Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

48 Locuri de Munca Auto in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

48 Locuri de Munca Auto in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ne Marim Echipa ! Angajam Conducator Auto Categoria B


Ești pasionat d mașini și d condus? Îți dorești un loc d muncă dinamic și provocator? Devino un membru al echipei noastre dacă te regăsești în următoarele: Ai permis d conducere categoria B (minim 2 ani vechime, fără evenimente rutiere grave); Constituie avantaj experiența profesională dobândită în domeniul pieselor auto; Ești o persoană deschisă, prietenoasă; Îți place să lucrezi în echipă; De ce să lucrezi la noi: Îți of rim un m diu d lucru primitor și colegi m r u gat să t ajute; Un p ch t s l rial tractiv și p ste medi , s lariul st oferit m r u la timp; Îți asigurăm mașină de serviciu în vederea transportului la de la locul de muncă; Climatul de lucru este unul pozitiv, bazat pe respect; Îți oferim șanse reale de dezvoltare a carierei și de avansare; Oferim discount special pentru angajații companiei la achiziția de piese auto;
BARDI AUTO

Angajam Conducator Auto Cat C+e Ro-ro /​ Ro-hu-ro


Angajam conducator auto din Onesti sau din apropiere , pentru transport marfa generala cu ansamblu cap tractor + semiremorca . Se fac curse interne si tur retur RO - HU - RO cu plecare la inceput de saptamana din zona de domiciliu si venire la sfarsit de saptamana .
ANDRAPET SRL

Agent Livrator - Sofer Distributie


Candidatul ideal - Persoană serioasă, organizată, meticuloasă, responsabilă, fără cazier judiciar; -Permis auto categoria B; -Spirit de echipa; - Experienta in domeniu Descrierea jobului Livrarea mărfurilor comandate de clienţi conform graficului de livrare prestabilit Încasarea facturilor livrate Deservirea la standarde înalte a clienţilor -Mentinerea unei relatii profesionale productive cu clientii alocati; Descrierea companiei SC D&C CARS AUTO SRL - Distribuitor autorizat de piese auto, francizat Inter Cars Romania Srl, companie multinationala, membra a unui puternic grup european, lider de piata pe segmentul distributiei de piese pentru autoturisme camioane vehicule comerciale, echipamente service s.a. cu peste 50 de filiale la nivel national.
SC DC CARS AUTO SRL

Mecanici,​tinichigii Vopsitori Si Vulcanizatori (camioane)


Angajam ,mecanici,tinichigii vopsitori si vulcanizatori pentru camioane,pe teritoriul Italiei. Oferim: - Salariu motivant,in functie de competente. - Transport asigurat,din romania pana in italia. - Cazare asigurata din partea noastra. - Oferim posibilitatea tinerilor fara experienta si dornici sa invete,formare la locul de munca (platita) Cerinte: - Experienta in domeniu,constituie un avantaj. - Permis de conducere categoria B (cine are C+E,CONSTITUIE AVANTAJ,DAR NU ESTE OBLIGATORIU) - Disponibilitate pentru interventii stradale H24. Va asteptam in echipa noastra,cu peste 5 service-uri pe tot teritoriul italiei,dotate cu aparatura de ultima generatie,pentru a fi munca cat mai usoara. Mai multe detalii,va asteptam la tel.
TN SERVICE

A-e Electronics Angajeaza Lacatus Mecanic


DESCRIERE Candidatul Ideal: Vino in echipa noastra si te premiem cu 1000 lei la primul salariu! Absolvent de liceu scoala profesionala cu profil tehnic Motivatie pentru a invata lucruri noi intr-un mediu dinamic si provocator unde este instruit si spijinit in dezvoltarea profesionala Abilitati de comunicare si lucru in echipa Atentie la detalii Cunostintele de desen tehnic si experienta in domeniu constituie un avantaj Descrierea jobului: Executia lucrarilor de mecanica fina Inspectia calitatii lucrărilor efectuate Semnalarea neconformităţilor constatate privind procesele, produsele cu care vine în contact prin sarcinile de lucru Beneficii: Bonus de performanta, acordat trimestrial Tichete de masa Tichete cadou (Paste, Craciun, zi de nastere etc.) Asigurare medicala si asigurare de viata Voucher de vacanta Decontare transport public intraurban
A-E Electronics S.​A.​

Angajăm Vopsitor Atelier Tâmplărie!


Timbercraft Art SRL angajează! Suntem în căutarea unui vopsitor și pregatitor talentat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre. Responsabilități: - Pregătirea suprafețelor de lemn pentru vopsire - Aplicarea de finisaje și vopseluri pe piesele de mobilier și alte produse din lemn - Mixarea culorilor și asigurarea uniformității în procesul de vopsire - Respectarea standardelor de calitate și termenelor de livrare Avantaje în selecția candidaților: - Experiență anterioară în vopsirea pieselor de mobilier și sau elemente din lemn - Bune abilități în utilizarea echipamentelor specifice și cunoasterea tehnicilor de pregătire a suprafeței - Atitudine meticuloasă și atenție la detalii Beneficii: - Pachet salarial competitiv, în funcție de experiență și competențe - Tichete de masa - Mediu de lucru profesional și echipamente de vopsire de înaltă calitate - Proiecte variate și provocatoare ce ofera oportunități de dezvoltare a abilităților Dacă îndeplinești cerințele de mai sus și eș
TIMBERCRAFT ART SRL

Angajăm,​ Sau Cautam Colaborare Cu Mecanic Utilaje.​tel


Se va lucra pe excavator sau pe vola , la punct fix in statia de sortare , situata intre Sascut si Adjud. Trimite Cv si vei fi contactat . Tel program lucru 8 ore , se deconectează chelt de transp .
Tanase

Sc Maremod Sa Angajeaza De Urgenta Electrician De Intretinere Si Electromecanic


electician --electromecanic cu experienta in domeniu confectiilor textile (masini de cusut,mese de calcat, prese de calcat ,generatoare termice,compresoare) -Relatii la telefon -angajam muncitori calificati in cofectii textile(sa traga bine la masina de cusut)
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 48 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.