Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

129 Locuri de Munca Brutar in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

129 Locuri de Munca Brutar in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Brutar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Brutar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Bucătar


Ești de profesie bucătar și îți cauți loc de muncă? Avem o locație mică cu un meniu restrâns în zona centrală. Responsabilități: - să fii o persoană serioasă și muncitoare; - să vorbești frumos; - să apreciezi și să pretuiești curățenia; - să respecți programul de lucru; Avantaje: - salariul este fix + bonusuri; - condiții de lucru în spații curate și amenajate; - abonament la sală gratuit; - masă inclusă; - discount 20% la restaurantele din grup (9 la număr) Dă-ne de veste, poate te potrivești în echipa noastră! Află mai multe detalii sunând la numărul de telefon .
AURA NET

Oportunitate De Angajare: Bucătar Specializat în Bucătăria Indiană


Restaurantul Tassei caută un bucătar talentat și pasionat de bucătăria indiană pentru a se alătura echipei noastre dinamică. Dacă aveți experiență în gătitul preparatelor indiene autentice și vă place să aduceți savoarea și aroma autentică în farfurie, sunteți persoana pe care o căutăm. Responsabilități: Pregătirea și gătirea preparatelor din meniul indian al restaurantului, respectând rețetele și standardele noastre de calitate. Gestionarea stocurilor de ingrediente specifice bucătăriei indiene și aprovizionarea acestora la timp. Asigurarea igienei și a standardelor de siguranță alimentară în bucătărie. Cerințe: Experiență anterioară în gătitul preparatelor indiene, cu cunoștințe solide despre condimente și tehnici de gătit specifice. Abilități excelente de organizare și gestionare a timpului, cu capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat. Atitudine pozitivă și capacitate de lucru în echipă. Dacă sunteți pasionat de arta culinară indiană și sunteți dornic să vă alăturați une
Tassei

Angajam Pizzer Cu Experienta ,​program 2 2


Restaurant Locanda del Corso angajeaza PIZZER! Candidatul ideal cunoaște regulile de igiena, este punctual si organizat, atent la detalii si dispus sa învețe. Acesta are capacitatea de a lucra atât singur, cat si in echipa. Experiența într-un job similar este obligatorie,cuptorul pe care se va lucra este pe lemne . Posibilitati de avansare. Salariile cresc in functie de vechimea pe care o veti ocupa la noi in societate. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, 3 mese asigurate, apa si 2 cafele, locatie de top in Timisoara. Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!
DEL CORSO FAMILY SRL

Angajez Bucatar Bucatareasa


Angajez bucatar bucatareasa pentru restaurant aflat in piata 700 Timisoara Pentru planificarea unui interviu si mai multe detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon
TAVERNA LUI ROMICA

Angajam Bucatar Gradinita Privata Timisoara


Persoană punctuală, disciplinată, cu simțul responsabilității, organizată și rapidă Trebuie să respecte regulile de igienă din bucătărie și să fie curate Dispunem de o bucătărie foarte bine utilată, cu aparatură profesională Durată de lucru - 8 ore zi 5 zile - Să pregătească micul dejun, prânzul și 2 gustări, zilnic - Să ajungă la timp la serviciu - Să prepare mâncarea în timp util - Să păstreze bucătăria curată - Să aibă grijă de utilajele, aparatele, ustensilele din dotarea bucătăriei - Să aibă calitățile necesare pentru a putea lucra în echipă
Personall Agency SRL

Angajam Pizzeri Cu Experienta


Casa Dell'Amore angajeaza PIZZERI CU EXPERIENTA. Cerinte pentru postul de pizzer: -pregateste materia prima: curata, sorteaza, portioneaza; -verifica mereu termenul de valabilitate al produselor si eticheteaza; -asigura mentinerea standardelor de pastrare si depozitare al alimentelor conform normelor igienico-sanitare in vigoare; -asigura curatenia in bucatarie pe tot parcursul zilei de lucru; -lucreaza cu atentie sporita, avand grija ca produsul finit sa fie conform din toate punctele de vedere. Beneficii: -contract de munca pe perioada nedeterminata; -salariu atractiv in functie de experienta si seriozitate; -program de lucru flexibil; -posibilitate de avansare; -o masa pe zi. Daca esti interesat de acest post sau ai vreun prieten care vrea sa lucreze intr-un mediu placut, nu ezita sa ne contactezi la numarul de mai jos.
Casa DellAmore

Angajez Dispecer Pizzerie


Cautam sa angajam dispecer pentru preluarea comenzilor Mai multe detalii la numarul de telefon intre orele 8-16
sc lussam srl

Angajam Pizzer Cu Calificare Sau Experienta


Restaurant cu vechime de 15 ani angajeaza personal calificat sau experienta in domeniul restaurantelor.
Lake House

Angajez Casier Pizzerie


Angajam CASIER pentru pizzerie cu sau fara experienta in domeniu. Preia comenzi telefonice, comenzi in locatie, comenzi TAZZ, preda bonurile de comanda catre livratori. Cautam persoane serioase pe termen lung.
cda

Hotel Arizona Angajeaza Ajutor Bucatarie


Hotel Arizona, zona Girocului, str Muzicescu nr 168, angajeaza ajutor bucatarie, program 2 zile cu 2 zlei. Se ofera pranzul in timpul serviciului.
Hotel Arizona

Ajutor Menaj Bucătărie Part Time


Persoana singura caut persoana să-mi gătească de regim de două ori săpt circa 2-3 ore tura. Ofer prețul pieței. Rog seriozitate și profesionalism.

La Ceaune Dumbravita Angajeaza Ajutor De Bucatar


La ceaune dumbravita angajeaza ajutor de bucatar Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati
La ceaune dumbravita

Shaorma - Lucrător Bucătărie (eat Station Dumbravița)


Eat Station caută coleg ă! Fast Food cu locația în Dumbrăvița ( în parcare la Mc Donlands) angajează. Shaorma - lucrător bucătărie ( cu sau fără experiență ) Program de lucru flexibil : 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere.
Eat Station

Bucatar Mic Dejun La Opera Hotel Timisoara


Responsabilități: Pregatirea micului dejun pentru oaspetii hotelului Cerințe: Experiență anterioară în bucatarie Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Flexibilitate în programul de lucru Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un hotel de lux Mediu de lucru plăcut și echipă prietenoasă Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare Oportunități de avansare în cadrul companiei Dacă ești pasionat de industria ospitalității și ai abilitățile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioară, te invităm să aplici pentru poziția de bucatar mic dejun la Opera Hotel. Așteptăm cu nerăbdare să faci parte din echipa noastră!
Opera Hotel Timisoara

Angajez Bucatar Bucatareasa


Angajez bucatar bucatareasa pentru restaurant aflat in piata 700 Timisoara Pentru planificarea unui interviu si mai multe detali va stau la dispozitie la numarul de telefon
TAVERNA LUI ROMICA

Angajam Lucrator In Bucatarie


Lucrător în bucătărie Compania noastră caută un Lucrător în bucătărie, pasionat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre din bucătărie. Dacă îți place să lucrezi într-un mediu dinamic, să fii creativ și să contribui la prepararea unor mâncăruri delicioase, atunci această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Pregătirea ingredientelor pentru prepararea diverselor feluri de mâncare conform standardelor stabilite; Asigurarea curățeniei și igienei în bucătărie conform regulilor sanitare; Colaborarea cu restul echipei pentru menținerea unui flux eficient de lucru în bucătărie; Menținerea stocului de ingrediente și comunicarea necesarului de achiziții. Cerințe: Experiență anterioară într-un mediu de lucru similar reprezintă un avantaj; Abilități de organizare și gestionare a timpului; Capacitatea de a lucra eficient în echipă; Atenție la detalii și respectarea standardelor de calitate; Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și creativ; Posibili
SC COSEI SRL

Angajez Shaormar ,​ Bucătar


Angajez shaormar , bucătar cu experiență .
Sc

Angajam Ajutor De Bucatar


Mbistro angajeaza ajutor de bucatar Locatia se afla in Piata Uniri. Alege si tu sa faci patre din echipa noastra daca esti o persoana pozitiva si responsabila. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la .
Mbistro

Angajam Lucrator Bucatarie


Fabrica în Ghiroda angajează Lucrători bucatarie -spălători vase mari.Oferim transport, o masa pe zi .Program flexibil salariu avantajos
Sc depo b2b srl

Whisper Angajeaza Bucatar!!!


Whisper, noul restaurant din Piața Libertății. Daca ești interesat/ă, ai mai jos posturile disponibile: Preparator Salate Bucătar cu Experienta la Jospe Bucatar la tigai Ajutor Bucatar Spălător de vase Ospătar/a Barman Salariu atractiv, procent si multe alte facilitati! Pentru detalii, te rugăm să ne contactezi la numerele de telefon, Piata Libertatii nr 2, Timisoara
whisper
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 129 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.