Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

86 Locuri de Munca Brutar in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

86 Locuri de Munca Brutar in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Brutar in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Brutar in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Exclusiv Catering Angajeaza Ajutor De Bucatar


Cerinte: - pasiune pentru bucatarie - experienta constituie un avantaj Beneficii oferite: - masa de pranz asigurata - posbilitate de avansare in cariera Responsabilitati: - spălarea, cântărirea și tăierea ingredientelor - ambalarea si pregatirea pachetelor cu mancare pentru clientii nostri - pastrarea curățeniei în bucătărie și în spațiul de lucru Program: 06:00-15:00 de luni pana vineri Locatia: Bulevardul Muncii 217-219, Cluj-Napoca Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la unul dintre numerle afisate in anunt.
Exclusiv Catering

Angajez Bucătar Pentru Bistro Cluj-napoca


Angajez bucătar pentru bistro în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, BITE. Localul este specializat pe burgeri, sandwich-uri și loaded fries, iar preparatele se fac pe baza unor rețete exacte. Căutăm o persoană harnică și motivată, care mai are experiență în bucătărie și este pasionată de acest domeniu. Programul este pe ture, acesta fiind negociat în funcție și de programul celorlalți colegi. Salariul este negociabil în funcție de experiență. Mai multe detalii la nr. de telefon .
BITE

Angajam Bucatar


Motel Cluj- Turda angajează bucătar pe bucătărie tradițională ! inf.
sc multirol

Personal Bucatarie


Angajam personal bucatarie (ajutor Bucatar, spalat vase, începând cu 1.04.24, locație Grigorescu, program 10-22, 5 2
Casa Vikingilor

Angajam Bucatar Pentru Restaurantul Lunch Box Din Iulius Mall!


Programul este in ture, intr-o saptamana se lucreaza luni, miercuri, sambata, duminica iar in cealalta saptamana marti, joi si vineri. Salariul se negociaza in functie de experienta. Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de email sau pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la unul dintre numarele afisate in anunt.
14442363

Angajez Personal Bucatarie


Elania Resort - locatie de 5 stele angajeaza personal pentru departamentul Bucatarie. Cautam bucatar, ajutor bucatar, lucrator bucatarie(spalator vase mari). Daca vrei sa descoperi secretele unei bucatarii de 5 stele, acum e momentul sa te alaturi echipei Elania. Pentru detalii, poti sa trimiti un mesaj sau sa ne contactezi telefonic. Abia asteptam sa te cunoastem.
Elania Resort
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 86 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.