Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

45 Locuri de Munca Asistent Medical Generalist in Cluj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

45 Locuri de Munca Asistent Medical Generalist in Cluj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical Generalist in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical Generalist in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Camin De Varstnici Angajeaza Infirmier


Camin de varstnici angajeaza infirmier ,ingrijitoare salar 4000 lei net .Locatia Borhanci Someseni .Detalii la nr de telefon
CASA CU BUNICI

Angajam Infirmieră


Angajam infirmieră la centrul pentru vârstnici Asocitia Casa Antonia. Sediul se afla pe str. Andrei- Mureșanu, nr. 43. Pentru mai multe detalii sunați la:
Asociaia Casa Antonia

Angajez Infirmiera Ingrijitoare Interna Zona Apahida,​ Cluj


angajez infirmiera interna pentru ingrijire varstnic cu probleme locomotorii si nevoie de recuperare post accident. camera proprie de dormit in casa, in comuna Apahida judetul Cluj. 1 zi libera pe sapt de preferat de cumulat la sf lunii. salariu in functie de experienta
Adrian Georgescu

Angajam Infirmieri


Asociatia Casa Hermina din Judetul Cluj cu centru in Dezmir si Gilau angajam personal pe postul de infirmier ingrijitori persoane vârstnice cu sau fără calificare! Oferim contract de munca, salariu de 3000 de lei în mana,cazare, hrana, calificare un domeniu și transport decontat. Detalii la numarul de telefon : .

Infirmieră - Personal Curățenie


Echipa CLUJ SENIOR VILLAGE se mărește! Suntem în căutarea unor persoane ambițioase și dedicate, care să se alăture misiunii noastre de a demonstra seniorior din România că viața este frumoasă, indiferent de vârstă! Oferim un mediu de lucru cald și prietenos, în care munca ta este cu adevărat valorizată, oportunități de dezvoltare profesională și salarii competitive. Vrei să ni te alături? Sună la numărul de telefon afișat pentru a programa un interviu sau accesează site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii: https: valeaizvoarelor.com lucrul... posturi-disponibile .
Cluj Senior Village
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 45 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.