Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

55 Locuri de Munca Beauty in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

55 Locuri de Munca Beauty in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Beauty in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Beauty in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Micropigmentare Buze La Domiciliul Clientului


Îți dorești o Micropigmentare a buzelor și nu reușești să ajungi la salon pentru că timpul nu îți permite , eu pot să vin la domiciliu tău . Nu răspund la mesaje!
karmina Beauty Magic

Cautam Fete In Domeniu.​


Inchiriez scaun, manichiura, coafura, cosmetica. Calea Girocului Timisoara. Tel.
Ella art beauty

Închiriez Posturi


Închiriez posturi de frizerie,coafura,extensi de gene,vad foarte bun,clientela formata
Deea SaLon BeAuty and Style

Închiriez Angajez


Salon Melany Beauty Center isi mărește echipa! Cautam colega pentru postul de Coafura frizerie in regim de închiriere sau angajare Camera pentru masaj in regim de închiriere! Salonul se află in Timișoara, strada Liege,zona Aradului ! Vad bun pietonal-auto!pentru mai multe detalii
Melany Beauty Center

Angajare


Magazinul Pro Beauty din Incinta Shopping City Timișoara își caută colega . Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon sau lăsați un CV : [email protected]
Pro Beauty Retail

Angajam Coafeza - Coafura Frizerie


Angajam pentru pozitia de part-time full-time coafeza frizerita Serviciile oferite la salon sunt coafura si frizerie pentru adulti si copii. Persoana ideala trebuie sa fie prietenoasa, sociabila si serioasa. Se ofera un program flexibil, cu salariu fix garantat in functie de experienta. RESPONSABILITATI BENEFICII: CERINTE: - DIPLOMA CERTIFICAT IN DOMENIU - SERIOZITATE SI RESPONSABILITATE
DRK Salon

Angajam Coafeza - Coafura Frizerie Zona Piata Dacia


Angajam pentru pozitia de part-time/full-time coafeza/frizerita Serviciile oferite la salon sunt coafura si frizerie pentru adulti si copii. Persoana ideala trebuie sa fie prietenoasa, sociabila si serioasa. Se ofera un program flexibil, cu salariu fix garantat in functie de experienta. RESPONSABILITATI / BENEFICII: CERINTE: - DIPLOMA/CERTIFICAT IN DOMENIU - SERIOZITATE SI RESPONSABILITATE
DRK Salon

Închiriez Post De Manichiură și Coafură-frizerie


In vederea diversificării serviciilor oferite clienților închiriez un post de manichiură și un post de frizerie coafură în salon Everbe Beauty Studio.Salonul este situat in cartier Plopi pe stradă principală ,dispune de locuri de parcare in curte și în exterior.
Sc Everbe Linestet srl

Makeup,​coafură-frizerie închiriere


Bună, am un cabinet ( cameră ) de inchiriat intr un salon, poate fi intrebuintată pentru make -up, extensii gene, micropigmentare, tatuaje, epilare definitivă sau manichiură si un post frizer coafor. Dacă ești interesată interesat te aștept la o cafea pentru a discuta detalii. Info
Majestic

Angajam Personal Coafura-frizerie


ANGAJĂM PERSONAL COAFURĂ-FRIZERIE IN ZONA GIROCULUI,CLIENTELA ESTE FORMATĂ,SALARIUL ATRACTIV SI COLECTIV PLACUT.SE CERE EXPERIENTĂ. RELATII LA NUMARUL DE TELEFON
Salon Irene

Angajam Frizerita/​coafeza


Salonul Kiddos angajeaza frizerita/coafeza full time sau part-time. Pentru detalii sunati la : Colaboram si cu ucenici .
Drk

Inchiriez Post Pentru Coafura Frizerie Si Camera Pentru Cosmetica


Salon de infrumusețare Golo Look,inchiriază: - post de lucru coafură frizerie - camera pentru cosmetica Locația salonului se afla în Timișoara pe Calea Circumvalatiunii, foarte aproape de Iulius Mall. Mai multe detalii se ofera telefonic.
Golo Look

Spatiu Pentru Cosmetică,​ Coafeza Frizer,​ Make Up,​ Masaj Sau Tatoo


Inchiriez spatiu pentru coafeză Frizer,cosmetică, make up, masaj sau tatoo.informații la tel.
Majestic

Inchiriez Post Coafura Frizerie


salon endless studio închiriază posturi frizerie coafură disponibil 1 post coafura 1 post frizerie 1 camera de cosmetica complet utilata! detalii la nr !! închiriem , nu angajăm !! adresa , cloșca 1 A
endless studio

Inchiriez Post Coafeza Hair Stilist


Salon situat în Badea Cartan închiriază post de coafeza hair Stilist.Chiria lunara este de 350 euro .Separat se plateste cheltuieli comune .
Beauty4M

Ofer Post Coafura,​ Frizerie Pentru Colaborare


Salon situat in Calea Girocului ofera post de coafura, frizerie pentru inchiriere. Informatii la telefon .

Închiriez Un Spațiu Pentru Coafură - Frizerie


Spațiu Elegant de Închiriat pentru Coafură - Frizerie Locație: Zona Centrală a Timișoarei Stare: Complet amenajat și pregătit pentru utilizare imediată Caracteristici Post Coafura-Frizerie: Spațiu relaxant Mobilier de calitate și echipament profesional Ambianță liniștită pentru clienții dumneavoastră Locație Excelentă: Acces facil și convenabil în zona centrală Zonă cu trafic pietonal Oportunitate de a atrage clienți din diverse zone ale orașului Contact: Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la număr de telefon: .
Spa Nails Evolution SRL

Angajam Coafeza


Salon SuperTuns Estetica angajeaza coafeza. Daca esti creativa si vrei sa faci parte din echipa noastra, te asteptam cu drag. Se ofera salariu atractiv si conditii avantajoase de munca. Salonul este situat pe strada Iancu Vacrescu, are clientela formata si o vechime de peste 10 ani. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat .
SuperTuns Estetica

Angajam Frizer Frizerita


Angajăm frizer frizeriță cu experiență Se oferă contract 8h full time, concediu plătit , se plătește 40 50 % și se poate asigura un salariu fix în funcție de experiență ,se asigură produse consumabilele necesare fără să se scadă din salar procent și se lucrează în ture + sambata. Pt mai multe detalii contactați telefonic!
Supertuns

Salon Creativo Inchiriaza Post De Coafura Si Frizerie!!!


Salon Creativo inchiriaza post de coafura si frizerie. Intr-o locatie centrala langa cladirea de la Nokia, spatiul este complet utilat cu clientela formata, locuri de parcare Detalii la nr. tel:
Creativo
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 55 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.