Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

37 Locuri de Munca Zidar in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

37 Locuri de Munca Zidar in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Zidar in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Zidar in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitor Necalificat La Spargerea Si Taierea Materialelor De Constructii - Ajofm | Anofm


Ocupatia: MUNCITOR NECALIFICAT LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII - AJOFM | ANOFMAngajator: RODANY 2003 SRLExperienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: PLOIESTI
RODANY 2003 SRL

Inginer Constructii Civile,​ Industriale Si Agricole - Ajofm | Anofm


Ocupatia: INGINER CONSTRUCTII CIVILEINDUSTRIALE SI AGRICOLE - AJOFM | ANOFMAngajator: EDIROM CONSTRUCT SRLExperienta: Avansat (5-7 ani)Educatie: Universitar-INVATAMANT SUPERIORTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: PLOIESTI
EDIROM CONSTRUCT SRL

Electrician În Constructii Civile Si Industriale - Ajofm | Anofm


Ocupatia: ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE - AJOFM | ANOFMAngajator: SINVEX MULTISERVICE SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: PLOIESTI
SINVEX MULTISERVICE SRL

Constructor - Montator Structuri Metalice


DESCRIERE Cei interesati sa aplice sunt rugati sa lase mesaj cu CV-ul sau cu datele lui (telefon, nume, domiciliu, experienta). Va multumim! Cerinte: #Experienta minim 2 ani pe un post similar sau in constructii, in realizarea acoperisurilor sau instalatii #Abilitati de lucru la inaltime #Disponibil deplasari in tara si strainatate #Disponibilitate la efort fizic # se considera avantaj - permis cat. B si experienta ca si sofer posesor auto minim 4 ani; BENEFICII: #Pachet salarial motivant (salariu minim net: 3700 lei) #Cazare, masa, diurna si transport asigurate de angajator #Bonusuri si prime sa sarbatori #Transport asigurat
OPUS MOD TRADE

Firma De Construcții Angajează


Firma de constructii cu experienta pe piata din România, angajeaza rigipsari! Detalii la tel.
ASN CONSTRUCT

Angajam Inginer Constructor


Societate comerciala, angajam inginer constructor sau inginer instalator, cu sau fara experienta, in cadrul biroului tehnic -ofertare. Salariul este motivant in functie de cunostintele din domeniu.
ROMCONSTRUCT GROUP

Angajam Sofer Cat Bce + Lucru In Santier


Angajam sofer ptr autoutilitare,dar si pentru transport utilaje pe platforma + lucru in santier. de preferat din zona Magurele sau Ploiesti. Santiere existente in Ploiesti,Mizil,Valeni.
D.​P.​R

Inginer Constructii Ploiesti


CERINTE: Diplomă de licență în domeniul constructiilor; Capacitatea de a analiza și interpreta datele tehnice; Abilități de comunicare; Disponibilitatea de a lucra suplimentar; Disponibilitatea de a lucra in schimburi; Program de lucru in schimburi (06:00-14:00;14:00-22:00;22:00-06:00). Ocazional se lucreaza si Sambata; Locatia se afla pe Soseaua de Centura a orasului Ploiesti; BENEFICII: Salariu motivant Tichete 40 lei zi Transport asigurat sau decontat; Asigurare de viata si sanatate; Bonus anual pana la un salariu lunar brut; Tichete de vacanta 3000 lei an; 26 zile concediu an; Prime sarbatori; Al 13-lea salariu
Teamland

Constructi Olanda


BARDAGE SI IZOLATIE SE CAUTA ECHIPA 3 SAU 4 BAIETI muncitor la acoperise și izolație.. Candidatul ideal Experiență relevantă într-o poziție similară Motivație și dorința de a presta muncă fizică Beneficii Contract de colaborare belgian in muncă (independent)
David

Angajare Construcții


Societate cu sediul in Ploiesti angajează muncitori calificați și necalificați pentru executarea lucrărilor de construcții. Faiantari,Rigipsari,Zugravi. Contract de muncă. Se asigura transport pentru deplasare. Mai multe detalii la telefon.
Manprofix Construct SRL

Calificați Construcții


Angajez muncitori calificați in construcții ( finisări interioare și exterioare) in zona Dumbrava-Prahova. Rog seriozitate!!!Tel:
SC.​

Personal Calificat Constructii


Societate cu vechime in domeniu ,angajam lucrători în construcții ptr zona București, rigips, finisaje, structura, zidărie etc! Se oferă contract de munca, plata salariu săptămânală, valoarea acestuia în funcție de cunoștințe și abilitați !! Program 8 00- 17 00! Rog seriozitate, exclus consumatori alcool!!
SC NaoInes Construct srl

Firma Constructii Angajeaza


firma constructii angajează personal calificat si/sau cu experiența. salariu atractiv și multiple beneficii.
oldoz srl

Angajez Electrician Constructii


Angajez Electrician calificat apt lucru la înălțime, permis de conducere categoria B constituie avantaj Salariul începând de la 600 euro în funcție de competențe și cunoștințe.
Live Electric Method

Angajez Muncitori în Constructii


Ofer contract de muncă și salariu atractiv
Leon Construct

Sc Girian Serv Srl Angajeaza In Domeniul Constructiilor


SC GIRIAN SERV SRL angajează in domeniul construcțiilor muncitori cu experienta. Salariu 10.000 RON NET luna Cautam faianțari si rigipsari cu EXPERIENTA Oferim carte de munca, sporuri de munca. Avem lucrări in București si Prahova Cerințe: - capacitatea de a livra lucrări de înaltă calitate în proiecte de renovare sau constricție. - dedicare si seriozitate pentru un angajament pe termen lung. Pentru mai multe detalii așteptam sa ne contactați. Persoana de contact Ciorobea Marian
SC GIRIANSERV SRL

Execut Lucrari Construcții: Interioare Exterioare


Meseriaş execut lucrari construcții de orice fel: Interioare Exterioare. -Finisaje -Faianța Gresie -Parchet -Glet -Zugrăveală -Tencuială -Tinci -Izolații Placari Polistiren -Sape -Lavabilă -Rigips -Garduri -Alei Beton Curte -Anexe Garaje -Consolidarea caselor batraneşti -Profile Decorative polistiren Tavan Fals Decorativ polistiren. Cer si ofer seriozitate maxima. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numarul de tel:
Construcii
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 37 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.