Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

46 Locuri de Munca Vopsitor in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

46 Locuri de Munca Vopsitor in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vopsitor in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Tinichigiu Auto


vopsitorie auto angajeaza tinichigiu auto cu experienta minim 3 ani.se ofera salariu intre 3500 si 5500 in functie de aptitudini profesionale program de 8 ore contract pe perioada nedeterminata.
dr.​auto

Mecanic Intretinere


Candidatul ideal Ai scoala profesionala si/sau o formare in domeniul mecanicii de utilaje. Esti o persoana serioasa si harnica si iti place sa lucrezi in echipa. Esti adeptul lucrului bine facut, stii sa te adaptezi rapid la situatii noi, iar actiunile tale sunt prompte si eficiente. Descriere: Asamblarea, dezasamblarea, reparația și înlocuirea diverselor piese Setarea/ajustarea și instalarea mașinilor și utilajelor Activitate este aceea de realiza operatiunile de reparare, montare, demontare, curatare si conservare a utilajelor Cunoștințe de mecanică, electrică și pneumatică Cerinte: Experiență relevantă în mecanica de mentenanță Persoană organizată Capacitate de lucru independent, cât și în echipă Seriozitate Ce oferim: Salariu motivant incepand cu 4000 de lei, in functie de experienta. Mediu de lucru dinamic.
S.​C.​ FORTZA.​RO S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 46 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Societate Prelucrari Mecanice Angajeaza


strungari, frezori, rectificatori, coordonator productie, CNC

Angajam Coordonator Productie Prelucrari Mecanice


coordonare productie de la planificare pana la executie, asamblare

Conecon Ro Srl - Medias Angajeaza Masinisti De Utilaje,​ Electricieni Si Mecanici


CONECON RO SRL - Medias, recruteaza personal in vederea ocuparii de posturi vacante in strainatate, activitatea se desfasoara pe santiere de lucrari electrice si montaj panouri fotovoltaice: 1. Operatori, masinisti de utilaje (pentru toate tipurile de utilaje) si in mod special, excavatoristi - Calificare, permis de conducere, autorizatii ISCIR si experienta profesionala in domeniu. 2. Electricieni, electromecanici - Calificare, experienta profesionala. 3. Mecanici - Calificare, experienta profesionala. CV-urile se depun la sediul firmei, in Medias, str. Greweln, nr. 1 A. Informatii la Serv. Resurse Umane, la tel. mobil:
CONECON RO SRL

Angajam Sudori Pentru Industria Auto


SC AMERIDAC 9T SRL, cu sediul in Cisnadie, Str. Uzinei, nr 21, producator de remorci si semiremorci angajeaza sudori MIG MAG si sau WIG. Se acorda salar motivant, bonuri de masa si decontare transport (daca este cazul). Programul de lucru 8 ore zi, un singur schimb.
AMERIDAC 9T SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 46 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.