Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

15 Locuri de Munca Tamplar in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

15 Locuri de Munca Tamplar in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tamplar Pvc


Candidatul ideal Cautam coleg cu experienta in confectionarea tamplariei din PVC si/sau rulouri aluminiu si plase plisseCandidatul ideal trebuie sa fie capabil sa lucreze individual cat si in echipa.Descrierea jobului Confectionare tamplarie PVC si/sau rulouri din aluminiu si plase plisse.Salariul este in functie de abilitati si performantele obtinute.
SC INTERCOM TOPAZ SRL

TÂmplar Universal - Ajofm | Anofm


Ocupatia: TÂMPLAR UNIVERSAL - AJOFM | ANOFMAngajator: GRUP PETROL MARIN S.A.Experienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CONSTANTA
GRUP PETROL MARIN S.​A.​

Montator Sisteme TÂmplarie Termoizolanta - Ajofm | Anofm


Ocupatia: MONTATOR SISTEME TÂMPLARIE TERMOIZOLANTA - AJOFM | ANOFMAngajator: CASA NOASTRA S.R.L.Experienta: Experienta putina Educatie: Liceal-LICEU DE SPECIALITATETimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CONSTANTA
CASA NOASTRA S.​R.​L.​

Angajam Manipulant Tamplarie Pvc


Echipa ALCONST DESIGN, una dintre cele mai dinamice echipe din branșa producătorilor de tâmplărie PVC recrutează manipulant tâmplărie PVC. Suntem în căutarea unor persoane determinate și ambițioase care își doresc să se integreze într-o echipa serioasă pe termen lung. Responsabilitățile acestora vor fi: - să încarce și să descarce piesele de tâmplărie PVC; - să verifice piesele ce urmează a fi depozitate; - să pregătească piesele ce urmează a fi livrate; - să asigure integritatea și securitatea mărfurilor; Nu este necesar să ai experiență, ceea ce căutăm este: - abilitatea de lucru în echipă; - rezistență la efort fizic; - respectarea programul de lucru stabilit; - să fii apt din punct de vedere medical. Beneficiile pe care ți le oferim sunt: - contract pe perioadă nedeterminată; - pachet salarial începând de la 3150 de lei; - transport decontat; - posibilitatea de dezvoltare profesională, promovare în cadrul firmei; - mediu de lucru stabil. Dacă ești interesat de un job pe termen lung
SC ALCONST DESIGN SRL

Angajam Tamplari Pvc+al Si Montatori


Angajam tamplari PVC+AL si montatori in Constanta hala de productie. Experienta nu este necesara, daca exista vointa de a invata si seriozitate. Program L-V 7:30 la 17:00 cu pauza de masa inclusa. Salariu se ofera in functie de experienta intre 3500-5000Lei. Detalii la
NACON INVEST SRL

Angajam Tamplar Montator Mobila


Angajam tâmplar montator mobila și circularist , salariul intr 4000-7000 lei , program 8-17 , de luni pana vineri , asiguram : scule , masa de prânz , suc , Spa ceai, cafea , etc .
Casa Andia Mobili

Angajam Tâmplari Montatori


Atelier productie mobilier, la comanda, din Pal Melaminat si MDF, angajam tâmplari montatori. Program de lucru 8h zi, salariul difera in functie de nivelul de experienta.
Silver Wood Line srl

Angajam Tamplari Al Pvc


Angajam tamplari AL PVC in Constanta, cu si fara experienta. Salariul intre 3500 lei si 5500 lei, in functie de experienta. Pentru detalii va rog sa apelati nr afisat.
NACON INVEST SRL

Montatori Tamplarie Pvc Aluminiu


QFORT isi mareste echipa de montatori in Constanta
Casa Noastra SRL

Angajam Tamplar Lemn


Angajam tamplari cu experienta Avantaje Salariu atractiv ( discutabil la interviu in funcție de experiența) contract de muncă; transport gratuit, mediu curat și liniștit program de lucru : 8:00 - 17 M-ai multe detalii la nr. de tel : ( ) (în intervalul 9:00 - 16:00)
Drugon International srl

Angajez Tamplar Pentru Pal In Constanța 6000 Salariu


Angajez tamplar pentru pal in Constanța Cerinta de baza experienta in domeniul mobilei la comanda , punctualitate si seriozitate. Program luni - vineri 7.30 - 17.00 Sarbatori legale libere , concediu platit , bonusuri de sarbatori , apa si cafeabla discretie .
Mobila Fulgerică

Manipulant Mărfuri ( Depozit Materiale Tâmplărie Pvc & Aluminiu)


Societatea noastră COSALI TERM urmărește să garanteze cele mai bune servicii pentru clienții săi iar pentru asta avem nevoie de tine. Alătură-te nouă și devino membru al echipei noastre. Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un venit atractiv care include, pe lângă partea salarială, bonuri de masă și transport, plăti aniversare și zile libere acordate cu ocazia diferitelor evenimente. Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională.
COSALI TERM SRL

Angajam Montatori Tamplarie Pvc Aluminiu Balustrada Sticla Pereti Cortina


Agajam montatori cu experienta in montarea fatadelor ventilate si a Peretilor Cortina. De asemenea, angajam montatori de tamplarie aluminiu PVC si balustrada sticla. Detinerea de permis categoria B constituie un avantaj. Programul este de 8 ore zi + 1 ora pauza de masa Pe langa salariul fix mai putem oferi si bonusuri in functie de performanta. SANTIER: CONSTANTA CONTACT:
smart fast

Societate Comercială Angajeaza Dulgheri,​ Fierari


Societate comercială angajeaza dulgheri si fierari pentru santiere in Constanta. Se asigura cazare si transport. Telefon:
SC EVO INDUSTRIAL BUILDINGS SRL

Sef Echipa Dulgher Sateco Franta De La 3200 Euro Net Luna


Sef echipa dulgher SATECO Franta de la 3200 euro net luna la un program de 39 de ore saptamana Tip cofraj: SATECO ( metalic ) - cladiri bâtiment Locatie: Toulouse 31000 Incepere: 20.03.2024 Cazare, transport international si intern asigurat si platit de angajator. Contact:
Terrat
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 15 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.