Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

42 Locuri de Munca Autocad in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

42 Locuri de Munca Autocad in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Autocad in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Autocad in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Persoane Pe Posturi De Inginer,​ Arhitect,​ Desenator Tehnic și Proiectant


Suntem o firmă de proiectare cu o activitate în domeniu de peste 10 ani și căutăm persoane noi pentru posturile de inginer, arhitect, desenator tehnic și proiectant Cerințe post: 1. Cunoștințe în utilizarea unuia dintre programele de proiectare specifice: AutoCAD 2D, ArhiCAD, AutoCAD Civil 3D, Advanced Road Design 2. Cunoștințe de utilizare a softurilor specifice de proiectare: Hydra, Canalis, Urbano etc. 3. Cunoașterea unor programe de detaliere 3D (reprezintă un avantaj): Tekla, Nemetschek, Advance Concrete, Advance Steel 4. Calcul structural în programe specifice (reprezintă un avantaj): ETABS, SAP2000, GRAITEC DESIGN 5. Cunoștințe pachet Microsoft Office; 6. Cunoștințe tehnice despre proiectarea drumurilor. Beneficii: Salariu motivant; Program flexibil; Oportunitatea de dezvoltare profesională în domeniul studiilor efectuate; Echipă tânără, creativă, mediu de lucru agreabil; Sediu în centrul orașului, aproape de toate mijloacele de transport. NOTĂ Acceptăm CV-uri și din partea stud
SC ALFAVAR HOLDING SRL

Arhitect,​proiectant Mobilier


Angajez arhitect sau inginer proiectant mobilier cu experienta in domeniu, bun cunoscator AUTOCAD 2D,3D., feronerie si materiale specifice productiei de mobilier la comanda ( MDF, PAL, compozit) . Bucuresti zona Drumul Taberei.
INVENTOARTDESIGN
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 42 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.