Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

52 Locuri de Munca Muncitor Constructii in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

52 Locuri de Munca Muncitor Constructii in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Constructii in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Constructii in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Inginer Constructii,​ Instalatii


Firma de constructii din Brasov angajeaza inginer constructii si sau instalatii pentru punct de lucru Victoria. Salariul se negociaza la interviul de angajare. Prezinta avantaj permis de conducere.
Sc daco infra srl

Angajam Muncitori In Constructii Din Covasna: Fierari,​ Dulgheri


Cerinte: Experienta in domeniu, minim 1 an Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii.
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL

Angajăm Muncitori în Constructii


Societate angajează ajutor sau meserias pentru montajul de seminee și a cosurilor de fum. Cerinte: Cunostiinte medii in domeniul finisajelor Ajuta la executia lucrarilor de montaj cosuri de fum si seminee. Organizeaza in mod constant buna desfasurare a echipamentelor de lucru, atat in masina de lucru cat si pe santier Permisul de conducere este un avantaj. Seriozitate si mult bun simt . Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonus de Craciun si Paste Echipament de lucru profesional + decont transport (dupa caz). Mediu de lucru tanar si placut. Program de lucru de la 08 - 17:00 Conditiile salariale se stabilesc in funcție de abilitățile și cunoștințele fiecăruia.
Firma

Angajam Tamplari Navali,​ Constructii,​ Restaurari Yachturi In Olanda


Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții restaurări yachturi și vase de croazieră în Olanda. Beneficii: - salariu de început 13,50 - 14,50 Euro net oră; - job full time, posibilitate de ore suplimentare; - cazarea gratuită (o persoană în cameră) și mașină de serviciu asigurată; - job stabil, contract pe perioadă nedeterminată; - contract românesc (carte de muncă în România), detașare în Olanda cu formularul A1; - asigurare medicală în România și în Olanda. Cerințele postului: - minim 2-3 ani experiență anterioară ca tâmplar naval; - limba engleză la nivel conversațional mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj). Responsabilitățile postului: - montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi; - lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine; - montaj de mobilier pe structură metalică.
InterJobs

Inginer Constructii Drumuri,​ Mecanici Utilaj


Angajez inginer constructii drumuri (CFDP ) cu experienta si mecanici utilaj
SC EURO STRADA SRL

Rte,​ Diriginte Santier,​consultanta,​ Management De Proiect Constructii


Inginer constructor ofer servicii de: - Respinsabil tehnic cu executia dom.1.1 - Diriginte de santier dom. 2.2 - Consultanta - Management de proiect pentru constructii civile, industriale si agricole Detalii la telefon:
MDG INFRA CONSTRUCT SRL

Electrician In Constructii


Descrierea jobului: Firmă de constructii din Brasov angajeaza electricieni in constructii. Cerințe: - Scoală profesională sau cursuri de calificare în domeniu (obligatoriu); - Experiență pe un post similar minim 2 ani; - Experiență în lucrări industrial (reprezintă un avantaj); - Serios, punctual; - Spirit de echipă; - Disponibilitate pentru deplasări în țară și pentru program prelungit. Responsabilități: - Întrerupe tensiunea și separă instalația sau partea de instalație, după caz, la care urmează să lucreze; - Realizează instalațiile electrice pentru echipamente și utilaje automatizate; - Asigură execuția lucrărilor în intervalul de timp stabilit, cu respectarea normelor de calitate impuse și a altor standarde în vigoare; - Verifică lipsa tensiunii și legarea imediată a instalației sau a părții de instalație la pământ și în scurtcircuit; - Verifică instalațiile electrice ale echipamentelor și utilajelor cu automatizare realizate, în vederea testării și stabilirii funcționării acestor
RCTI

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Muncitori In Constructii


Societate angajeaza : zugrav , finisor ,zidari, rigipsar,montator mobila.
Metal

Angajam Zugrav Pentru Lucrari De Santier.​ Program De 8 Ore Pe Zi Cu 2 Zile Libere Pe Saptama.​ Salari


Angajam zugrav pentru lucrari de santier. Program de 8 ore pe zi cu 2 zile libere pe saptama. Salariul atractiv.
SC Terusa Build SRL

Angajam Dulgher Si Zidar Rosar Tencuitor .​ Salariul Atractiv ,​ Program De 8 Ore Pe Zi Cu 2 Zile Libe


Angajam dulgher si zidar rosar tencuitor pentru lucrari de santier. Program de 8 ore pe zi cu 2 zile libere pe saptama. Salariul atractiv .
SC Rhiss Recrutement SRL

Sef Santier Iginer Retele Electrice


SC Euro Image SRL cu sediul in Harman, atestata ANRE in instalatii electrice de joasa si medie tensiune angajeaza Inginer instalatii electrice cu sau fara experienta Cerinte: Absolvent cu studii superioare tehnice finalizate , preferabil Facultate de instalatii , energetica sau inginerie electrica Experienta in instalatii electrice Disponibilitate pentru deplasari in tara, pentru perioade determinate de timp Gandire analitica, atenta la detalii Seriozitate, punctualitate Abilitati de organizare si gestionare a timpului de lucru Bune abilitati de comunicare Capacitate de a lucra in echipa Deține permis de conducere categ. B Atestat ANRE prezinta avantaj Descrierea jobului Activitate desfasurata in cadrul santierelor contractate de catre companie Verificare si insusirea proiectului de executie din punct de veder al functionalitatii, conditiilor particulare de instalare si al respectarii normativelor in vigoare Urmarirea și resp ctarea graficelor de executie si a proiectului tehnic Gestio
Euro Image

Angajam Muncitori In Constructii: Dulgheri,​ Fierari,​ Muncitori Necalificati.​


Domeniu: Constructii Cerinte: Experienta in domeniu, minim 2 ani - pentru muncitorii cu calificare Program de lucru: luni - vineri : 7.30 - 16,00 Beneficii: Se ofera contract de munca pe termen nedeterminat Pachet salarial atractiv. Bonuri de masa SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov este o societate specializata in lucrari de constructii si reparatii in constructii. P
CONSTRUCTII INDUSTRIALE CIVILE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 52 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.