Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

69 Locuri de Munca Back Office in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

69 Locuri de Munca Back Office in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Back Office in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Back Office in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Gestionar Depozit


Candidatul Ideal GESTIONAR DEPOZIT Cerinte: - studii medii; - experienta minim 6 luni intr-un post similar; - persoana organizata, atentie la detalii; - atestat de stivuitorist constituie avantaj Descrierea jobului Responsabilitati: - receptia, inventarierea si eliberarea marfurilor (materiale de constructii) pe baza documentelor specifice; - intretinerea stocului; - evidenta gestiunii; - intocmirea documentelor necesare si a altor rapoarte la cerere Oferta (bonusuri, beneficii): - posibilitate de dezvoltare profesionala - tichete de masa - mediu de lucru profesionist
SC ARABESQUE SRL

Media netă estimată pe baza celor 385 de salarii introduse în Salario: 3210 RON/Luna

Clinica Stomatologica Angajeaza Asistenta Medicala,​ Part Time


Clinica Stomatologica Dentaclass, Brasov, angajeaza asistenta medicala, part time.
dentaclass brasov

Căutăm Gestionar Pentru Magazin Vopsele Auto și Accesorii


Căutăm Gestionar Lucrător comercial pentru magazin vopsele auto și accesorii, echipamente de vopsire industrială Locurile vacante sunt in Brașov, Sibiu, Arad, Cluj Napoca Cerinte: - Studii medii sau superioare; - persoană cu experiență în domeniu; - cunoștințe de operare PC; - inventariere și eliberarea mărfurilor; - urmărirea stocurilor; - întocmirea documentelor necesare. Salarizare avantajoasă, tichete de masă. Program 9-17 Hai să ne cunoaștem! Hai în echipa noastră!
Romservice

Asistent Medical Stomatologie


Clinica Tyartdent, Brasov, angajeaza asistent medical, cu experienta. Cei interesati sunt rugati sa trimita un mesaj cu cv-ul, in vederea stabilirii unui interviu.
Tyartdent

Media netă estimată pe baza celor 5 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Asistent Vanzari Brasov


Suntem în căutare de specialiști! (Cu sau fără experiență) Cine suntem? De peste 24 de ani, Audionova este lider în piața de aparate auditive din România, unde o echipă de peste 170 de specialiști din cele 55 de centre sunt alături de oamenii cu deficiențe auditive. Scopul este să identificăm nevoile și dorințele pacienților, folosind aparatură de ultimă generație, iar soluțiile inteligente de auz garantează o viață normală. Cerințele noastre: - Studii superioare finalizate cu specialitate în inginerie. - Empatie, înțelegere și orientare către pacient. - Flexibilitate și adaptabilitate. - Experiența în vânzări constituie un avantaj. Iți oferim: - Training, - Salariu atractiv si bonusuri, - Suport și un mediu de lucru prietenos, - Stabilitate. Responsabilități: - Interacțiunea cu pacienții pentru a oferi informații și îndrumare. - Efectuarea programărilor și reprogramărilor. - Promovarea de produse și servicii oferite. - Întocmirea de rapoarte și documente necesare. Trimite CV-ul pe:
Audionova

Angajam Asistent Manager


SC CASADI BRASOV angajeaza ASISTENT MANAGER. Cerinte: - studii superioare in domeniul tehnic sau juridic - cunostinte operare calculator -abilitati de comunicare, organizare -capacitate de lucru cu publicul, punctualitate si seriozitate CV-urile se pot depune pe adresa Detalii la nr. de telefon
SC.​CASADI.​SRL

Angajez Student,​ Absolvent Asistent Juridic


Societate de specialitate angajeaza personal in domeniul juridic. Se cauta o persoana punctuala, responsabila.
Audit eco - fin SRL

Este Nevoie De Asistent Medical De Stat Major


Responsabilitati: Asistați asistentele medicale înregistrate în furnizarea de îngrijire a pacientului, inclusiv monitorizarea semnelor vitale, administrarea medicamentelor și asistarea cu igiena personală. Mențineți un mediu curat și organizat pentru pacient. Ajutați pacienții cu mobilitate și activități zilnice după cum este necesar. Colaborați cu membrii echipei de asistență medicală pentru a asigura confortul și siguranța pacientului. Documentați informațiile pacientului cu acuratețe și în timp util. Respectați protocoalele de control și siguranță a infecțiilor. Cerințe: diplomă de liceu sau echivalent; certificarea ca asistent medical este un plus. Abilități interpersonale și de comunicare puternice. Atitudine compasională și empatică față de pacienți. Abilitatea de a urma instrucțiunile și de a lucra eficient în echipă. Înțelegerea de bază a terminologiei și procedurilor medicale. Disponibilitate de a învăța și de a crește în domeniul sănătății.
Mary

Gestionar Sef Magazin


- Cunostinte de contabilitate primara - Cunostinte de legislatie gestiune stocuri - Cunostinte de operare PC - Aptitudine generala de invatare - Aptitudini de comunicare - Aptitudini de calcul - Aptitudinea de a lucra cu documente - Respectarea instructiunilor orale si scrise - Atentie concentrata si distributiva - Initiativa - Memorie vizuala - Spirit organizatoric - Capacitate de a lucra cu oamenii - Rezistenta mare la stres - Punctualitate - Fara antecedente penale
RIOVIRG
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 69 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.