Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Asistent Medical in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Asistent Medical in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Medical in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Asistenta Medicala


Angajez asistenta medicala in cadrul unui cabinet de medicina de familie.
Cabinet medical

Angajez Asistent Medical


Medic de familie cu cabinet in Iasi, angajez asistent medical cu experienta în domeniu. Relații la telefon . E-mail:
Medic de familie

Asistenti Medicali Italia ,​ Germania,​ Elvetia,​ Austria


ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI Vrei sa profesezi in Elvetia, Germania, Italia sau Austria, ca Asistent Medical, dar nu cunosti limba tarii si nici nu stii ce demersuri trebuiesc facute pentru a-ti obtine recunoasterea profesionala? ATENTIE!! Recunoasterea Profesionala este un document eliberat de autoritatile din tara in care vrei sa profesezi, NU DIN ROMANIA! Noi vă putem ajuta să studiați limba germană/italiană, să vă intocmim dosarul de recunoaștere profesională, iar apoi să profesați LEGAL, ca asistent medical. Vă stăm la dispoziție, dacă aveți întrebări, la telefon:
AMG

Montessori School Of Iași - Angajează Asistent Medical Generalist


Montessori School of Iași - angajează asistent medical generalist Program full-time. Asistent medical generalist, cu aviz de libera practica experiență în domeniu de cel putin un an. Candidatul ideal: absolventă Școală postliceală sau Facultate; cunoștințe medicale; experiență în domeniu; persoană calmă, empatică, dispusă să relaționeze cu copiii și cadrele didactice; Atributii: să efectueze triajul zilnic al copilului; să acorde asistenţă medicală în funcţie de nevoile copilului; să răspundă de calitatea actului medical şi de procesul de îngrijire al preşcolarilor; să-şi asume responsabilitatea acţiunii în cadrul urgenţelor; să comunice cu restul echipei şi cu familiile copiilor; să acorde primul ajutor în sistem de urgenţă; suport pentru educatori la clasă, la nevoie, dar și la restul sarcinilor zilnice. Persoanele interesate sunt rugate să atașeze un CV acestui anunț.
Montessori School of Iasi

Angajare Asistent Stomatologie Iasi


Esti o persoana dedicata si dornica sa evoluezi profesional? Esti colegul asistent medical de care avem nevoie la clinicile stomatologice DENTESSE Iasi! Cu un rol foarte important in cadrul echipei, viitorul nostru coleg asistent trebuie să ofere suport medicului pentru a asigura atât reușita tratamentului, cât și confortul și siguranța pacientului. Cerințe: Experienta in stomatologie minim 2 ani; Aviz de libera practica asistenta medicala; Excelente abilitati de comunicare, prezentare si relationare; Implicare si dorința de invatare continua si perfecționare constantă; Spirit de echipa; Punctualitate si seriozitate; Atitudine și comportament pozitiv, relationare într-un mod constructiv și non-conflictual cu pacienții, angajații și colaboratorii clinicilor. Responsabilități: Asista medicul intr-un mod atent; Lucreaza sub indrumarea directa a medicului; Pregateste si intretine campul operator si echipamentele; Pregateste pacientul in vederea tratamentului ; Realizeaza dezinfectarea si s
Terramold

Infirmieri Pentru Elytis Hospital Iasi


Spitalul Elytis Iasi, angajeaza infirmier Cerinte: calificare în domeniu; experienta nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj; sa poti sa comunici cu pacientii si sa ai o fire empatica, prietenoasa; munca în echipă se numara printre valorile tale diploma curs igiena Asteptam CV ul tau pe adresele de mail ale spitalului sau la sediul ELYTIS Hospital, str. Gh. Săulescu, nr. 43A, Iaşi În urma slecției CV-urilor, doar candidații potențiali vor fi anuntaţi pentru interviu
ELYTIS HOSPITAL HOPE
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.