Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Transport in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Transport in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Livratori Bringo


Suntem o echipa tanara intr-o continua dezvoltare cautam colegi prietenosi cu dorinta de munca pentru a evolua impreuna. ACCEPTAM COLABORARE CU PFA / SRL Esti potrivit pentru noi daca: -Ai o atitudine pozitiva -Telefon cu sistem de operare android -vehicul propriu (Masina) Responsabilitatile tale vor fi: Ridicarea si livrarea comenzilor prin intermediul aplicatiei Ce iti oferim? Program de lucru flexibil Suport 24/7 Castiguri atractive intre 2000 si 8000 Bonusuri Plata saptamanala Posibilitatea de dezvoltare Daca cele de sus ti se potrivesc ne puteti contacta la numarul de telefon:
Deliverybringoiasi

Colaboratori Curieri Glovo


Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara? Iti plac provocarile? Esti energic? Ai o atitudine pozitiva? Daca ai 4 de DA, atunci vino in echipa noastra de livratori. Tot ce ai nevoie este: -telefon cu sistem de operare android sau IOS -mijloc de transport personal (masina, scuter sau bicicleta) Ce trebuie sa faci tu? Sa ridici comenzile de la parteneri si sa le livrezi clientilor in cea mai buna stare. Sa imparti zambete clientilor Ce oferim? Program flexibil. Suport pe toata perioada colaborarii Plata saptamanala Castiguri atractive Daca toate cele mentionate mai sus suna potrivit pentru tine, te asteptam sa ne contactezi.
SC MSE MULTISERV SRL

Curier Livrari Tazz Sau Bolt Food - Iasi


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
Road Food

Angajăm Curier Bolt Food


Ești o persoană pozitivă inovatoare și energica? Hai in echipa noastră unde: Program felxibil. Echipa tanara, inovatoare. Venituri variabile în funcție de implicare Plata săptămânală in numerar In cazul in care deții PFA S.R.L prin transfer bancar săptămânal. Daca detii mașina,permis auto sau bicicleta? Atunci totul este gata,putem începe!
Great HD Start
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.