Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Santier in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Santier in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Santier in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Santier in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Muncitori In Construcții Necalificati


Angajez muncitori în construcții necalificați. Lucrările sunt în Prahova ,la autostrada.
OENDN TOTAL CONSTRUCT

Controlor Calitate In Domeniul Constructiilor


RESPONSABILITATI: Efectuarea testelor de laborator conform standardelor și procedurilor interne Monitorizarea și asigurarea calității materialelor și produselor finite Înregistrarea și raportarea rezultatelor testelor Colaborarea strânsă cu echipa de producție pentru a asigura conformitatea cu specificațiile tehnice CERINTE: Experiență anterioară în domeniul construcțiilor sau al materialelor de construcție este un avantaj Capacitatea de a lucra sub presiune și de a gestiona multiple sarcini simultan Diploma de studii medii sau superioare în domeniul relevant SALARIU: 3500-4000 LEI NET TICHETE 40 LEI ZI SPORURI ASIGURARE DE VIATA SI SANATATE BONUSURI 26 ZILE CONCEDIU AN TICHETE VACANTA TRANSPORT ASIGURAT PROGRAM IN SCHIMBURI! DETALII LA 0***.***.***
Teamland

Angajam Inginer In Domeniul Constructii Industriale


Dorim sa ne marim echipa si suntem in cautare de absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti (Constructii civile, industriale si agricole).
Stizo Industrial Services

Angajez Muncitori în Constructii


Ofer contract de muncă și salariu atractiv
Leon Construct

Execut Lucrari Construcții: Interioare Exterioare


Meseriaş execut lucrari construcții de orice fel: Interioare Exterioare. -Finisaje -Faianța Gresie -Parchet -Glet -Zugrăveală -Tencuială -Tinci -Izolații Placari Polistiren -Sape -Lavabilă -Rigips -Garduri -Alei Beton Curte -Anexe Garaje -Consolidarea caselor batraneşti -Profile Decorative polistiren Tavan Fals Decorativ polistiren. Cer si ofer seriozitate maxima. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numarul de tel:
Construcii
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.