Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Bona in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Bona in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijire Persoane La Domiciliu Timisoara.​


Infirmiera cu experiența de spital cât și de centru ingrijire seniori,îngrijesc persoane la domiciliu in Timișoara . schimbat pampers, plosca, toaletare totala sau parțiala, schimbat lenjerie, schimbat sonda urinară, administrare medicamente prescrise de medic, ajutor la mâncare, monitorizare funcții vitale, efectuare cumpărături ( supermarket, piața, farmacie), deplasare la medic, plimbare, socializare, etc Dacă doriți o colaborare va așteptat cu drag sa sunați la nr Daniela Facebook Ingrijire Domiciliu Timișoara site web. ingrijiredomiciliu-timișoara.ro
ingrijire domiciliu

Manpower Angajează îngrijitor Clădiri


Beneficii -salariu 2000 lei NET - programul de lucru în 2 schimburi - tichete de masă: 35 lei zi lucrată - primă de prezență 100 NET - tichete cadou de Crăciun si Paște - ore suplimentare plătite dublu Cerinte: Absolvent studii primare; Abilitati de comunicare si de lucru in echipa, capabilitate de integrare in medii noi de lucru, atentie la detalii; Seriozitate, punctualitate, responsabilitate si disciplina. Responsabilitati: Efectueaza si intretine curatenia in toate spatiile interioare si exterioare; Respecta regulile de igiena in toate spatiile; Foloseste corect solutiile de curatenie; Asigura igienizarea spatiilor de lucru si a grupurilor sanitare; Asigura efectuarea si intretinerea curateniei in incinta cladirii; Colecteaza in recipiente speciale gunoiul si il depoziteaza in spatiile special amenajate.
Manpower Timioara

Îngrijire Persoane Varstnice


Angajez infirmiera pentru îngrijirea vârstnicilor în cadrul unui cămin,cu disponibilitatea de a lucra în ture.
Antonia Help
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.