Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

62 Locuri de Munca Barista in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

62 Locuri de Munca Barista in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Barista in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Barista in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Restaurant&bar Din Dumbravita Angajeaza Ajutor Bucatar Spalator Vase


Prime Restaurant&Bar din Dumbravita angajeaza: - spalator vase - ajutor bucatar Detalii la numarul de telefon
Stein Collection

Soft Bar - Soft Restaurant - Fast Food Sau Livrari Ab Soft Horeca Manager


Software complet vanzari - mese - ospatari - bonuri de comanda - rapoarte - de la 240 lei/luna cu Service suport inclus Pentru o prezentare la sediul nostru sau al dvs. si detalii complete va asteptam sa ne contactati 0728-442.399 Suntem din Timisoara si pe piata din 2006. Printre clientii nostri : DOPO POCO Timisoara, Cheers Bistro Pub, Bugard Pub, Spirit Cafe, Electric Theatre, PIZZERIA AL CAMINETTO, Planet Fast food, Select party Iulius Mall,Sevastia's Book, Dj Studio, Barrio,Yamy Bistro si multi altii
AB SOFT

Angajam Barmani


Locatie bine cotata din centrul istoric al Timisoarei cauta Barman cu experienta! Esti profesionist, iti place meseria ta si lucrezi bine in echipa? Vino in echipa noastra Oferim salariu platit la timp; salariu negociat in functie de experienta; tichete de masa, tichete cadou de sarbatori; program avantajos 2 zile cu 2 libere; masa calda in ziua de lucru; apa Kangen si cafea; cursuri de specializare; siguranta locului de munca; mediu placut si curat Resposabilitati -. Telefon:
Curtea berarilor Timisoreana

Barman - Cu Experienta


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant, Mediu de lucru placut Conditii: Program 2 cu 2, Experienta in domeniu, Limba engleza nivel mediu, Seriozitate, Implicare Venituri totale: 4500 - 6000 lei
JRT Company SRL

Angajam Barman


Magic Sens Events SRL angajează pt clubul din Timișoara barman cu experiență și debarasator, de preferat de sex feminin.
Magic Sens Events

Lloyd Angajează Ajutor De Ospătar


Căutăm personal servire în sală. Dă-ne un telefon să îți spunem ce planuri avem pentru cea mai bună locație din oraș și cum vrem să faci parte din ele. Condiții și beneficii peste nivelul mediu al orașului. 2 posturi disponibile.
Lloyd

Ospatar - Locatie Centrala


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Conditii: Seriozitate, Implicare, Limba engleza nivel mediu Venituri totale: 4500 - 6000 lei
JRT Company SRL

Angajez Ospatara Cu Experienta


Angazej pentru pizzerie terasa doua fete cu experienta in domeniu, zona Unirii, program de dupa masa. Mai multe detalii telefonic.Salar 3.000 ron net.
Pubro

Angajez Restaurant Karadorde Pta Unirii Timisoara


Restaurant Karadorde Pta Unirii Timisoara angajeaza ajutor in bucatarie, ospatar ospatara , info
sc.​yugoplenat.​srl

Angajam Ospatar


Pizzeria La Maria din Timisoara cauta ospatar a, cu norma intreaga, contract nedeterminat. Se lucreaza 2 cu 2 Cautam o persoana experimentata si ordonata. Ne puteti trimite CV-urile aici sau ne puteti contacta telefonic.
COSMIH FOOD SRL

Restaurant Spartan Timisoara Angajează


Te vrem în echipa noastră! Cu o amplă experientă în domeniul restaurantelor de tip fast-food si cel mai mare lanț de acest gen din România, Spartan Restaurant Timisoara își mărește echipa. Dacă vrei să te alături unei echipe de tineri si să muncesti într-un mediu plăcut, contactează-ne pentru a stabili un interviu. Cautam: - ajutor preparator - tăietor carne rotisată - casieră - pizzar Oferim: - salariu atractiv - diferite bonusuri - măriri salariale din 6 în 6 luni - posibilitate de avansare NU CEREM EXPERIENȚĂ.
Spartan

Spalator Vase Restaurant


Angajez Spalator Vase , program 2 2 salar atractiv. Detalii la telefon
Restaurant Bulevard

Ospatar Sef Tura Minim 5 Ani Experienta


Cautam o persoana harnica, organizata si dornica de un job dinamic si cu un colectiv profesionist. Responsabilitati: manageriaza intreaga echipa organizeaza sarcinile zilnice, evenimente verifica personalul pt a -si indeplini sarcinile zilnice. transmitere oferte catre potentiali clienti rezerva evenimente emite facturi verifica stocurile zilnice vanzarile verifica listele de achizitii Daca te consideri potrivit pt postul de manager asteptam CV-ul tau pe adresa de mail Detalii la
Lake House

Angajam Ospătara în Zona Lipovei


Terasa Lucky blacky din zona lipovei angajează -ospatară -program 2 cu 2 de la ora 9 la 22 -mâncarea și răcoritoare asigurate CERINȚE: -minim de experienta în domeniu - responsabila,amabilă, -minim 8 clase -minim 16 ani Mai multe detalii la nr de tel
Terasa Lucky blacky

Bucatar Restaurant


Restaurantul Vinto angajeaza bucatari. Iti oferim un loc de munca stabil, si multe beneficii salariu motivant, bonus din vanzari, bonusuri de sarbatori, masa calda, apa si cafea, ambient placut . La ce ne asteptam de la tine: experienta, organizat, bun executant, punctual, si pasionat de arta culinara. Ne gasesti la telefon sau pe mail!
enoteca selecta srl

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Ospatar Mic Dejun Hotel President


Stimate candidat, Hotelul Excelsior caută un ospătar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre dedicate în cadrul departamentului de mic dejun. Dacă sunteți o persoană orientată către detalii, cu abilități excelente de comunicare și dornică să ofere o experiență culinară de primă clasă, vă invităm să aplicați pentru postul de Ospătar Mic Dejun. Responsabilitățile dvs. vor include: Pregătirea și organizarea bufetului de mic dejun, asigurându-vă că toate produsele alimentare sunt proaspete și bine prezentate. Oferirea unui serviciu prompt și prietenos pentru oaspeții hotelului, fiind atent la nevoile și preferințele lor. Asigurarea curățeniei și igienei în zona de mic dejun, respectând normele și standardele de siguranță alimentară. Gestionarea comenzilor pentru serviciul în cameră și asigurarea livrării lor la timp și în stare impecabilă. Rezolvarea oricăror întrebări, solicitări sau reclamații ale clienților cu profesionalism și amabilitate. Cerințe: Experiență anterioar
Sc TourismConference Srl

Ajutor Ospatar


Cafe Print! Situat in Cal Aradului, angajeaza ospatari. Program 2 zile 2 zile libere,08.00-24.00 Sarbatori legale,libere Prime de sarbatori Prima zi de nastere Daca esti o persoana responsabila,serioasa,punctuala si vesela,nu ezita sa ne contactezi
SNA D FAMILY COMPANY

Media netă estimată pe baza celor 265 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajăm Personal Pentru Restaurant.​


Angajăm personal pentru restaurant cu linie de autoservire. Cerinte: atentie distributivă, disponibilitate de a lucra în echipă, experiența constituie un avantaj. Oferim salariu atractiv și bonuri de masă. Vă așteptăm la sediul nostru str. Martir Ioan Stanciu (Piata din Calea Girocului), nr. 2, Timișoara. Relații telefonice între orele 08:00-16:00 de luni până pana sâmbătă. Vă mulțumim și vă așteptăm! Restaurantul Dorna Tel: .
Dorna

Cautam Ajutor Bucatar Pentru Restaurant


Angajăm ajutor bucătar cu sau fără experiență, ospătar pentru Restaurantul La Paella in stil spaniol din zona Studenți de pe strada Daliei Nr 9. Tel.
Restaurant La Paella

Angajam Ospătar-ă 3600 Ron


angajam personal pentru fast food salar 3600 ron cu ticket de masa + mancare + apa si suc ... loc calea sagului program 8 ore pe zi si o zi liber pe saptamana.
fast food
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 62 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.