționează pentru conformitatea soluțiilor tehnice in proiectare compatibile cu tehnologiile de execuție; - Întocmirea antemăsurătoare, schema izometrica, necesarul de materiale; - Verifica etapele de lucrări si calitatea lucrărilor împreuna cu dirigintele de șantier; - Menține legătura cu subcontractorii; - Monitorizarea contractelor de lucrări; - Supervizarea si participarea la activitățile de montare instalații gaze; - Urmărirea si coordonarea lucrărilor de mentenanță a instalaților; - Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor. - Cunoștințe utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad) ; - Persoana dinamica, serioasa, organizata si cu inițiativa; atenție riguroasa la detalii si cu capacitatea de a desfășura mai multe activități in același timp; Salariul, programul si beneficiile vor f
Capital Invest SRL

Firma De Constructii Cu Sediul In Orasul Moinesti ,​ Jud.​ Bacau Angajeaza Inginera


Firma de constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza o inginera pentru intocmiri situatii de lucrari, devize, ofertare lucrari. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:
GCD

Firma De Constructii Cu Sediul In Orasul Moinesti,​ Judetul Bacau Angajeaza Fierari Betonisti


Firma de constructii cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: fierari betonisti Relatii la telefon - de luni - vineri intre orele 09:00-16:00. Va rugam nu trimiteti mesaje SMS.
GCD
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 40 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.