Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

58 Locuri de Munca Operator in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

58 Locuri de Munca Operator in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cnc Operator Job


Hi friends, Company in brasov looking for cnc operators(Turning and milling) Salary:650 euro 5 days eight hours work Accomodation and transportation provided by company TRC included. Expecting a machinist who is having knowledge in turning and milling and can do setting and offset adjustment and can understand the engineering drawing and can do edit in the program are eligible to attend the interview. Only candidates who is in romania and finished one year contract in the present employer. Noc needed. Who are all willing to attend the interview pls text me in private. Thank you
Flyeuro consultant

Operator Calculator ,​dispecer


caut un loc de muncă ca operator date PC, dispecer
pf

Angajam Operator Cnc Sibiu


New Metric SRL, cu sediul in Sibiu, str. Barcelona, FN, jud. Sibiu, angajeaza OPERATOR masini unelte cu comanda numerica COR 722323 (5 posturi), studii medii, limba engleza, vechime minima 2 ani.CV-urile se pot depune la sediul firmei pana la data de . Informatii la telefon
new metric srl

Operator Casierie Benzinarie


Angajam operator casierie benzinarie in Sibiu. Contract de munca cu norma intreaga. Salariu +tichete de masa . Program in ture . Programarea unui intervin se poate face la telefon :
PETROIL INVEST SIB

Angajăm Operatori Presă


Angajăm operatori presă pentru o companie de producție. Cerințe: - experiență pe un post similar; - cunoștințe în deformare, ambutisare, debitare etc. - abilități tehnice; - competențe de utilizare a aparatelor de măsură (ex. șubler, micrometru, ceas comparator etc); - disponibilitate de muncă în 3 schimburi; Beneficii: - salariul de la 3000 lei net, în funcție de experiență; - tichete de masă de 30 lei; - ore suplimentare plătite dublu; - asigurare medicala privată; - prime de sărbători. Pentru mai multe detalii, ne puteți lăsa un mesaj și vă contactăm noi.
AtomHR

Operator Servicii Funerare (băieș)


Angajăm operator servicii funerare (băieș). Salariul fix plus comisioane. Cerinte: seriozitate, punctualitate, capacitate de a lucra in echipa, permis categoria B.
CARITABIL SRL

Operatori Masini Cu Comanda Numerica


Angajăm operatori pentru Mașină cu Laser CNC Abkant Presă de Injecție Cerințe minime: Experiență de 2 ani în operarea mașinilor numerice Constituie un avantaj, experiența pe: - controllerul Fanuc (CNC) - cunoștințe CYPCUT (Mașină de debitat cu Laser) - Controller Delem (Abkant) - controllerul Techmation (Presă de Injecție) Constituie avantaj deținerea de cunoștințe de desen tehnic și utilizarea programe CAD. Limba engleză constituie avantaj. Atentie la detalii și responsabilitate în abordarea activităților- dexteritate manuală Lucru eficient în echipă, comunicare eficace și gândire logică.
Inoveris Solutions

Angajam Operator Utilaje /​ Buldoexcavatorist


Compania de constructii DMX CONSTRUCTION angajeaza operator utilaje / buldoexcavatorist pentru santierele din SIBIU Candidatul ideal : - cautam persoana serioasa , responsabila si implicata . - sa aiba experienta in munca pe santier si in operarea utilajelor - sa posede abilitati tehnice - sa aiba calificare in operarea utilajelor - buldoexcavator - permis conducere categoria B Descriere job : - opereaza utilajele de pe santier ( buldoexcavator ) si la nevoie bobcat si manitoo - colaboreaza cu sefii de echipa , inginerii si sefii de santier - raspunde de buna functionare a utilajului si comunica superiorilor eventualele defectiuni aparute Program de munca : Luni - Vineri : 7:30 - 17:30 Se lucreaza doua sambete/luna - 7:30 - 14:00 Se ofera : - pachet salarial atractiv in functie de performante - transport din Sibiu la locul de munca - la nevoie se poate oferi cazare
DMX CONSTRUCTION

Angajez Operator Buldoexcavator Cat


Societate angajează operator pe buldoexcavator CAT din 2 re de functionare,nu se fac deplasari se lucrează doar in Sibiu si imprejurimi maxim 20 km. Program 8 ore zi Salariu 5000 lei luna
FULMACON

Angajez Operator De Buldoexcavator


Angajez operator de buldoexcavator, pentru mai multe detalii sunați la următorul număr de telefon:
Sc

Angajam Operator Linie Imbuteliere


SC Best SRL , principalul producator de bauturi nealcoolice angajaza : - operator linie imbuteliere - preparator bauturi - operator ambalare - stivuitorist Oferim -salarii conform pregatirii si responsabilitatii postului. -ore suplimentare si de noapte platite corespunzator -tichete masa 630 lei luna - decontare sau asigurare transport pe rutele :Talmaciu, Talmacel, Sadu, Vestem, Mohu, Selimbar, Sibiu, Rasinari Pentru detalii suplimentare va rog contactati : Adrian Trifan
Best SRL

Angajam Operator Utilaj


Companie producatoare de mobiler hotelier, angajam operator utilaj.Oferim salar dupa competenta, bonuri de masa,transport gratuit, prime de productie si se lucreaza intr-un singur schimb.
SC FASCINATIA LOCUINTEI SRL

Operator Monitorizare Camere De Supraveghere - Limba Italiana


Cautam un coleg (M F), vorbitor de limba italiana, pentru postul de Operator monitorizare camere de supraveghere. Activitatea se desfășoară doar de la sediul firmei din Sibiu. Responsabilitati: - monitorizare si supraveghere video Cerinte: - cunostinte minime operare PC - bune abilitati de observare - atente la detalii, atentie distributiva - abilitati de comunicare - capacitate de concentrare pe termen lung - limba italiana Se ofera: - salariu fix+tichete de masa - contract de munca pe durata indeterminata - prime de sarbatori Program de lucru: - flexibil ( poti alege sa lucrezi doar in weekend, doar ture de noapte sau ambele )
Sibital

Flaro Prod Angajeaza: Operator,​ Montator Piese


Cerinte post: Operator, Montator piese: Program de lucru doua si trei schimburi , Atentie distributiva. Studii minim 8 clase. CERINTE POST: Montator piese si Operator : Program de lucru: doua si trei schimburi. Atentie distributiva. Studii minim 8 clase. PACHET SALARIAL FORMAT DIN: Salariu plus bonusuri de performanta (productivitate, calitate) Sporuri legale conform activitatii desfasurate Ore suplimentare platite dublu Tichete masa in valoarea 25 lei/tichet. Bonusuri de sarbatori si cu alte ocazii Mariri salariale anuale in functie de experienta Abonamente transport. Analize gratuite la angajare . BENEFICII ANGAJAT: Zile de concediu in functie de vechimea in munca Posibilitati de avansare in cadrul companiei Card bancar fara costuri si conditii bancare avantajoase
SC FLARO PROD SA

Angajăm Operator Utilaje - Deplasări Muncă în Străinătate


Compania Conecon angajează operator utilaje pentru montaj panouri fotovoltaice. Activitatea se desfășoară în străinătate, pe perioade de câte 1 - 3 luni. Cerintele: Calificare în domeniu, dovedită cu documente diplome autorizații (deținerea unui permis de conducere, a diferite autorizații de manevrare a utilajelor de șantier, autorizație ISCIR sau de lucrător masinist utilaje, escavatorist, constituie avantaj) Cunoasterea unui limbi straine (engleza sau germana sau spaniola)
Conecon

Societate Comerciala Angajeaza Pavatori Si Operatori Utilaje


Societate comerciala angajeaza pavatori si operatori utilaje. Detalii la telefon, nu raspund la mesaje.
societate

S.​c,​ Inchiriem Autonacela Cu Operator Pentru Munca La Inaltime


Oferim spre inchiriere autonacela cu operator pentru munca la inaltime, cu preturi incapand de la 100 lei/h. Inaltimea nacelei: 20 m. Informatii la telefon 0742/059221.

Angajam La Fan Medias,​ Operatori Calculator Fete Sau Baieti ,​operator Date Sau Dispecer Curierat !!!


OPERATOR DATE calculator la FAN Courier Medias. Asteptam tinere sau tineri care au cunostinte in domeniu sau stapanesc foarte bine , Calculatorul si alte deviceuri .Vreti sa lucrati la cea mai mare companie de curierat din Romania ? Va asteptam la sediul firmei sau pentru alte detalii la tel . .
FAN JOKER
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 58 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.