Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Auto in Hunedoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Auto in Hunedoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Hunedoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Hunedoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Mecanic Intretinere Auto ,​utilaje ,​ Camioane Cu Experienta


Angajez Mecanic Intretinere Autobasculante 8x4 Camioane si Utilaje de Constructii Excavatoare Buldoexcavatoare cu Experienta in reparatii si mentenanta la Utilaje . Utilajele se afla in santier in zona Devei. Salar atractiv in functie de cunostiinte si rezultate. Se ofera Cazare. Mai multe informatii la
Mareko Invest

Sc Comsid Srl Angaja Conducator Auto Pentru Masina Transport Marfa


SC COMSID SRL cu sediul in Deva, str. Apuseni nr.2, se ocupa cu comercializarea si fasonarea otelului beton. Cu mijloacele de transport proprii asiguram livrarea operativa catre cllientii nostri. Asiuram un loc de munca sigur si mediu de lucru civilizat. Incadrarea se face pe baza de Contract de Munca Individual. Salariul net este de 3400 lei.
SC COMSID SRL

Lacatus Mecanic Pentru Mentenanta Si Reparatii Mecanice


Angajam lacatus mecanic. Program 7:00- 15:30. Salariu de baza net, dupa perioada de proba: 4.300 lei. Ore suplimentare platite dublu.

Angajam Mecanic Si Sef Mecanizare Pentru Reparatii Utilaje Si Camioane Din Flota Proprie


Angajam Mecanic si sef Mecanizare pentru reparatii utilaje si camioane din flota proprie. Se angajeaza doar persoane cu experienta , se efectueaza lucrari de reparati la excavatoare , statii sortare , camioane , picoane. Punctul de lucru este la Deva mintia Program de lucru poate fii si flexibil in functie de necesitate . Pentru detali suplimentare contact
Mareko Invest

Angajez Mecanic,​ Mecanici Si Sef Mecanizare Reparatii Utilaje Camioane


Angajam Mecanic si Sef Mecanizare pentru reparatii utilaje si camioane din flota proprie. Se angajeaza doar persoane cu experienta. Se efectueaza lucrari de reparatii la excavatoare, statii sortare, camioane, picoane. Punctul de lucru este la Deva, Mintia. Programul de lucru poate fi si flexibil in functie de necesitati. Salariul 6000-9000 lei. Pentru detalii suplimentare contact la .
Mareko Invest
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.