Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

32 Locuri de Munca Asistent Medical Generalist in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

32 Locuri de Munca Asistent Medical Generalist in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical Generalist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical Generalist in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Asistentă Medicală Pentru Clinică Stomatologică


Căutam o persoană tânără și dornică de evoluție, care să se alăture echipei noastre. Experiența nu este necesară, dar este necesar să aveți studiile de asistent medical (facultate sau postliceală) finalizate. Așteptăm să ne trimiteți Cv-ul dumneavoastră pe adresa:
ERA DENTAL PRACTICE SRL

Smile Clinic Angajeaza Asistent Medical,​ Cu Sau Fara Experienta.​


Smile Clinic angajeaza asistent medical. Cerinte: - studii de specialitate; - persoana cu excelente abilitati de comunicare, orientata spre nevoile pacientului, responsabila si organizata, abilitati de lucru in echipa, implicare si promptitudine in realizarea sarcinilor; CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon .
SC Smile Clinic SRL

Asistenta Stomatologie


Asistenta Stomatologie Suntem in căutarea unei asistente pentru cabinetul nostru stomatologic, programul de luni pana vineri. Apreciem persoanele cu experienta dar si pe cele care sunt studente la profilaxie . Daca esti o persoana sociabila, responsabila , implicata si dornica sa munceasca ,te asteptam sa ne cunoastem pentru ca mai apoi sa devenim colegi ! Pentru mai multe detalii sunați la zero șapte doi patru trei doi zero trei opt șase sau puteți trimite mesaj pe watsapp, va răspundem cu cea mai mare plăcere .
Cabinet Stomatologic

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3850 RON/Luna

Asistenti Medicali Elvetia


Oferta de munca in Elvetia pentru asistenti medicali generalisti. Salariul lunar intre 4.000 si 8000 CHF. Detalii pe AMGJobs.eu sau la telefon 0***.***.***

Cabinet Stomatologic Cauta Asistenta Medicala


Angajam asistenta medicala pentru cabinet stomatologic cu experienta. Este necesar sa aveti scoala de asistenta medicala și disponibilitate pentru program de lucru full-time. Ce ne dorim de la viitoarea colegă: Integritate, corectitudine, implicare; Atitudine pozitivă și constructivă față de echipă și pacienți; Dorința de a-și îmbunătăți permanent pregătirea profesională; Inițiativă și abilități de organizare; Bune abilități de comunicare. Care vor fi responsabilitățile tale: Asigurarea suportului în activitatea medicală; Pregătirea cabinetului și instrumentarului medical; Executarea procedurilor de sterilizare; Gestionarea stocului. Studii și competențe: Diploma de bacalaureat; Studii finalizate la o Scoala Postliceala Facultate - Specializare Asistent Medical; Puteti trimite CV-ul pe adresa de email
B Racovicean Dent SRL

Asistenta Medicala - Dental Point Clinic


Suntem o echipă tânără, cu multă energie, care abia așteptăm să te cunoaștem. Îți oferim condiții foarte bune de muncă, un mediu plăcut și dinamic în care ai ocazia să te perfecționezi din punct de vedere profesional. La tine ca și candidat seriozitatea, punctualitatea, abilitățile de comunicare, atitudinea pozitivă, dinamismul, adaptabilitatea sunt puncte forte. Experiența într-un post asemănător, disponibilitatea, deschiderea spre nou și bunul simț dorim să fie caracteristici ale noului membru al echipei. Dacă simți că poți aduce un aport echipei și clinicii noastre trimite-ne CV-ul tau cu poză. Te așteptăm în echipă!

Angajam Infirmiera/​ Ingrijitoare


Cauti un loc de munca in care sa-ti fie respectate eforturile,sa fii tratat civilizat,sa fii platit conform muncii tale? Noi oferim salariu atractiv si mese, program flexibil,mediu placut si colectiv prietenos. Cautam oameni rabdatori si empatici care sa ingrijeasca varstnici cu sau fara dizabilitati in cadrul centrului nostru. Un minim de experienta in acest domeniu sau un curs de ingrijire persoane varstnice poate constitui un avantaj. Noua,la Casa Fabian, ne pasa atat de angajatii nostri, cat si de clientii nostri. Te asteptam sa ne contactezi trimitand un CV sau sunand la numarul de telefon.
CASA FABIAN SRL

Angajam Infirmiere Si Personal Curatenie


Centru privat pentru varstnici angajeaza infirmiera si femeie de servici zona Chisoda. Detalii la telefon
LA BUNICI

Angajez Infirmieră


Angajez infirmieră pentru îngrijire persoane vârstnice. Acceptăm și fără experiență sau calificare. Oferim calificare la locul de muncă, deoarece colaborăm cu școală de infirmiere acreditată care eliberează diploma de infirmieră. Oferim salariu de 3000 lei net, 5120 lei brut pe contract și un ambient plăcut de lucru. Dacă ești o persoană calmă, empatică și îți place să lucrezi cu oamenii, să știi că în colectivul nostru vei fi apreciată. Noi selectăm cu atenție personalul și nu permitem printre noi, angajați care să aibă un comportament agresiv sau apatic.
Asociaia ASARIS

Angajam Infirmiera


Centru de batrini cu renume in Timişoara se afla in cautarea de personal Infirmiera si bucatareasa. Candidatul ideal:- Persoana empatica, muncitoare, serioasa si stabila. Program de lucru Full time. Oferta salariala: negociabila in cadrul interviului. O masa pe zi este asigurata din partea centrului. Colectiv de exceptie. Rugam seriozitate. Va asteptam la interviu de luni pana vineri. Telefon contact: .
centru de batrini angajiaza

Angajam Infirmiere Si Personal Curatenie


Centru privat pentru varstnici angajeaza infirmiera si femeie de servici zona Chisoda. Detalii la telefon
LA BUNICI

Infirmiera Cu Experiență Ofer Servicii De îngrijire Bătrâni La Domiciliu


Doamna serioasă, caut persoana în vârstă de care sa am grijă în Timișoara sau împrejurimi. Sunt disponibilă 24 7 pentru a locui cu ea, în vederea pregătirii hranei, administrare medicamentației, menaj, etc. Sunt disponibilă imediat. Menționez că am experiență în acest sens. Rog seriozitate. Pentru mai multe detalii aștept să mă contactați la telefon
Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 32 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.