Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

105 Locuri de Munca Agent Paza in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

105 Locuri de Munca Agent Paza in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Agent Paza in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Agent Paza in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Agenti Paza Cartier 23 August


Societate paza angajeaza agenti de paza in zona Cartier 2 3 August si zona Grozavesti, inclusiv pensionari.
Elite Palladium

Agenti Paza Securitate-tarif 15 H Net Magazin H&m


BMF Security Services angajează agenti de Paza Securitate din București cu sau fără experienta pentru magazine comerciale de haine H&M. Militari - Berceni - Vitan - Băneasa Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariu pe card! Bonuri de masă!
BMF Security

Agent Securitate


Angajam agent securitate obiective din Bucuresti, salariul atractiv FARA CAZARE! Detalii:
Paza

Media netă estimată pe baza celor 63 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Agent Securitate


Angajam AGENTI SECURITATE pentru mall Iris in sector 3, Bucuresti . Oferim: TRANSPORT GRATUIT DIN OLTENITA, STANCEA, SPANTOV, CLINCIU, MANASTIREA, CHIELET, DOROBANTU, CHIRNOGI si MITRENI. - tarif atractiv, - tichete de masa separat fata de tarif, - program in ture DOAR DE ZI: , - acordarea de prime pentru merite deosebite; - școlarizare în privința obținerii atestatului; Contact: Lepadatu Jean:
Compania de paza RO

Media netă estimată pe baza celor 43 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Agenti Securitate


RSS-Romanian Security Systems angajam agenti de paza cu atestat si o minima experienta in domeniul retail(magazine de haine) pentru zona Dr. Taberei&Militari...Bucuresti, Sector 6. Program: 2/2(12 ore/zi) Tarif: 12/13 lei/h+tichete de masa
RSS

Angajam Agenti Securitate Cu Si Fara Atestat


Firma de securitate angajează agenți de paza cu și fără atestat din Bucuresti și împrejurimi . Se asigura transport din afara Bucureștiului. Salariul fără întârzieri, tichete de masa, școlarizare gratuită. Se lucrează 15 zile pe luna. Salariul pornește de la 3300 lei + bonuri de masa. Anunt valabil atat pentru domni cat si pentru doamne. Detalii de luni pana vineri între 09:00 si 17:00 la telefon
BGS Divizia de Securitate

Angajam Agent Securitate


Securitas Services Romania angajaza Agent Securitate pentru obiectivul Amazon Bucuresti . Program de lucru : 12 ore: 7-19 19-7; 1 tura zi,1 tura noapte, 2 zile libere Cerinte: -Cunostinte minime-medii PC; -Limba engleza nivel conversational; -Experienta anterioara in Security constituie avantaj -sa fie politicos, amabil Activitatea se desfasoara in interior, la Receptia Amazon, etajul 11 in cladirea Globalworth.
Securitas Services Romania

Angajam Agenti Securitate


Angajam agenti de securitate pentru Bucuresti, obiectivele sunt dispuse in oras in zone accesibile din punct de vedere al transportului, toate posturile sunt la interior. Oferim un cadru de lucru si o salarizare normala. Asiguram in mod gratuit echipament individual de lucru, medicina muncii,
G.​P.​S.​

Agenti Securitate Deichmann Bucuresti


Angajam agenti de securitate pentru magazinele Deichmann. - salarii incepand de la 14 ron ora - scolarizare gratis daca este cazul - prime pentru conduita placuta - prime de punctualitate - beneficii in functie de vechime - contract perdioada nedeterminata - respectarea drepturilor legale(dar si agentul sa.si respecte obligatiile legale) - mediu de lucru placut - SANSE REALE DE PROMOVARE RAPIDA Oferim si cerem seriozitate, rugam persoanele care nu se incadreaza in tiparul agentului de securitate corect sa evite acest anunt!
GAL SECURITY SERVICES

Angajam Agenti Securitate Pentru Obiective Din Bucuresti Si Imprejurimi


Angajam Agenti de Securitate pentru obiective din Bucuresti si imprejurimi Cerinte: -studii medii -cu sau fara atestat de paza -fara inscrisuri in cazier Mai multe detalii la telefon.
Securitas Services Romania

Agent Securitate


Angajez în condițiile legii agent securitate.post de interior,condiții avantajoase
Ultra Guard

Media netă estimată pe baza celor 25 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Angajam Agenti Securitate


CAUTAM AGENTI SECURITATE PENTRU OBIECTIVE IN BUCURESTI CLADIRI DE BIROURI SI INSTITUTII DE STAT ZONA COSTIN GEORGIAN PROGRAM BINE STABILIT PENTRU DETALII TEL
ANONYMOUS CREW

Agenti Securitate Obiective Bucuresti


Societate de Securitate angajeaza agenti de paza cu sau fara atestat pentru urmatoarele zone din Bucuresti Agent Securitate Control acces cladire birouri in zona Piata Presei Libere,program de lucru 12 ore ziua, noaptea Agent Securitate Control acces cladire birouri in zona Petrache Poenaru, Semanatoarea, program de lucru 12 ore ziua, noaptea. Agent paza si control acces cladire rezidentiala in zona Doamna Ghica Fundeni, program de lucru 12 ore noaptea Contract perioada nedeterminata, Salariul fara intarzieri, bonuri de masa.
BP Security Escort

Agent Securitate


Agenti Securitate din Targoviste si Bucuresti. Asiguram: -Uniforma. --Pregătire profesionala. -Transport.
Mao

Media netă estimată pe baza celor 625 de salarii introduse în Salario: 2000 RON/Luna

Agent Securitate


Angajam AGENT SECURITATE pentru MALL in sector 6, BUCURESTI! Oferim: - salarizare in functie de experienta, - tichete de masa separat de tarif, - program in ture de 12 ore, - conditii de lucru decente!!! Pentru mai multe detalii: Doru Samir:
Compania de paza RO

Media netă estimată pe baza celor 14 de salarii introduse în Salario: 2300 RON/Luna

Agenti Securitate


firma paza angazeaza agenti de securitate cu atestat sau fara atestat ptr obiective din bucuresti,sef tura si dispecer
turap protection

Angajam Agenti Securitate Pentru Sectorul 4


Societate de paza angajeaza agenti de securitate cu sau fara atestat de paza pentru obiective diverse din sectorul 4 Bucuresti. Pentru persoanele din zona Teleorman se poate asigura si transport.
X GUARD SECURITY SYSTEM SRL

Rpg Security Angajeaza Agenti Securitate


RPG Security angajeaza Agenti Securitate VA OFERIM: Punctualitatea platii salariilor; Calificare la locul de munca; Program de lucru in ture de zi; Candidatul ideal: Fara antecedente penale; Studii medii; Atitudine civilizata si responsabila; Capacitate de comunicare; Aspect fizic ingrijit; Pentru programarea unui interviu ,va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0***.***.***
RPG Security Center

Angajam Agenti Securitate Sali De Jocuri Bucuresti


ANGAJAM AGENTI SECURITATE CU FARA ATESTAT PENTRU SALI DE JOCURI IN BUCURESTI VARSTA 20-35 ANI PROGRAM BINE STABILIT SALARIU ATRACTIV PENTRU MAI MULTE INFORMATII CONTACTATI NE LA TEL
ANONYMOUS CREW

Agenti Securitate Obiective Bucuresti


Firma de securitate angajeaza agenti de securitate pentru obiective din Bucuresti. Pentru informatii sunati la numarul de telefon afisat. Cerinte: Atestat agent de securitate/certificat calificare. Salariu Motivant.
SC SECURIT FORCE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 105 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.