Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

60 Locuri de Munca Necalificat in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

60 Locuri de Munca Necalificat in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Necalificat in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Vopsitorie/​operator/​muncitor Necalificat - Cluj-napoca


Ne cautam un coleg in cadrul departamentului de Vopsitorie, care sa pregateasca piesele care trebuie vopsite in camp electrostatic. Ne dorim sa colaboram cu o persoana onesta si harnica. Program de lucru 5.45 - 14.15 - primul schimb si 13.45 - 22.00 - al doilea schimb, de luni pana vineri. Tichete de masa - 30 lei/zi Asigurare medicala privata, pensie privata Decont transport Bonus de performanta si marire anuala
CSi Romania

Instalatori,​ Frigotehnisti,​ Sudori,​ Electricieni,​ Montatori,​ Muncitori Necalificati


Cerinte: - studii medii - disponibilitate la munca pe santier si deplasari - seriozitate, punctualitate, implicare, lucru in echipa - experienta in domeniul instalatiilor de climatizare-ventilare (constituie avantaj) - permis de conducere categ. B (constituie avantaj) Responsabilitati: - montaj aparate de aer conditionat, ventilatoare; - montaj tubulatura si piese din tabla zincata pentru sistemele de climatizare si ventilare; - montaj traseu frigorific, traseu pentru scurgere condens; - aplicarea de izolatii de cauciuc sau vata minerala; - alte operatiuni necesare pentru montarea si punerea in functiune a sistemelor de climatizare si ventilare. Se oferta: - salariu de baza fix (negociabil in functie de calificare experienta); - tichete de masa, Prime de Caciun si de Pasti; - diurna in cazul deplasarilor; - alte prime bonusuri in functie de realizari. Detalii sau informatii suplimentare, la tel: sau . CV-urile (cu poza) se vor trimite la adresa de e-mail.
CLIMAVENT CONSTRUCT SRL

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati,​ Atat Din Romania Cat Si Din Strainatate


Unity International Investment Group angajeaza personal calificat pe urmatoarele pozitii: -dulgher -sudor -finisor -sofer -ambalator -personal curatenie - manager resurse umane Selectia se face pe baza de CV in data de 25.04.2024. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon afisat in anunt sau via email.
UIG

Angajam Muncitori Necalificati La Asamblarea Si Montarea Pieselor,​ Cod Cor 932906


SC ARHI PROIECT RDA SRL cu sediul in com. Floresti, Sat Luna de Sus, Ferma 9, Hala 5, Jud Cluj, angajeaza MUNCITORI NECALIFICATI LA ASAMBLAREA SI MONTAREA PIESELOR COD COR 932906 Cerinte: -minim un an experienta in domeniu; -limba engleza la nivel conversational. CV-urile se pot depune la adresa de mail: Pentru mai multe detalii:
ARHI PROIECT RDA SRL

Angajam Croitoreasa,​ Cusatoreasa Cu Experienta


Atelier Diana Antohi cauta colegi noi pentru atelier de croitorie situat in Cluj Napoca, str. Albert Einstein, nr.2A, pentru croit , cusut, brodat, si reparatii haine de dama. CERINTE: experienta in domeniul confectiilor indemanare atentie la detalii si finisaje seriozitate si punctualitate responsabilitate, corectitudine si disciplina OFERIM: salariu motivant in functie de abilitati si performante loc de munca stabil, contract de munca pe perioada nedeterminata program de lucru de 8 ore de Luni pana Vineri, nu se lucreaza in weekend si in zilele de sarbatori legale RESPONSABILITATI: contribuie la confectionarea de : rochii, fuste, bluze, pantaloni, camasi, paltoane, veste, sacouri, articole imbracaminte femei realizeaza produsul din punct de vedere tehnologic respectind tiparele pregateste materialul pentru croi ansambleaza produsele la masina de cusut finiseaza produsele foloseste corect uneltele si echipamentele specifice mentine ordinea si curatenia la locul de munca respecta regul
KUZZURY SRL

Angajeaza Ospatar Cu Experienta


Hotel Stil angajeaza ospatar cu experienta. Job stabil cu carte de munca si mediu de lucru placut. Salariul: 2500 lei
Hotel Stil Cluj-Napoca

Angajez șofer Categoria C Cu Experiență


Program de lucru: Luni-Vineri Sărbători legale nu se lucrează Camion de 12 tone cu lift și prelata Mai multe detalii la:
.​.​

Acrobatica Angajeaza Pizzar Cu Experienta


Pizzeria Acrobatica situata pe strada Piezisa, angajeaza pizzar. Se lucreaza 2 cu 2, doua mese pe zi, salariul e negociabil in functie de experienta. Pentru mai multe deatlii sunati la
ACROBATICA SRL

Artisan Cu Experienta In Lucrari Interioare.​


Peste 17 ani de munca pe santierele din Franta si Italia, bun consilier, responsabil, practic preturi corecte si devise gratuite in limita a 15 km in jurul Clujului.
Filimon Mihai

Angajam Confectioneri Imbracaminte La Masini De Cusut Industriale - Cu Experienta


Confectioner imbracaminta cu experienta , pe masina liniara , program de lucru 8 ore / zii de luni pana vineri 7:00- 15:30 - salar atractiv 2.500 - 3.500 lei net pe carduri BT ( avans si salar / luna) - bonuri de masa 30 lei / zile lucrate pe card BT - decontare abonament CTP - concediu de odihna primavara / vara si iarna de craciun / revelion . - atelierul de confectii se afla la 5 minute de statia de autobuze Fabrica de Bere / Agronomie pe str. Berariei nr. 6
KTB PROMOTION SRL

Angajam Soferi Profesionisti Ce Cu Si Fara Experienta


Firma de transport internationala cu activitatea in Spania (frig / prelata - singuri pe cabina sau in echipaj) Cu o experienta de 9 ani in domeniul transportului, angajam soferi C+E atat titulari cat si incepatori. Se ofera: -Post de lucru stabil -Dispecerat in limba Romana -Baze cu conditii Huelva, Irun, Barcelona (chirie gratis in zona Huelvei) -Bonusuri de performanta -Transport decontat de firma -Respectarea timpilor de condus / pauze -Salariu atractiv bazat pe experienta / colaborare -Analizele se deconteaza dupa primul an daca se continua cu noi -Camioane Volvo E5 si E6 echipate corespunzator -Tari de tranzit Spania, Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Italia -ADR nu este obligatoriu (insa reprezinta un avantaj) Cerem si oferim seriozitate!
TRANSPORT

Angajez Instalatori Cu,​ Sau Mica Experienta


Societate comercială angajează personal calificat în executarea instalațiilor sanitare, termice. Experiența minimă 1an, permis conducere categoria B. Dacă ești o persoană dornică de a face lucruri bune, durabile, atunci ești potrivit pentru echipa noastră, cerem și oferim seriozitate, oferim salariu motivant, bonusuri de sărbători, un mediu de lucru fără stres. Dacă ești interesat, nu ezita să ne contactezi.
HomeJoy Design SRL

Angajam Bucatar Cu Experiența Pentru O Bucatarie Tip Open Space


Locație cu bucatarie tradiționala, tip open space, angajează Bucatar cu experiența. Cerințe: 1. capacitatea de a respecta fluxul tehnologic existent 2. capacitatea de a respecta normele de igiena și normele sanitare 3. capacitatea de a interacționa cu clienții in mod direct 4. capacitatea de a lucra in echipa Beneficii: - pachet salarial atractiv - program luni-vineri, 8 h/zi Informații nr telefon
Acvarom International

Cautam Mecanic Cu Experienta Pe Mercedes Sprinter Vw Lt


Cautam mecanic cu disponibilitate part-time specializat pe Mercedes Sprinter Vw Lt. Mai multe detalii la telefon sau prin mesaje.
Teflo Impex SRL

Angajare Asistent Medical Debutant Sau Cu Experienta


Angajam asistent medical generalist, poate fi si fara experienta Cerinte : -efectuare EKG, masurare functii vitale (TA, Puls, T) -operare pe PC -programare pacienti in agenda electronica a medicului -bune aptitudini de comunicare -punctualitate -seriozitate -empatie CV se vor trimite la adresa de mail la
CARDIOMED SRL

Angajam Sofer Profesionist Categoria Ce- Cu Experienta.​


Companie Internationala cu baza in Danemarca. Angajam Sofer Profesionist - PRELATA , cu experienta pe comunitate. Venit lunar 2800 Angajarea se face pe firma Romaneasca. Contract de muncă perioadă nedeterminată Camioane Euro 5 sau 6 , dotate cu aparate de taxat drumul automate. Baza din Danemarca este dotata cu baie, dusuri, bucatarie, masina de spalat rufe etc. Cerinte: Carnet de șofer profesionist (cat. C + E) Atestat profesional transport marfa Card tahograf Fisa medicala , aviz psihologic, medicina muncii Seriozitate si punctualitate
Scan Truck Trailer

Angajam Electrician Cu Si Fara Experienta!


Program de Luni pana Vineri 7:30-16:00. Salariu intre 3200 si 5000 NET. Masina de serviciu, Prime de sarbatori, Premii de performanta. Contract pe perioada nedetrminata. Detalii la:
Alexandra

Angajez Ospătar Cu Experiență


Bistro situat în Andrei Mureșanu ( Cluj -Napoca ) angajează ospătari cu experiență. Salar cuprins între 3500 - 4000(lei ) plus tips. Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să sunați la .
Antilag

Oportunitate De Angajare în Construcții Rigips - Experiență Nu Este Necesară!


Suntem în căutarea de lucrători dornici să învețe și să se alăture echipei noastre din domeniul construcțiilor, fără a fi necesară experiența anterioară în construcțiile cu rigips. Cerințe: Motivație și dorință de a învăța lucrările cu rigips Abilități de lucru manual și atenție la detalii Capacitatea de a lucra în echipă și de a urma instrucțiunile date Beneficii: Oportunitatea de a dobândi experiență într-un domeniu în creștere Instruire și îndrumare din partea echipei noastre experimentate Posibilitatea de avansare în cadrul companiei Salariu 4000-5500 lei Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei noastre contactati-ne! Lucrarile sunt in Cluj-Napoca, nu oferim cazare!
HRV

Service Auto Cluj Angajeaza Mecanic Auto (cu Sau Fara Experienta ) Salar Neg Procent Din Realizari


Service Auto Cluj Angajeaza Mecanic Auto ( cu sau fara experieta). Salar negociabil procent din realizari Program L-V 8-17. Prime+Concediu platit
qvint rtl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 60 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.