Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

73 Locuri de Munca in 1 Decembrie - Joburi in 1 Decembrie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

73 Locuri de Munca in 1 Decembrie - Joburi in 1 Decembrie

Cauta printr-o varietate mare de joburi in 1 Decembrie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in 1 Decembrie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vânzătoare Magazin Alimentar


Vânzătoare magazin alimentar, program de lucru flexibil, salariul motivat, experiența este un avantaj. Dorim persoana serioasă, fara vicii ,cu simț de răspundere.
MV mag com horse srl

Angajam Tamplar Canapele


Angajam tamplar pentru productia de schelete din pal si lemn la fabrica de canapele. Postul presupune debitare pal, rindeluire lemn, asamblare, operatii de incarcat descarcat. Program de lucru: luni-vineri, 8.00-16.30. Salariu negociabil care creste in functie de rezultate, bonuri masa, bonusuri de performanta. Locatie: Pantelimon, zona Selgros, hala noua, incalzita, loc de parcare.
Design Concept

Casier Peco Mol Afumati


Angajam cadier peco mol afumati program de muca 12 24 - 12-48 salariu atractiv pentru detali la va asteptam in echipa noastra
Mol

Angajez Dispecer.​.​.​


Angajez dispecer din București -Ilfov, pentru transport TIR, comunitate, cu experienta. Se cere cunostinte de limba engleza si italiana!!
SC Atlas Fright Liner SRL

Personal Productie


ArcelorMittal Construction Romania SA cauta colegi pentru departamentul productie. Fabrica se afla in comuna Pantelimon, Ilfov.
ArcelorMIttal Construction Romania SA

Angajez Florist


Candidatul Ideal:Angajam personal cu experiență in domeniu. Cautam o persoana creativa care iubeste florile, responsabila, dornica sa invete, atenta la detalii, seriozitate si punctualitate. Descrierea jobului:Preluare comenzilor si pregatirea lor; Realizarea aranjamentelor si buchetelor florale ; Servirea clientilor cu amabilitate; Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale în funcție de cerințele clienților; Folosirea casei de marcat si incasarea platilor; Mentinerea curateniei si a ordinii in spatiul de lucru; Intretinere plante si flori din florarie. Beneficii: Salariu motivant; Program in ture: 1 zi cu 1 zi libera
Helen Rose

Angajam Tamplar Canapele


Angajam tamplar pentru productia de schelete din pal si lemn la fabrica de canapele. Postul presupune debitare pal, rindeluire lemn, asamblare, operatii de incarcat descarcat. Program de lucru: luni-vineri, 8.00-16.30. Salariu negociabil care creste in functie de rezultate, bonuri masa, bonusuri de performanta. Locatie: Pantelimon, zona Selgros, hala noua, incalzita, loc de parcare.
Design Concept

Angajam Manipulant Marfuri Zona Doraly


Candidatul ideal manipulant marfuri: pregătește marfa pe palet conform comenzii primite verifică eticheta produsului ca aceasta să corespundă cu sortimentul, culoarea și forma de ambalare comandată înfoliază și etichetează paletul ajută la încărcarea în mașină prin manipularea mărfii cu transpaletul.
LATINO MAXI SRL

Angajam Vanzator (e)


Ești interesat de un job, aproape de casă,cu colegi buni,program flexibil, salariu net 2800. Dacă te știi muncitor,serios, cu simt de răspundere, ai mai lucrat în domeniu sună la : ptr. Detalii și alte lamuriri
Magazin la Calu

Angajam Sudor


Angajam sudor hala productie ,confectii metalice Salariu net 4000-6000 lei Locatie Pantelimon,centura tel:
SD KANGAROOS

Ofer Cazare Gratuită Contra Menaj.​


Ofer cazare gratuita in vila, unei domnisoare doamne,chiar cu copil, la schimb cu menaj (curatenie,spalat,calcat),odata doua ori pe saptamina.
personal

Cazare Gratuita Contra Menaj


Ofer cazare gratuita in Corbeanca (pentru o doamna), contra menaj odata de doua ori pe saptamina. Cazare in vila separata,acces facilitati, piscina,etc
privat

Lucratoare Comerciala - Vanzatoare - Operatoare Pc


SC. STIL AMBALAJ SRL angajeaza lucratoare comerciala vanzatoare operatoare Pc pentru magazinul nostru din Afumati, Complex Doray . Cautam persoane serioase, ordonate, punctuale, curate, cu initiativa si cu simtul raspunderii pentru o colaborare de lunga durata!!! Cerinte: - experienta de lucru Pc - abilitati numerice - abilitati de comunicare si de lucru in echipa - capacitate de adaptare la solicitarile specifice postului. Posibilitati de promovare. Colectiv tanar si dinamic . Oferim conditii avantajoase !!!
Stil Ambalaj

Angajez Agenti Paza


Angajez 2 agenti paza .comuna Ciolpani jud ilfov sau inprejurimi pentru obiectiv nou .Si cu atestat si fara atestat
COPORA PROTECT

Piazzetta Amici Din Corbeanca Isi Mareste Echipa Si Cauta Colegi Pentru Postul De Ospatar!


Restaurantul Piazzetta Amici din Corbeanca isi mareste echipa si cauta colegi pentru postul de ospatar Se ofera: Salariu 2800 3500 lei in functie de experienta. Bonusuri Contract de munca pe perioada nedeterminata Program 2 zile cu 2 zile ( sau posibilitate part time sau in weekend ) 2 mese pe zi Transport pentru persoanele din Bucuresti de la Piata Presei Traininguri la locul de munca Posibilitati de promovare Daca doresti sa faci parte din echipa noastra ne puteti contacta la numarul: sau cu mesaj in privat.
ONE FOOD EXPERIENCE SRL

Menajera Interna Corbeanca


Angajăm menajeră Internă in Corbeanca iubitoare de cățeluși,pentru curatenie,calcat,spalat,fara gatit. Oferim cazare separată in vilă, carte de muncă,salariu deosebit,acces piscină vacantă strainatate,conditii deosebite. Asteptăm provincia !! https: youtu.be 4InRGZjPlpA?feature=shared
Privat

Vânzătoare Magazin Alimentar


Vânzătoare magazin alimentar, program de lucru flexibil, salariul motivat, experiența este un avantaj. Dorim persoana serioasă, fara vicii ,cu simț de răspundere.
MV mag com horse srl

Vopsitor Industrial


Compania ENRX SRL angajeaza vopsitor industrial. Compania noastra face parte dintr-un grup de companii multinational, cu acoperire globala, avand peste 1000 de angajati, dintre care 100 se afla in Romania. Suntem in continua expansiune iar in acest moment cautam colegi care sa ni se alature in pozitia de Vopsitor. Cerinte: - Experienta de vopsire cu lichide pe constructii metalice; - Experienta in productie; - Persoana responsabila, organizata Responsabilitati: - vopsirea lichida a diverselor piese componente, cadre metalice; - Reglarea utilajului; Beneficii : - Salariul motivant corelat cu nivelul de experienta; - Tichete de masa; - Asigurare medicala; - Transport de la Piata Sudului si retur (compania are sediul in Comuna Vidra) Pentru a avea sansa de a aplica pentru aceasta pozitie, va rog sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail: , sau ne putem auzi la numarul de telefon- Astept cu interes sa ne cunoastem. Echipa
ENRX SRL

Media netă estimată pe baza celor 14 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Piazzetta Amici Din Corbeanca Cauta Colegi Pentru Postul Pizzar


Restaurantul Piazzetta Amici din Corbeanca isi mareste echipa si cauta colegi pentru postul de PIZZAR Se ofera: Pizzar 3500 - 5500 in functie de experienta. Bonusuri Contract de munca pe perioada nedeterminata Program 2 zile cu 2 zile ( sau posibilitate part time sau in weekend ) 2 mese pe zi Transport pentru persoanele din Bucuresti de la Piata Presei Traininguri la locul de munca Posibilitati de promovare Daca doresti sa faci parte din echipa noastra ne puteti contacta la numarul: sau cu mesaj in privat.
ONE FOOD EXPERIENCE SRL

Angajam Lucrator Confectii Metalice In Domnesti (ilfov) Pentru Fabrica Mobilier Din Inox


Angajam LUCRATOR CONFECTII METALICE Domeniul de activitate: productie mobilier inox pentru industria alimentara Responsabilitatile principale ale postului: - finisare si slefuire mobilier metalic din inox; - debitare teava si profile din inox; - lucrul cu polizor unghiular (flex), bormasina, masini de slefuit, utilaje CNC pentru debitarea si indoirea tablei. Cerinte post: - cunostinte elementare de algebra si geometrie: adunari, scaderi, tabla inmultirii, cunoasterea formelor geometrice, transformari ale unitatilor de masura pentru lungime (din m cm in mm); - abilitati tehnice si experienta de lucru cu echipamentele specifice postului; - experienta in domeniu si permisul de conducere (categoria B) constituie un avantaj; - se cere punctualitate si seriozitate. Alte detalii: - Activitatea se va desfasura in hala de productie moderna, comuna Domnesti, jud. Ilfov (zona garii). - Program: Luni-Vineri, 7-15.30 (30 min pauza de masa). - Concediu de odihna si zile libere conform legislatiei in
F.​D.​ Firmex
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 73 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.