Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca 4 Ore Pe Zi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca 4 Ore Pe Zi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi 4 Ore Pe Zi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi 4 Ore Pe Zi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Gelateria Zanoni Angajeaza Ospatara Cu Norma Intreaga Sau Part Time


Gelaterie cu laborator propriu, experienta de peste 20 de ani pe piata, angajeaza ospatara cu norma intreaga sau part time; salariu atractiv, mediu de lucru plăcut!
SC ZANONI COM SRL

The 80's Pub Angajeaza Ospatara Full Time Si Part Time.​


The 80 s Pub angajează două domnișoare pe postul de ospătar! Programul este, pentru full time, 2 zile cu 2 zile iar pentru part time, vinerea si sambata. \ Pentru ambele variante salariul este bun, ciubucul la fel iar clientii sunt oameni faini. CV-urile se pot trimite la adresa noastra de mail sau se pot aduce direct in locatie.
SC Radio Free

Job Part-time Full-time - Domeniu Financiar


Suntem in cautarea unor persoane ambitioase, comunicative si cu dorinta de a se autodepasi. Daca doresti sa iti creezi un venit suplimentar, esti atras de domeniul financiar, ai dorinta de a invata mai multe despre acesta si vrei sa faci parte dintr-un mediu prietenos, inconjurat numai de persoane tinere si pline de energie, te asteptam in echipa noastra. Experienta nu este necesara, deoarece oferim training-uri initale, de perfectionare si suport pe tot parcursul drumului tau. Posturi disponibile: - Agent Vanzari; - Consultant Financiar; Cerințe: - Abilitati de comunicare; - Cunostiinte utilizare computer; - Curiozitate; - Dorinta de a invata. Beneficii: - Program flexibil; - Training-uri; - Suport permanent; - Birouri disponibile pentru desfasurarea activitatii; - Recunoasterea rezultatelor prin cadouri si premii. Daca esti curios si vrei sa aflii mai multe detalii, trimite CV-ul tau pe adresa de e-mail: sau contacteaza-ma la numărul de telefon: pentru a stabili o intalnire.
Business Partners

Ecomid Angajeaza Femeie Pentru Curatenie Birouri Part-time


Ecomid-Serv angajeaza o femeie (preferabil o tanara pensionara) pentru curatenie spatiu birouri in zona centrala a orasului. Program de lucru L-V, 11.00-14.00, salarizare 800-1000 lei net luna, functie de experienta si implicarea operatorului de curatenie. Relatii suplimentare la telefon,
Ecomid-Serv
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.