Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

48 Locuri de Munca Asistenta Medicala in Cluj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

48 Locuri de Munca Asistenta Medicala in Cluj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistenta Medicala in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistenta Medicala in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijire La Domiciliu Câmpia Turzii ,​turda și Satele Arondate.​


Ofer servicii îngrijire la domiciliu: Pansamente,tratamente,administrare medicamente, toaletaj,sondaj vezical,suprimare de fire ,menaj ușor .ingrijire vârstnici.
Asistenă medicală la domiciliu

Camin De Varstnici Angajeaza Infirmier


Camin de varstnici angajeaza infirmier ,ingrijitoare salar 4000 lei net .Locatia Borhanci Someseni .Detalii la nr de telefon
CASA CU BUNICI

Infirmiera


Infirmiera cu experienta în munca su seniorii empatica,calma si cu foarte multa rabdare,îmi ofer serviciile pt îngrijirea bunicilor la domiciliul acestora ,ma pot deplasa o data sau de 2 ori pe zi pt toaletarea ,hrănirea,administrarea medicamentelor și tot ce mai este nevoie pt bunăstarea acestora.cer și ofer seriozitate maxima!
Aleaxandra Ioana

Media netă estimată pe baza celor 5 de salarii introduse în Salario: 2900 RON/Luna

Infirmiera Menajera Spital Cluj Regina Maria


Sa-ti povestim pe scurt despre rol: -Te vei ocupa de igienizarea si dezinfectarea locației( grupuri sanitare, cabinete, holuri); -Colectarea lenjeriei de pat și de corp utilizate în containere speciale la spălătorie și returnarea lenjeriei curate în containere speciale; -Distribuirea alimentelor, curățirea și dezinfecția tacâmurilor si veselei, întreținerea spațiilor de servire a mesei. -Acordarea de îngrijiri de bază pacienților sub îndrumarea unui cadru medical E necesar sa...Iti doresti sa te alaturi si sa inveti intr-o echipa care isi manifesta grija fata de oameni; Alaturi de noi te poti bucura de beneficii precum: =>Abonament gratuit de servicii medicale; =>Bonuri de masa; =>Cursuri si programe de integrare; =>O zi de concediu in plus pentru ziua ta de nastere; =>O zi de concediu in plus pentru fiecare an petrecut in companie; =>Plan de cariera. Te rugam sa ai in vedere ca vor fi contactati doar candidatii care corespund criteriilor de eligibilitate.
Reteaua Privata Regina Maria

Infirmieră Bucătar Personal Curățenie


Echipa se mărește! Suntem în căutarea unor persoane ambițioase și dedicate, care să se alăture misiunii noastre de a demonstra seniorior din România că viața este frumoasă, indiferent de vârstă! Oferim un mediu de lucru cald și prietenos, în care munca ta este cu adevărat valorizată, oportunități de dezvoltare profesională și salarii competitive. Vrei să ni te alături? Sună la pentru a programa un interviu sau accesează site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii: https: valeaizvoarelor.com lucrul... posturi-disponibile .
Cluj Senior Village

Angajam Infirmieră


Angajam infirmieră la centrul pentru vârstnici Asocitia Casa Antonia. Sediul se afla pe str. Andrei- Mureșanu, nr. 43. Pentru mai multe detalii sunați la:
Asociaia Casa Antonia

Angajez Infirmiera Ingrijitoare Interna Zona Apahida,​ Cluj


angajez infirmiera interna pentru ingrijire varstnic cu probleme locomotorii si nevoie de recuperare post accident. camera proprie de dormit in casa, in comuna Apahida judetul Cluj. 1 zi libera pe sapt de preferat de cumulat la sf lunii. salariu in functie de experienta
Adrian Georgescu

Angajam Infirmieri


Asociatia Casa Hermina din Judetul Cluj cu centru in Dezmir si Gilau angajam personal pe postul de infirmier ingrijitori persoane vârstnice cu sau fără calificare! Oferim contract de munca, salariu de 3000 de lei în mana,cazare, hrana, calificare un domeniu și transport decontat. Detalii la numarul de telefon : .
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 48 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.