Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

73 Locuri de Munca Part Time in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

73 Locuri de Munca Part Time in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Part Time in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Part Time in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijire Batrini Cu Program Part -time.​


Ofer ingrijire si supraveghere la domiciliu, pt.batrini(avind experienta in domeniu) in regim part-time .(daca se poate de la ora prinzului).
Lacramioara Gheorghe.​

Part Time Sondaje Barb.​si Fem


Pentru toti ce doresc sa si rotunjeasca veniturile, pot participa la sondaje (discutii pe diferite teme legat de produsele existente pe piata ( ex. lactate, carburanti, bauturi, carduri, etc) si pt. care sunt recompensati financiar. Se pot inscrie in baza de date femei si barbati, orice virsta. Pt. inscriere, lasati numele, virsta si un nr. de telefon pt. a va putea contacta. Suma minima 100 lei.
FLORY SRL

Broker Asigurări (fără Experiență Necesară) - Part-time


Suntem în căutarea unor persoane motivate să se alăture echipei noastre din domeniul asigurărilor! Dacă îți dorești să faci parte dintr-un mediu dinamic și să îți dezvolți abilitățile într-un sector în continuă creștere, aceasta ar putea fi o oportunitate excelentă pentru tine. Posibilitate de lucru din orice parte a tarii. Aplica acum pe : https: forms.gle CPszhEu8MjRjC2Ge9 Cerințe: Disponibilitate part-time Nu este necesară experiență anterioară în domeniul asigurărilor Cunostințe minime de utilizare a unui laptop PC Capacitatea de a lucra de la domiciliu Absolvirea a 12 clase Responsabilități: Participarea la training-uri pentru dezvoltare continuă în domeniul asigurărilor Comunicare eficientă cu clienții pentru a înțelege și satisface nevoile lor Administrarea eficientă a activităților specifice brokerajului Beneficii: Program flexibil, potrivit pentru studenți sau persoane care doresc un venit suplimentar Oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru dinamic Posib
Destine Broker

Colaborare Firme Contabilitate Job Part Time


Sunt in cautarea unui loc de munca part time colaborare in domeniul contabilitatii. Am deja un job full time in contabilitate de la 8-17. Ma pot ocupa atat de procesarea documentelor, cat si de inchiderile lunare, declaratii lunare trimestriale, calcul impozit venit profit. Am experienta in utilizarea programelor:Saga, Sap, Nexus ERP. Mentionez ca detin licenta Saga.

Agent Vanzari Part-time.​ Ideal Pensionari!


Buna seara! Cautam agent de vanzari, cu domiciliul in sectorul 3, pentru activitate de teren. Program part-time (6 ore), cu disponibilitate dupa ora 15. Se ofera salariu fix + comision din vanzari si incasari. Activitatea se preteaza si ca second job. Acceptam si pensionari! Detalii in privat sau la .
Provident Financial Ifn

Angajam Persoana Resurse Umane Part-time


Fade Consulting, firma de contabilitate angajeaza persoana pentru resurse umane. Prezenta fizica la sediu este obligatorie. Este necesara experienta. Zona Piata Iancului, sector 2. Cv-ul se poate transmite la adresa de email inscrisa pe site-ul societatii.
Fade Consulting

Esti In Cautarea Unui Job Full Time Sau Part Time?


Firma noastra autorizata ARR cauta soferi seriosi cu MASINA PROPRIE pentru platformele UBer Bolt Conditii de angajare -permis de conducere cu vechime de cel putin 2 ani -varsta minima 21 ani -cazier judiciar -vehicul cu anul minim de fabricatie 2011,in 4 usi si aer conditionat fuctional Va oferim: - program felexibil (tu iti faci programul asa cum iti doresti) - contract de munca 2h 4h 8h in fuctie de nevoie dvs - suport pentru obtinerea atestatului de sofer - oferim suport si asistenta in desfasurarea acvtivitatii - soferi care opteaza pentru un contract de 8 h vor beneficia de costuri 0 privind eliberarea documentelor necesare inscrieri (copie conforma, ecusoane,contract de comodat,asigurare bagaje si persoane) - plata saptamanala cash - venituri direct proporționale cu timpul lucrat Comisionul firmei 10% Dacă sunteți o persoană responsabilă, cu un simț al orientării excelente și dorința de a oferi o experiență sigură și confortabilă pasagerilor noștri, vă încurajăm să aplicați. Pent
Poptansrl

Imi Ofer Service De Sofer Part Time Unei Persoane Sau Firme


bună ziua numele meu ieste Marius am 39 de Anii dețin permis auto din anul 2005 fără nici un fel de eveniment în trafic dețin un autoturism Dacia logan model 2016 doresc să îmi ofer servicii de șofer loat copii de la școală îNsotit persoane în vârstă la medic sau la cumpărături menționez ca la rândul meu și eu sunt tată a 2 copii sunt disponibil zilnic după ora 15
caut

Angajam Ospatar Full Time Part Time


Candidatul Ideal: Profesionist, motivat si zambitor Amabil, perseverent si orientat spre rezultate Plin de energie, onest si modest Pasionat si cu spirit de echipa Prietenos, harnic, pozitiv si educat Experienta pe un post similar este necesara! Daca si tu iti doresti: Sa ai un venit GARANTAT de cel putin 5000 lei NET luna Masa asigurata si transport decontat Program flexibil! Sa lucrezi intr-o echipa tanara si plina de chef de viata Sa imbini munca cu distractia Sa faci parte dintr-o echipa de oameni profesionisti si zambitori Sa iei parte la o multime de concerte si sa-ti cunosti toti artistii preferati Sa ai program de lucru flexibil de 5 zile saptamana, in ture. (11-20 17 - ultimul client) sau part time de week-end (Vineri - Sambata si Duminica). Sa ai un loc de munca stabil si sigur! Beneficii: bonuri de masa +tips individual + bonus de prezenta + bonus de performanta + masa asigurata + voucher taxi Keywords: ospatar, ospatarita, ospatari, ospatarite, chelner, chelnerita, chelneri
Beraria h

Fam Serioasa Angajam Part-time Tanara Priceputa Menaj


Angajam part time(4 ore) o tanara fina,draguta,inteligenta,punctuala,cinstita pentru menaj usor .Exclus femeile bolnave sau supraponderale. Bdul. Decebal apt. 2 cam. Sunati fam. Alexandru . Este un serviciu usor. Rugam maxima seriozitate. 100 ron/4 ore
Alexandru

Sofer Caut Job


caut job part time ca și șofer personal zilnic după ora 15 dețin permis auto cat B experiență 10 anii fara nici un incident în trafic dețin și un autoturism Logan din anul 2015 mă interesează să lucrez că șofer pt o familie sau pt o firma dacă ne vom înțelege asupra renumerati financiare și asupra programului de munca exista și posibilitatea de a lucra full time menționez că nu mă interesează Bolt ubar gloovo etc cer și ofer seriozitate
doresc sa lucrez part time

Bucatareasa 4 Ore Pe Zi


Caut bucatareasa serioasa pentru o femeie in varsta (fara menaj), 4 ore pe zi (masa de pranz), in zona Colentina, Doamna Ghica. Cer si ofer seriozitate.
.​

Angajez Paznic De Weekend


Angajez paznic de weekend la un depozit . Progam de vineri seara pană luni dimineața. Ofer și rog seriozitate. Angajez si pensionari,oameni din provincie. Telef.
Silvmar
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 73 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.