Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

28 Locuri de Munca Necalificat in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

28 Locuri de Munca Necalificat in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cautam Coafeză Cu Experiență!


Ne marim echipa. Cautam colega pentru postul de coafeza . Salonul este situat pe Malul Mureșului in apropiere de Ornella. Detalii la telefon <<>> SHAEAR SALOON
SH

Frizer Cu Experiență în Domeniu Pentru Toate Buzunarele


Frizer cu experiență în domeniu va așteptăm pe strada Ștefan Luchian nr 11 preț avantajos pentru toate buzunarele programări la Nr de telefon
Niku frizeru

Recrutam Operator Cnc (barbat) Cu Sau Fara Experienta!


Recrutam Operator CNC (barbat) cu sau fara experienta! Arad, Zona Industriala de Vest Program de lucru : 3 schimburi; Cerinte: Cunostinte minime desen tehnic; Cunostinte minime masuratori (subler, micrometru, etc); Disponibilitate de lucra pe schimburi. Se ofera: Salariul pornind de la 4000 - 4300 lei brut luna; Tichete de masa in valoare de 30 lei zi; Ore suplimentare platite cu 200%; Al-13-lea salariu; Bonus lunar pornind de la 200 lei net; Transport asigurat gratuit pe rutele existente. RUTE TRANSPORT : Sanmartin Macea Curtici Sofronea Andrei Saguna Zimandcuz Livada Ghioroc Sambateni Mandruloc Vladimirescu Nadlac Seitin - Semlac Pecica Municipiul Arad Ne puteti contacta telefonic : .
Naiya

Consultant Vanzari Cu Experienta Piese Auto Din Dezmembrari


AUTO VLD PIESE SH SRL este in cautarea unui coleg nou cu experienta pe postul de consilier vanzari piese auto din dezmembrari. Cautam persoana care a activat in parcuri de dezmembrari si are experienta necesara in consilierea si vanzarea pieselor auto. Cerințe: - Studii medii, studii superioare pot constitui un avantaj - Cunoştinţe operare PC - Atitudine proactivă, personalitate energică, gândire pozitivă , amabilitate şi eficienţă -Abilităţi bune de comunicare, relaţionare şi negociere - Experienţă într-un post similiar reprezintă avantaj - Permis de conducere categ. B - constituie un avantaj Oferim: contract de muncă din prima zi, pe perioada nedeterminata salariul la timp program de lucru intr-un singur schimb telefon de servici loc de munca stabil intr-o companie in continua dezvoltare Asiguram tot necesarul de echipamente pt desfasurarea activitatii. - salariu negociabil în funcție de performanța si experienta fiecarui aplicant Auto Vld Piese Sh Srl activeaza in domeniul auto pies
AUTO VLD PIESE SH SRL

Angajam Contabil Cu Experienta în Agricultura


Contabil cu experienta în agricultura,program de lucru normal,postul se afla la ferma,12 km de Arad.Se cere experienta, seriozitate.
Agro Ivonics srl

Angajez Spălător Auto Cu Experiență


Angajez spălător auto cu experiență, condiții bune de muncă, loc de refugiu încălzit, aparat cu apă caldă, spălătoria se află în zona bou roșu, salar atractiv, program de L-S ora 09-17 pe timp de iarnă.
Zeus King

Căutam Colegă Cu Sau Fără Experiență


MAGAZIN, "LA DOI PASI" DIN SANPAUL ANGAJEAZA VANZATOARE... SE DECONTEAZA TRANSPORT! CONDITII DE LUCRU SI SALARIZARE ATRACTIVA! DETALII SI INFORMATII LA NR TEL:
La Doi Pasi

Angajez Tamplar In Lemn Cu Experienta


Angajam tamplar in lemn masiv cu experienta. Salar net 4500 lei + bonuri. + Prime pentru diferite proiecte +Transprt decontat.
Lidar Impex
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 28 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.