Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

28 Locuri de Munca Auto in Bistrita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

28 Locuri de Munca Auto in Bistrita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Bistrita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Bistrita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Operator In Brutarie Si Sofer


AUTO-VALMAR SRL Bistrita angajeaza: - operator in brutarie si -sofer Relatii la telefon
AUTO-VALMAR SRL

Angajez Casier Si Lucrator Comercial In Magazin Alimentar.​


FIRMA AUTO-VALMAR SRL angajeaza lucrator comercial in magazin alimentar in mun. Bistrita. Program de lucru 6. de luni pana vineri iar a doua sambata 8.00-19.00, duminica nu se lucreaza. Experienta constituie un avantaj, dar angajam si personal dornic sa invete munca in magazin. Salariul este negociabil.
AUTO-VALMAR SRL

Angajez Vanzator Magazin Alimentar In Mun.​bistrita


AUTO-VALMAR SRL BISTRITA angajeaza vanzatoare in magazinul alimentar situat in Bistrita str. CR Vivu nr. 15 cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Angajam absolventi de liceu, dar experienta constituie un avantaj. Program de lucru 6.00-14.00 si schimbul II 14.00 -21.00, a doua sambata program 8.00-19.00 duminica magazinul este inchis. Salariul este negociabil.
AUTO-VALMAR SRL

Angajez Vulcanizator


Angajez vulcanizator salar atractiv plus bonus
II Busita Nicolae Vicyor

Angajez Mecanic Utilaje și Camioane


Angajam mecanic pentru mantenanta si întreținere flota proprie de autocamioane și utilaje forestiere in Spania,contrat de munca spaniol,program flexibil ,asigurăm cazare.plata la oră sau posibilitate de a oferi salar fix.mai multe detalii la telefon
Explotaciones Forestales Rus Razvan SLU

Angajam Vopsitor Industrial


Societate comerciala,cu sediul in Bistrita,angajeaza pentru colaboratorii sai din strainatate,vopsitori industriali,nu se percepe comision

Angajez Sudori,​ Lacatus Mecanic,​ Muncitori Necalificati


S.C. in domeniul Confectii Metalice angajează: Sudori, Lacatus Mecanic, Muncitori Necalificati Oferim: Un mediu de lucru plăcut și dinamic într-o companie în plină expansiune; Posibilități de dezvoltare profesională; Salar atractiv în funcție de performanță. Pentru multe detalii sunati la numarul de telefon:
S.​C.​

Angajam Electrician ,​ Electromecanic


Responsabilitati si sarcini: Seriozitate in principal cu montajul, punerea in functiune, intretinerea si repararea instalatiilor electromecanice (instalatii care combina atat parti mecanice cat si electrice, cum ar fi motoarele electrice, macarale , stivuitoare , elevatoare etc.). Concepe si realizeaza scheme de montaj ale instalatiilor, Contribuie la estimarea cantitatilor si costurilor materiale, la estimarea fortei de munca Asigura controlul tehnic al instalatiilor, Intretine sistemele electromecanice in vederea functionarii conform specificatiilor si reglementarilor. Intocmirea documentelor necesare pentru evidentierea interventiilor efectuate si predarea la timp catre compartimentele autorizate; Respectarea normelor de protectie a muncii si PSI; Executa si alte sarcini conform specificului locului de munca solicitate de seful direct sau de conducerea companiei. Raspunde de efectuarea corecta si la timp a reparatiilor utilajelor Realizarea corecta si la timp a reparatiilor utilajel
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 28 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.