Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

89 Locuri de Munca in Sinaia - Joburi in Sinaia

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

89 Locuri de Munca in Sinaia - Joburi in Sinaia

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Sinaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Sinaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Barman Si Ospatar


cautam personal serios, dedicat si muncitor pentru angajare restaurant/bar
SC INTERNATIONAL SA

Caut Camerista Pensiune Part Time


Caut camerista pensiune Sinaia ultracentral.Program flexibil. Rog seriozitate. 200-250 lei zi
Asociaia turistică Sinaia

Alpinist Utilitar Drujbist


Societate angajeaza cu forme legale alpinist utilitar la taiere si toaletare arbori ,lucrari in toata tara. Salariu in functie de realizari , de la 6000 la 12000 lei..Relatii la tel .
Adricos

Angajare Lucrător Comercial


SC EDCOM SRL caută lucrător comercial pentru spațiul de lucru situat în Strada Furnica,in tură de 2 zile (2 zile de lucrate, 2 zile libere. ).Mediu de lucru plăcut,colegi sociabili.
Sx Edcom Srl

Angajare Bucatar Sinaia


Suntem in cautarea unui coleg care sa se alature echipei noastre pe postul bucatar. Oferim salariu atractiv plus tichete de masa, suntem un colectiv unit si avem un mediu de munca placut. Daca vrei sa te alaturi echipei noastre oferim mai multe detalii in privat. Suntem situati in zona centrala a orasului Sinaia, langa telecabina.
SNOW SRL

Angajam Camerista Hotel


Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si in alte zone din hotel, destinate oaspetilor.
SC INTERNATIONAL SA

Ospatar,​ Bucatar,​ Spalator Vase La International Sa Sinaia


Ospatar, Bucatar, Spalator vase la INTERNATIONAL SA SINAIA - Cautam colegi dedicati, pasionati, cu experienta - salariu atractiv - lucru in echipa - program flexibil - mediu placut de lucru Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactezi sau sa ne trimiti CV-ul tau pe adresa de mail
SC INTERNATIONAL SA

Personal Mentenanta Sinaia


Candidatul ideal: - Studii medii, scoala profesionala in domeniul tehnic sau certificat de calificare in domeniu; - Experienta de lucru in domeniu de minim 6 luni; - Bune abilitati de comunicare si de lucru in echipa; - Persoană activă, foarte organizată și structurată cu spirit de inițiativa, capabilă să gestioneze lucrarile din aria sa de responsabilitate. Descrierea jobului: 1.Electrician intretinere si reparatii: - Efectueaza interventiile corective asupra instalatiilor electrice in conformitate cu planul de actiune comunicat; - Efectueaza lucrarile de intretinere si de reparatie ale instalatiilor electrice si ale instrumentatiei in conformitate cu instructiunile si procedurile de lucru si cu manualele de operare, asigurand respectarea standardelor de calitate ale proceselor si produselor; - Efectueaza inregistrari in fisele de monitorizare si sau baze de date; 2.Instalator Sanitare - Executa diverse lucrari de mentenanta si reparatii instalatii sanitare - Efectueaza lucrarile de i
IMO INVEST TOTAL SRL

Angajare Ospatar Sinaia


Suntem in cautarea unui coleg care sa se alature echipei noastre pe postul ospatar. Oferim salariu atractiv plus tichete de masa, suntem un colectiv unit si avem un mediu de munca placut. Daca vrei sa te alaturi echipei noastre oferim mai multe detalii in privat. Suntem situati in zona centrala a orasului Sinaia, langa telecabina.
SNOW SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 89 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.