Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

39 Locuri de Munca Asistenta Medicala in Ilfov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

39 Locuri de Munca Asistenta Medicala in Ilfov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistenta Medicala in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistenta Medicala in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Asistent Medical - Spitalul Sfantul Sava


SPITALUL SFANTUL SAVA CEL SFINTIT SRL din Pantelimon - jud. Ilfov angajeaza ASISTENTI MEDICALI. Cerinte: - abilitati bune de prioritizare, rigurozitate si atentie la detalii; - deschidere in relatia cu pacientii - rabdare, respect, prezenta de spirit; - abilitati de lucru in echipa; - disponibilitate de lucru in ture de zi si de noapte ( tura zi , tura noapte , liber , liber ); - aviz de libera practica si asigurare malpraxis valabile; - experienta in domeniu de minim 2 ani. Responsabilitati: - gestioneaza eficient circuitul pacientilor in cadrul spitalului; - ofera suport administrativ medicilor ( fise pacienti . .); - efectueaza interventii medicale specifice (recoltari, teste rapide, injectii .) Beneficii: - salariul brut intre 8000 si 9000 lei cu sporuri incluse . - transport gratuit de la metrou Republica; - o masa calda pe zi.
SPITALUL SFANTUL SAVA

Camin De Batrani ,​ Pipera Voluntari ,​ Angajeaza .​ Infirmirea ,​asistent Medical


Camin de batrani sector 2 Bucuresti ,angajeaza : Infirmier sau ingrijitoare full time Asistent medical full time
rezidenta edano

Infirmiera


Cautam infirmier cu sau fără experienta.
Imhotep Remedic Center S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 229 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Infirmiera Si Asistenta


Infirmiera si asistenta medicala-full time pentru un camin de batrani din Balotesti si Baneasa, sector 1! Detalii la numarul de telefon:
Asociatia Crestina Sfantu Gheorghe si Sfantul Dumitru.​

Angajam Infirmieră


Angajam infirmieră la Cămin de bătrâni în Orașul Pantelimon.Telefon
Casa sf laurentiu

Angajam Infirmiera


Centru de Ingrijire Varstnici angajeaza infirmiera Se incheie contract de munca pe perioada nedeterminata, mediu de lucru foarte placut. Program 1 saptamana lucrata 1 saptamana libera. Se ofera salariu + bonuri de masa. Oferim si solicitam seriozitate! Mai multe informatii se ofera telefonic.
Casa Joana

Infirmier/​ingrijitor Camin Batrani


Angajam infirmier/ingrijitor batrani in regim intern,pentru camin batrani situat in Mogosoaia ,Ilfov Cerinte:seriozitate,rabdare,dedicare. Beneficii:salariu atractiv cu posibilitate rapida de crestere,cazare,3 mese/zi Contac: *****4

Angajam Infirmiera,​ Ingrijitoare


Camin de Batrani zona Voluntari Pipera, angajam infirmiera. Program: regim intern, oferim cazare si masa.Salariul incepand cu 2800 ron Net.
Camin de Batrani

Angajam Infirmiera Intern Sau In Ture In Otopeni


ANGAJAM INFIRMIERE ingrijitoare, cu sau fara experienta, in Otopeni pentru camin de batrani privat, program in ture, plata corecta si la timp, masa asigurata, carte de munca. Acces usor cu transport in comun. Posibilitate de cazare pentru personal in conditii bune, daca este nevoie sau pentru cei care doresc intern. Cerinte: seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, empatie fata de persoane varstnice. Rugam seriozitate, post pe termen lung. Salariul de la 3500 - 4500 Lei luna. Liliana -
Camin EDEN

Infirmiera


We are looking for female live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Eu work visa if necessary -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -2450euro without taxes monthly -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:
InternationalrecruitmentDC

Media netă estimată pe baza celor 195 de salarii introduse în Salario: 2341 RON/Luna

Angajam Infirmieră


Angajam personal in Orașul Pantelimon la Cămin de bătrâni Tel
Casa Sf Laurentiu

Angajam Infirmiera,​ Ingrijitoare


Angajam infirmiera, ingrijitoare pentru camin de batrani,zona Pipera.Program: intern,oferim cazare si masa.Salariu 3000-3500 ron.
Camin Batrani.​

Infirmiera Centru Varstnici


Suntem în căutarea unei infirmiere pasionate și dedicate pentru a se alătura echipei noastre din Centrul : Senior Hope Residence. Dacă ești o persoană empatică, dedicată și dispusă să ofere îngrijire de calitate seniorilor noștri dragi, atunci te invităm să aplici la poziția noastră deschisă. Locatie: Dobroesti, aproape de statia de autobuz 253 Cerințe: Diplomă de infirmieră Experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă. Abilități excelente de comunicare și empatie. Capacitatea de a lucra în echipă și de a gestiona situații diverse. Atitudine pozitivă și dorința de a contribui la bunăstarea seniorilor. Responsabilități: Îngrijirea rezidenților. Asigurarea confortului și siguranței rezidenților. Colaborarea strânsă cu personalul echipei. O atitudine empatica fata de beneficiari si colaborativa fata de echipa. Ce oferim Mediu de lucru plăcut. Dezvoltare continua. Pachet salarial avantajos. Program de lucru in ture. Contract de munca nedeterminat. Masa gratuita. Alătură-te echipei noastr
Senior Hope Residence

Camin Pentru Persoane Varstnice Angajeaza Infirmiere


Pantelimon- Lebăda, camin pentru persoane vârstnice angajează infirmiere cu sau fara experienta. Condiții de munca conform standardelor în vigoare, program de lucru în ture, salariu atractiv.
Casa Sf Laurentiu

Angajez Infirmiera


Camin de batrani situat in str. Eclipsei nr 13 Popesti Leordeni(langa statia de metrou Dimitrie Leonida) are un post de infirmiera disponibil! Vrei sa faci parte din echipa noastra,te asteptam la un interviu! Avem nevoie de colege noi in echipa. Ne dorim alaturi de noi persoane entuziaste,empatice si rabdatoare cu bunicii nostri! Hai sa ne cunoastem sau anunta o prietena despre postul de infirmiera disponibil Pentru programare la interviu sunati la nr de tel: Elena Dragomir
Casa Bunicii Maria

Angajam Infirmiere


Camin de batrani privat din Popesti Leordeni angajează infirmiere empatice, serioase. Se lucrează în ture, carte de muncă.
Asociatia Casa Buna Speranta

Angajez Infirmiere


Camin de batrani de 14 ani unde principala grija este starea de bine a varstnicilor
CASA BUNA SPERANTA

Infirmiera - Spitalul Sfantul Sava


Spitalul Sfantul Sava din localitatea Pantelimon - jud. Ilfov angajeaza INFIRMIERA. AVANTAJ: EXPERIENTA IN DOMENIU MINIM 2 ANI Ture de zi si noapte ( tura zi , tura noapte , liber , liber ). Total zile lucrate pe luna - 15 ZILE Transportul este asigurat de noi de la statia de metrou Republica pana la spital, dus intors, la schimbul de tura. O masa pe zi este asigurata din partea spitalului. Colectiv de exceptie. Rugam seriozitate. Va asteptam la interviu de luni pana duminica, intre orele 10-17.
SPITALUL SFANTUL SAVA

Angajam Infirmiere Sau Femei De Serviciu


Angajam infirmiere pentru camin de bătrâni in Silistea Snagovului.Relații la telefon sau
SC Casa Silistea SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 39 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.