Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Auto in Calarasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Auto in Calarasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tehnician Mecanic - Fundulea


Căutăm o persoană pentru postul de MECANIC pentru noua fabrică de reciclare anvelope situată în FUNDULEA Beneficii: Program de lucru: 8H zi in schimburi T1, T2, T3 Bonus de performanta Sporuri pentru orele de noapte weekend sarbatori legale ore suplimentare Decontare transport Abilități: Experiență anterioară în domeniul întreținerii și reparației utilajelor; Cunoștințe solide în mecanică si electricitate; Responsabilități: Efectuarea inspecțiilor asupra utilajelor pentru a identifica eventualele defecțiuni și necesități de întreținere; Diagnosticarea și remedierea problemelor mecanice, electrice și hidraulice ale utilajelor; Efectuarea reparațiilor și înlocuirilor de piese necesare pentru a asigura funcționarea optimă a utilajelor; Completarea rapoartelor și a documentației cu privire la activitățile de întreținere si a defecțiunilor identificate, reparațiile realizate, piesele înlocuite etc.
MSC RUBBER RECYCLING

Angajez Mecanic Camioane


Angajez mecanic camioane si remorci Jud. Constanta Se asigura cazare
T

Ce Angajam Mecanic,​ Strungar,​ Operator/​programator Ma Sini Cnc.​ Salariu Intre 3300 Si 3700 Net.​


Angajam mecanic, frezor, strungar, programator masini CNC. Salariu intre 3300 si 3700 lei. In Calarasi. Relatii la tel.:
Hidrafit

Electromontaj "carpati" Sa Angajeaza Electricieni Si Lacatusi Mecanici


Electromontaj "Carpati" SA Sibiu angajeaza Electricieni si Lacatusi mecanici pentru proiectul "Lucrari electrice in parc fotovoltaic Ileana" SE OFERA: Salariu motivant in functie de experienta; Transport gratuit din localitatea de domiciliu la organizarea de santier sau cazare pentru persoanele din alte localitati; Ore suplimentare platite cu spor de 175%; Tichete de masa in valoare de 25 lei zi; Sporuri (de inaltime, de functie, de sef de echipa, etc.) Prima de concediu in valoare de 1450 lei pe an; Prime de Paste Craciun. CERINTE: Experienta in domeniul Medie Inalta Tensiune constituie avantaj; Disponibilitate pentru munca pe santier; Disponibilitate pentru deplasarea intre santiere; Seriozitate. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau
Electromontaj Carpati SA

Electromontaj "carpati" Sa Angajeaza Electricieni Si Lacatusi Mecanici


Electromontaj "Carpati" SA Sibiu angajeaza Electricieni si Lacatusi mecanici pentru proiectul "Lucrari electrice in parc fotovoltaic Ileana" SE OFERA: SE OFERA: Salariu motivant in functie de experienta; Transport gratuit din localitatea de domiciliu la organizarea de santier sau cazare pentru persoanele din alte localitati; Ore suplimentare platite cu spor de 175%; Tichete de masa in valoare de 25 lei zi; Sporuri (de inaltime, de functie, de sef de echipa, etc.) Prima de concediu in valoare de 1450 lei pe an; Prime de Paste Craciun. CERINTE: Experienta in domeniul Medie Inalta Tensiune constituie avantaj; Disponibilitate pentru munca pe santier; Disponibilitate pentru deplasarea intre santiere; Seriozitate. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:
Electromontaj Carpati SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.