Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Human Solutions & Provider - 7 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Brasov, Bucuresti


Human Solutions – suntem o firmă de recrutare din Brașov, care a luat ființă din dorința unui grup de specialiști in resurse umane de a furniza servicii flexibile si adaptate nevoilor fiecărui client. Am căpătat renume pe plan local și nu numai, prin calitatea serviciilor, prin adaptabilitate, implicare si relaționare personală.
Cuvinte cheie:

Programator CNC

Programator CNC


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutam PROGRAMATORI CNC - in BRASOV Cautam colegi cu experienta pe freza, cat si pe freza si strung. CerinteStudii tehnice de specialitate;Experienta relevanta in programare CNC (avantaj - in departamentul de scularie);Cunostinte solide de desen tehnic si tehnologii de fabricatie;Cunostinte program Mastercam - avantaj;Capacitate de concentrare deosebita. Responsabilitati principaleRealizarea programului in functie de cerinte. BeneficiiSalariu negociabil in functie de experienta;Tichete de masa de 30 lei;Prime de sarbatori si alte bonusuri;Prima de relocare (daca este cazul).
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER

Asistent medical - stomatologie

Asistent medical - stomatologie


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam asistent(a) medical(a) cu experienta pentru clientul nostru - Clinica stomatologica de top din Brasov. Oferim pachet salarial motivant si sanse reale de dezvoltare intr-o echipa de succes!Program de lucru in 2 schimburi, luni-vineri. Atributii:Ofera asistenta si suport permanent medicului de medicină dentară la efectuarea investigațiilor clinice uzuale;Completarea fișelor medicale ale pacienților la indicația medicului;Indrumarea pacientilor in vederea urmarii tratamentului recomandat;Asigurarea operațiunilor de curățare, dezinfecție, sterilizare, a spatiului si instrumentarului; Daca ai experienta, te consideri o persoană responsabila și punctuala, cu bune abilitati de comunicare si atitudine pozitiva, ai dorinta de a invata si a te dezvolta, nu ezita sa aplici!
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER

Media netă estimată pe baza celor 4 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Stivuitorist

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Esti in cautarea unui nou loc de munca? Vino in echipa noastra! Angajam stivuitoristi in industria automotive, la clienti importanti din jud. Brasov! Beneficii:Pachet salarial atractiv (salariu de baza + diferite sporuri + bonusuri);Prima de angajare acordata in 3 etape;Prime de sarbatori;Bonus de recomandare;Tichete de masa de 25 lei;Transport gratuit pe mai multe rute din jud. Brasov, Covasna si Prahova. Cerințe:Atestat ISCIR - obligatoriu;Disponibilitate de a lucra in 2, 3 sau 4 schimburi, dupa caz;Responsabilitate, seriozitate, implicare. Responsabilități:Manevrarea diverselor mijloace (carucioare, lize, stivuitoare, trenulete Milkrun) pentru asigurarea transportului dintr-o zona in alta a materialelor aflate pe fluxul de productie;
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER

Media netă estimată pe baza celor 706 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Tehnician service copiatoare/​multifunctionale

Tehnician service copiatoare/​multifunctionale


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutam tehnician service copiatoare/multifunctionale - in BRASOV Cautam colegi cu EXPERIENTA sa se alature echipei. Cerinte:Experienta 2 ani pe un post similar - OBLIGATORIU;Cunostinte in domeniul calculatoarelor si retelelor;Permis categoria B;Disponibilitatea pentru deplasari in afara Brasovului. Responsabilitati:Activitati de configurare, instalare si mentenanta ale echipamentelor;Necesita deplasari in judetele: Brasov, Covasna, Sibiu, Harghita, Mures, Alba. Beneficii:Salariu negociabil in functie de experienta;Tichete de masa;Masina de serviciu;Cazare in cazul relocarii. Mai multe detalii se discuta la interviu.
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER

Electrician mentenanta (intretinere si reparatii)

Electrician mentenanta (intretinere si reparatii)


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam ELECTRICIAN MENTENANTA (intretinere si reparatii) - IN INDUSTRIA AUTOMOTIVE Angajare la client - contract pe perioada nedeterminataProgram de lucru in 3 schimburiSalariu negociabil in functie de experientaEfectueaza lucrari de mentenanta si reparatii utilajeMai multe detalii se discuta la interviu
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER

Inginer devizist constructii

Inginer devizist constructii


Companie verificată
Aplica rapid
RECRUTAM - Inginer devizist constructii (cu experienta) - IN BRASOV Descrierea companiei:Companie specializata in livrare la cheie a proiectelor din domeniul constructiilor;Antreprenor general cu peste 15 ani de experienta, cu portofoliu vast in constructia de hale la cheie (hale industriale, de productie, de depozitare, logistica) dar si in constructia de cladiri administrative sau alte tipuri. Competente si abilitati:Minim 2 ani experienta pe un post similar (descrierea sarcinilor/responsabilitatilor mai jos);Inginer constructii sau inginer economist/alte studii relevante;Cunostinte de limba engleza;Operare PC - pachet Microsoft Office-Licitatii;Capacitate de analiza si coordonare, atent la detalii;Manifesti curiozitate, propui solutii noi si iti asumi deciziile;Comunicativ, orientat catre client dar si catre rezultate;Perseverent si pozitiv. Sarcini/responsabilitati:Intocmesti ofertele de pret conform caietelor de sarcini;Intocmesti bugetele lucrarilor contractate pe baza ofertele a
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER

Montatori ascensoare /​ tehnicieni service BUCURESTI

Montatori ascensoare /​ tehnicieni service BUCURESTI


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam montatori ascensoare si tehnicieni service - in BUCURESTI Cerinte:Studii medii sau profesionale;Disponibilitate la efort fizic;Experienta nu este necesar, dar prezinta avantaj;Permis categoria B pentru postul de tehnician service;Cunostinte de mecanica si electronica - avantaj. Responsabilitati:Participarea la lucrarile de montare ale lifturilor in cladiri nou construite;Tehnician service - lucrari de mentenanta ale ascensoarelor, mentinerea relatiei cu clientii;Zona acoperita - BUCURESTI SI ZONE LIMITROFE SAU DEPLASARI IN ALTE JUDETE, DUPA CAZ. Beneficii:Salariu negociabil in functie de experienta;Tichete de masa in valoare de 30 lei/zi lucrata;Diferite bonusuri si prime;Transport decontat;Program de lucru L-V de la 8:00 la 17:00;Posibilitatea de dezvoltare si obtinerea de calificari. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul afisat.
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.